Ağlayakta gözden mi olak???

ama çok güzeller kız

sedo gitmis,sanirsammm

yaaa sosyall fundos hakliii hersey ortadaaa masallahhh senin bebiste cok tatli olurrr,uzun boylu dogacagi kesindee

he yaaa bebek gibilerrrr

ten rengi çok hoş yaaaa gelinlikte çok yakışmışşşş

kızzzzzz burda albüm yaptı çabukk profiline girrr sosyalinnnnnnn

ben telefondan girip foto eklesem olur mu ki kısss acep akşam kv geç geldim yükleyemedim

abim 5 kilo,ben 5 bucuk kilo.. boylarimizda 56-58 cm arasi birseymis ikimizde normal dogum hemde 15 dk. daa annem her zaman kilolu cocuk daha kolay dogar,hemen kayar gelir der

ben telefondan girip foto eklesem olur mu ki kısss acep akşam kv geç geldim yükleyemedim

maşallaaah 5,5 kilomuu senin miniğinde öle sağlıklı doğsun inşallaaaah

sabo ekleee kısss

burda yaptım albümü tatlım arkadaşlık isteğimi kabul edersen görebilirsin, profilimde solda

he yaaa bebek gibilerrrr

ten rengi çok hoş yaaaa gelinlikte çok yakışmışşşş

kızzzzzz burda albüm yaptı çabukk profiline girrr sosyalinnnnnnn

oyy oyy kuzum benim, sende çok güzelsin ve eşinle çok yakışıyorsun Allah bozmasın

telefon işlerinden anlamam canım, zira benim ki hala tuşlu

sedo gitmis,sanirsammm

yaaa sosyall fundos hakliii hersey ortadaaa masallahhh senin bebiste cok tatli olurrr,uzun boylu dogacagi kesindee

ayşemm çok fena üşüyorum daha yeni yeni ısındım, başım ağrıdı ,
ya dün sabah eve dönüyorum heyecanlı heyecanlıı, aklımda hep siz varsınız gülüyorum kendi kendime
aman iyi be anladıkkkk

amiiiiiiiiiinnnn sosyalimmmmmmmmmmmm inşallaaah bu ay bizim olsunnnnnn

kemerburgazmııı orasıda farksız yani hadımköyden

sedommm 3 üst sokağıma gelecen en kötü

ne güzel olur fundoşumm yaaaa zaten sizin oraları çok seviyorum

birde ikiz olsakk,annemin sonunu dusunemiyorumm yok tatlim. bizim ailede ikiz yok,o yuzden rahatim benn ikiz bebek zor yaaa:18:

sedocan bosver o zamann, biz seni diger seyden takip ederizzz

benim teyzem ikiz doğurdu 1 kız-1 erkek kız 3 erkek 3,5 kilo aralarında sadece 6 dk var

Son düzenleme:
sedommm instagram akıllı telefonlarda oluyor bendede yok telimin o özelliği olmadından
tabletten giriyom ama onada
çok gerekli bişey değil yaa boşverr
kız ayşenur sedonun fotosu yok zaten facedede merak etme bi senin gördüklerin

sosyal kocasınınkinden girip beni gördü sedommm

hıııı belli gelip iki lafın belini kırdın yaaaa
annemler ablamlarda pek sevmiyo herşeye uzakmış o bakımdanda sizin oralar ideal ama heryerin ortasınd atam merkezdesin sedom

yok bacılar olmuyo bu akşam inş direk eve gidicem zaten bugün

benim teyzem ikiz doğurdu 1 kız-1 erkek kız 3 erkek 3,5 kilo aralarında sadece 6 dk var

masallahhh soosyalcann o zaman sendede ikiz potansiyeli varr

bende oylee sedoo hatta bazen burada konustuklarimizi ruyamda goruyorum

tamam fundoss

bizim bi usta geldi kardan sebep çalışmıyorlar yaa
konuşuyoruz burda hep birlikte
belediyeden gelmişler erzak getirmişler birde şiveli çok tatlı
demişki kapıyı açınca sağolasız böle ayda bir uğrasasız ne iyi olırrrrr

dedim keşkem bizede gelseler yaa market poşeti taşımak eve o bile işkence geliyor

masallahhh soosyalcann o zaman sendede ikiz potansiyeli varr

bende oylee sedoo hatta bazen burada konustuklarimizi ruyamda goruyorum

tamam fundoss

evet canım bizde var, anne tarafı genelde ikiz, hayırlıysa bende ikiz istiyorum inşallah, 1 tanede olsa hayır demem tabi ki

evet canım bizde var, anne tarafı genelde ikiz, hayırlıysa bende ikiz istiyorum inşallah, 1 tanede olsa hayır demem tabi ki

ayyy inşallah kızzz
bende istiyordum ama şimdi karar değiştirdim bir tane olursa ardından hiiiç korunmıyacam ne zaman gelirse miniğim
1 - 2 yaş ara en güzeliiiiii

ayyy inşallah kızzz
bende istiyordum ama şimdi karar değiştirdim bir tane olursa ardından hiiiç korunmıyacam ne zaman gelirse miniğim
1 - 2 yaş ara en güzeliiiiii

bende hiç korunmayacağım, ikizim olsa bile bakarsın bi ikiz daha olur 6 kişilik kocaman bi aile olmuşuz

ins Allah gonlune gore verir sosyalimm ikizin zorlugu oldugu kadar cok guzel yonleride var tabii

bende mi oyle yapsam fundoss,1-2 yas arasida iyi cidden. bu gece ruyamda oglum oldugunu gordum hemde 4-5 yaslarina gelmis. bogaz turu yapiyorduk

bende hiç korunmayacağım, ikizim olsa bile bakarsın bi ikiz daha olur 6 kişilik kocaman bi aile olmuşuz

valla kalabalık aile gibisi yokkkkkk
inşallah bu ay hamiş kalırız kızzzzzz çok istiyorum yaaaaa
senin yum ne zamandı benim bittimi devam edelimmi napalım yaaaa

evet sosyalcan maşallah gelinlikle beraber kuğu gibisin , kuğunun yavrusu da gelir inşallah anneciğine

benimde baba tarafım çok uzundur 185 yukarısı, annem le babam nokta ve virgül gibiler bende keşke babama çekseydim boy yönünden ama o zaman eşimle zor olurdu , neyse iyi böyle iyi

hıııı belli gelip iki lafın belini kırdın yaaaa
annemler ablamlarda pek sevmiyo herşeye uzakmış o bakımdanda sizin oralar ideal ama heryerin ortasınd atam merkezdesin sedom

kız buranın yoğunluğundan zor yazıyorum şimdi şunları yazarken bile faturalarla ilgili bir şey soruyor cvp veriyorum

fırsatını bulduğum anda , eklicem sizin için resim

yine de güzel sizin oralar :))

ins Allah gonlune gore verir sosyalimm ikizin zorlugu oldugu kadar cok guzel yonleride var tabii

bende mi oyle yapsam fundoss,1-2 yas arasida iyi cidden. bu gece ruyamda oglum oldugunu gordum hemde 4-5 yaslarina gelmis. bogaz turu yapiyorduk

inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin

valla kalabalık aile gibisi yokkkkkk
inşallah bu ay hamiş kalırız kızzzzzz çok istiyorum yaaaaa
senin yum ne zamandı benim bittimi devam edelimmi napalım yaaaa

benim iyice alt üst oldu bilemiyorum ki, şimdide sağ kasığım ağrıyor sanki bıçak sağlıyorlar, ben riske atmamak için gün aşırı çalışıyorum kuzum

sağol canım tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…