ama çok güzeller kız
sedo gitmis,sanirsammm
yaaa sosyall fundos hakliiihersey ortadaaa masallahhh senin bebiste cok tatli olurrr,uzun boylu dogacagi kesindee
Yüreği buradan tanıdığım kadar güzel, yüzünde de güller açıyordur eminim
şu instagram a kaydolamadım , yanlış anlamadıysam ilk önce indiriyorsun öyle mi
eğer öyleyse yapamicam canom üzgünüm,
face. eklediğin varsa özelden isim yazarsan bende ekleyebilirim
abim 5 kilo,ben 5 bucuk kilo.. boylarimizda 56-58 cm arasi birseymisikimizde normal dogum hemde 15 dk. daa annem her zaman kilolu cocuk daha kolay dogar,hemen kayar gelir der
ikiz misiniz siz yoksa
abim 5 kilo,ben 5 bucuk kilo.. boylarimizda 56-58 cm arasi birseymisikimizde normal dogum hemde 15 dk. daa annem her zaman kilolu cocuk daha kolay dogar,hemen kayar gelir der
ben telefondan girip foto eklesem olur mu ki kısss acep akşam kv geç geldim yükleyemedim
Yüreği buradan tanıdığım kadar güzel, yüzünde de güller açıyordur eminim
şu instagram a kaydolamadım , yanlış anlamadıysam ilk önce indiriyorsun öyle mi
eğer öyleyse yapamicam canom üzgünüm,
face. eklediğin varsa özelden isim yazarsan bende ekleyebilirim
he yaaa bebek gibilerrrr
ten rengi çok hoş yaaaa gelinlikte çok yakışmışşşş
kızzzzzz burda albüm yaptı çabukk profiline girrr sosyalinnnnnnn
telefon işlerinden anlamam canım, zira benim ki hala tuşluben telefondan girip foto eklesem olur mu ki kısss acep akşam kv geç geldim yükleyemedim
sedo gitmis,sanirsammm
yaaa sosyall fundos hakliiihersey ortadaaa masallahhh senin bebiste cok tatli olurrr,uzun boylu dogacagi kesindee
aman iyi be anladıkkkk
amiiiiiiiiiinnnn sosyalimmmmmmmmmmmm inşallaaah bu ay bizim olsunnnnnn
kemerburgazmııı orasıda farksız yani hadımköyden
sedommm3 üst sokağıma gelecen en kötü
birde ikiz olsakk,annemin sonunu dusunemiyorumm yok tatlim. bizim ailede ikiz yok,o yuzden rahatim benn ikiz bebek zor yaaa:18:
sedocan bosver o zamann, biz seni diger seyden takip ederizzz
ayşemm çok fena üşüyorum daha yeni yeni ısındım, başım ağrıdı ,
ya dün sabah eve dönüyorum heyecanlı heyecanlıı, aklımda hep siz varsınız gülüyorum kendi kendime
ne güzel olur fundoşumm yaaaa zaten sizin oraları çok seviyorum
benim teyzem ikiz doğurdu 1 kız-1 erkek kız 3 erkek 3,5 kilo aralarında sadece 6 dk var
sedommm instagram akıllı telefonlarda oluyor bendede yok telimin o özelliği olmadından
tabletten giriyom ama onada
çok gerekli bişey değil yaa boşverr
kız ayşenur sedonun fotosu yok zaten facedede merak etme bi senin gördüklerin
sosyal kocasınınkinden girip beni gördü sedommm
ayşemm çok fena üşüyorum daha yeni yeni ısındım, başım ağrıdı ,
ya dün sabah eve dönüyorum heyecanlı heyecanlıı, aklımda hep siz varsınız gülüyorum kendi kendime
ne güzel olur fundoşumm yaaaa zaten sizin oraları çok seviyorum
masallahhh soosyalcanno zaman sendede ikiz potansiyeli varr
bende oylee sedoohatta bazen burada konustuklarimizi ruyamda goruyorum
tamam fundoss
evet canım bizde var, anne tarafı genelde ikiz, hayırlıysa bende ikiz istiyorum inşallah, 1 tanede olsa hayır demem tabi ki
ayyy inşallah kızzz
bende istiyordum ama şimdi karar değiştirdim bir tane olursa ardından hiiiç korunmıyacam ne zaman gelirse miniğim
1 - 2 yaş ara en güzeliiiiii
evet canım bizde var, anne tarafı genelde ikiz, hayırlıysa bende ikiz istiyorum inşallah, 1 tanede olsa hayır demem tabi ki
bende hiç korunmayacağım, ikizim olsa bile bakarsın bi ikiz daha olur 6 kişilik kocaman bi aile olmuşuz
burda yaptım albümü tatlım arkadaşlık isteğimi kabul edersen görebilirsin, profilimde solda
oyy oyy kuzum benim, sende çok güzelsin ve eşinle çok yakışıyorsun Allah bozmasın
telefon işlerinden anlamam canım, zira benim ki hala tuşlu
sedommm instagram akıllı telefonlarda oluyor bendede yok telimin o özelliği olmadından
tabletten giriyom ama onada
çok gerekli bişey değil yaa boşverr
kız ayşenur sedonun fotosu yok zaten facedede merak etme bi senin gördüklerin
sosyal kocasınınkinden girip beni gördü sedommm
hıııı belli gelip iki lafın belini kırdın yaaaa
annemler ablamlarda pek sevmiyo herşeye uzakmış o bakımdanda sizin oralar ideal ama heryerin ortasınd atam merkezdesin sedom
ins Allah gonlune gore verir sosyalimmikizin zorlugu oldugu kadar cok guzel yonleride var tabii
bende mi oyle yapsam fundoss,1-2 yas arasida iyi cidden. bu gece ruyamda oglum oldugunu gordumhemde 4-5 yaslarina gelmis. bogaz turu yapiyorduk
valla kalabalık aile gibisi yokkkkkk
inşallah bu ay hamiş kalırız kızzzzzz çok istiyorum yaaaaa
senin yum ne zamandı benim bittimi devam edelimmi napalım yaaaa
evet sosyalcan maşallah gelinlikle beraber kuğu gibisin , kuğunun yavrusu da gelir inşallah anneciğine
benimde baba tarafım çok uzundur 185 yukarısı, annem le babam nokta ve virgül gibilerbende keşke babama çekseydim boy yönünden ama o zaman eşimle zor olurdu , neyse iyi böyle iyi
kız buranın yoğunluğundan zor yazıyorumşimdi şunları yazarken bile faturalarla ilgili bir şey soruyor cvp veriyorum
fırsatını bulduğum anda , eklicem sizin için resim
yine de güzel sizin oralar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?