günaydın canım hoş geldiniiiizz nasılsınıııızz
inşallah olmam canom :)) ama şuan pek iyi değilim , başım ağrıyor biraz
ne güzel çok severim yeşillik yerlerde gidip gezmeyi çook , oturduğum yerden uzaklaşmak istiyorum artık
günaydın hoş geldin canım, hep biz mi geç kalacağız az da sen kalokullarda disiplinli öğrenciler olur ya hadi kaçalım dersin ders düşsün yok illa girecem der oda aynı onun gibiydin, neyse ki bugün kırdın zincirlerini
günaydın canım hoş geldiniiiizz nasılsınıııızz
inşallah olmam canom :)) ama şuan pek iyi değilim , başım ağrıyor biraz
ne güzel çok severim yeşillik yerlerde gidip gezmeyi çook , oturduğum yerden uzaklaşmak istiyorum artık
Oyyy yerim ben seniii
Ya gece kotu oldum yine, midem bulandi sureklikac defa kalktim. Hala var su anda bulanti yataktan kalkamadim. Telle yaziyorum simdide. Benim hamilelik pek iyi gecmeyecek heraldee,ablaminda 4. Haftada yogun bir sekilde tum belirtileri baslamistii genetik sanirimm bende onun gibi olacamm (
kızzz süperrr kızmak değilde ksıkandım
kız benim eski çalıştığım şirkette hadımköyde ( akpınar s. b. duymuşsundur belki ) yeni açılan biyer ordan arsa aldı ben zaten iş uzak diye çıkmıştım evlenince
şimdi adamlar oraya fabrikayı kuracak ama 2-3 seneyi bulacak çok pahalıya aldılar inşaat için bekleyecekler
bana dedi çocuk yap bizde fab. kuralım gelirsin yine istemiyolardı çıkmamı çünkü
bunlarda yazın 15 gün fabrikayı kapıyor herkes tatile nabeeeeeeer
şartları çok iyi oranında o yüzden ilk hedefim bebişşşş
eşim aradı araç muayeneye gdiyiomuş hadımköye
Sosyalimmmm, su halimde bile beni guldurdunnn
Bugun zincirlerimi kirdimm
ama aksine okuldada cok rahat bi ogrenciydim. Dersleri kirmisligim cok vardirr
Sagol sedom iyi diyelim iyi olalim,sen nasilsinn,nasi gidiyorrrr
kuzummm keşke gelmeseydinnn aman hasta olma sakınnnn
ayşecanmıııı ayıp ettinnnn o burdaaa
o bizim gibi mudavimi bikere
benim evim yakın canım birde biz ordan eşimle çok geçeriz h.sonları gemzeye çatalca karaağaç filan köylere gezmeye gideriz.
ben avcılardayım şuan geliyo valla coştu iyice
ev ne tarafta
orda hayat duruyo yağdımı yaaa
lizooo çok geri kalıyosunnnnyoğunluğun var gerçi
offf baş ağrısııı acaba üşüttünmü öle başlıyo ya genelde c vitamini al canımmm
inşallah birgün bu tarafa gelirsiniz canımmmm keşke taşınsanız
Sosyalimmmm, su halimde bile beni guldurdunnn
Bugun zincirlerimi kirdimm
ama aksine okuldada cok rahat bi ogrenciydim. Dersleri kirmisligim cok vardirr
Sagol sedom iyi diyelim iyi olalim,sen nasilsinn,nasi gidiyorrrr
evet canım aslında çok iyi olurdu ama ne yapayım
keşke burada da öyle olsaaa
benim bu yazdıklarım senelik izinden ayrı şekerim seneye 21günde iznim var sölemesi ayıpben pek bilmiyorum canım bu tarafları ist. evlendikten sonra geldim zaten evlendim 3ay sonra işe girdimanca gezilicek yerlerini bilirim ben
bulantıların varmış geçmiş olsun kuzum, ne yapacaksın katlanacaksın artık, sonuçta canından can veriyorsun, fundoşumda yaşasın bizde en kısa zamanda yaşayalım inşallah bu bulantıları
ewet canım hadımköye yağdığında çıktın çıktın çıkamadın kalırsınkemerburgazda oturuyorum canım ben umarım tanıdık çıkmaz buralardan :18:
iyiyim canım öyle böyle geçiyor işte günler
gelmeyi çok isterim umarım gerçek olur bir gün fundoşum
sedommmmm sosyali gördünmü seeen afeti gelinlik nasıl yakışmış nasıl bi hatun baktınmııı
ten boy pos endam maşalllaaaaahhhh
abartma kız sende duyanda Victoria secret mankeni zanneder
sosyalimmmm,ezo yokya ondandirr
kocasi gitmedi hala heralde
sedommmmm sosyali gördünmü seeen afeti gelinlik nasıl yakışmış nasıl bi hatun baktınmııı
sedo gitmis,sanirsammm
yaaa sosyall fundos hakliiihersey ortadaaa masallahhh senin bebiste cok tatli olurrr,uzun boylu dogacagi kesindee
doğurmasıda zor olur uzun olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?