• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

ins Allah gonlune gore verir sosyalimm:16: ikizin zorlugu oldugu kadar cok guzel yonleride var tabii:16:

bende mi oyle yapsam fundoss,1-2 yas arasida iyi cidden. bu gece ruyamda oglum oldugunu gordum:1: hemde 4-5 yaslarina gelmis. bogaz turu yapiyorduk:60:

ayşemmm sen bilirsinnn bi doğurda bakabilirsen zorlanmazsan miniğinle öle yap derim ama senin yaşın daha müsait yaaa 2-3 yaşına gelirsede çok güzel olur benim yaş 31 oldu ya ondan bide ilerde zorlanırım diye
ama senin yaşında olsam kuzum zaten hamişsinnn 2-3 yaş ara güzellll
ben daha hamişte değilim yaa o yüzden düşüncem bu ne zaman geleceği belli değil daha :31:
oğlanmııııııııı boğaz turumuuu rüyaya bakkkk süperrrrr

inşallah canımmmmm bende diyom eşime bebiş olunca aman üşür aman öle böle yok bizle gezicek heryeri :16:
bir kız bir erkek ideallll

masallahhh soosyalcann:1: o zaman sendede ikiz potansiyeli varr:1:

bende oylee sedoo:1: hatta bazen burada konustuklarimizi ruyamda goruyorum:9:

tamam fundoss:60:

ins Allah gonlune gore verir sosyalimm:16: ikizin zorlugu oldugu kadar cok guzel yonleride var tabii:16:

bende mi oyle yapsam fundoss,1-2 yas arasida iyi cidden. bu gece ruyamda oglum oldugunu gordum:1: hemde 4-5 yaslarina gelmis. bogaz turu yapiyorduk:60:

ayy ayşemm bende dün oğlum olduğunu gördümmm , ona pilav yapmıştım , evin içinde koşturuyordu ,

göğüslerimi çok güzel gördüm :93: emziriyordum :1:

erkek bebek evladın hayırlı olduğu anlamındaymış :16: yani çok güzel bir rüyaaa

Merhaba kızlaar
nasılsınız bakalım, maşallah yine çeneler düşmüş :1::1:
dünkü mesajım için kusura bakmayın
regl dönemine girdim, bel ağrım var, sanırım sinirlerim geriliyo
herşeye öfkeleniyorum o yüzden
arada öyle şeyler yazarsam he deyip geçin :16::16:

ayşemmm sen bilirsinnn bi doğurda bakabilirsen zorlanmazsan miniğinle öle yap derim ama senin yaşın daha müsait yaaa 2-3 yaşına gelirsede çok güzel olur benim yaş 31 oldu ya ondan bide ilerde zorlanırım diye
ben daha hamişte değilim yaa o yüzden düşüncem bu ne zaman geleceği belli değil daha :31:

inşallah canımmmmm bende diyom eşime bebiş olunca aman üşür aman öle böle yok bizle gezicek heryeri :16:

fundoss ilk cocuk sakin olursaaa, ikinci hemen yaparz:1: ins bana ceker,ben cok akilliymisim ama esim ilk 1 sene kv ye az cektirmemis cok huysuz bi bebekmis:53: ona cekerse bir cocukta bile kalabilirimm:37:

ama bir kiz bir erkek cok idealll,ablamin oyle istee. darisi bize insallahh:16:

Merhaba kızlaar

ahhh bu östrojen ahhh :9::9:

ayy ayşemm bende dün oğlum olduğunu gördümmm , ona pilav yapmıştım , evin içinde koşturuyordu ,

Merhaba kızlaar

merhabaaa hkbinicicannn,iyiyiz sen nasilsinn:3:
arada olur ole seyler cnm:34:

oyy sedoo ne guzel bir ruya,masallah:16: ama ruyalarin tersi cikarr,senin kizda geliyooo:32:

ayyy inşallah kızzz
bende istiyordum ama şimdi karar değiştirdim bir tane olursa ardından hiiiç korunmıyacam ne zaman gelirse miniğim
1 - 2 yaş ara en güzeliiiiii :16:

bende hiç korunmayacağım, ikizim olsa bile bakarsın bi ikiz daha olur 6 kişilik kocaman bi aile olmuşuz :53::53::52::9:

korunmayın he hee :60: bebek iki aylıkken yine kalırsınız, böyle devam edermiş artık korunmanız bile fayda etmezmiş hatta çalışmadan oluverir minikleriniz :9: doğum makinaları sosyal ve fundoş :60:

1-2 yaşa aralığı çok zor olmaz mı ya :30: bence zoooor oluur :30:

merhabaaa hkbinicicannn,iyiyiz sen nasilsinn:3:
arada olur ole seyler cnm:34:

oyy sedoo ne guzel bir ruya,masallah:16: ama ruyalarin tersi cikarr,senin kizda geliyooo:32:

walla canım yarın bat bel ağrım dışında birşeyim yok şükür çalışıyorum.. patronlar yok bugün akşama kadar burdayım :1::1:

korunmayın he hee :60: bebek iki aylıkken yine kalırsınız, böyle devam edermiş artık korunmanız bile fayda etmezmiş hatta çalışmadan oluverir minikleriniz :9: doğum makinaları sosyal ve fundoş :60:

bir arkadaşım var.. kızı 3 yaşındayken istemeyerek hamile kalmış,,, çok ağladı ben nasıl yapıcam ikisine birden nasıl yetişicem diye şimdi kızlar büyüdü bir rahat bir rahat diyeceğim o ki zaman geçiyo ikisi bir arada büyümüş olur.. ben çok pişmanım hemen tekrar yapmadığıma bak kaç yıldır uğraşıyorum olmuyo

fundoss ilk cocuk sakin olursaaa, ikinci hemen yaparz:1: ins bana ceker,ben cok akilliymisim ama esim ilk 1 sene kv ye az cektirmemis cok huysuz bi bebekmis:53: ona cekerse bir cocukta bile kalabilirimm:37:

ama bir kiz bir erkek cok idealll,ablamin oyle istee. darisi bize insallahh:16:

sedommmmmmm çokkk güzelll bi rüyaaa pilav haaa zaten çocuklar hele erkek çocuklar pilav çok seviyorrrr :16:
benim eşimin yeğeni ing. konuşuyo türkçe bilmiyo bi pilavv
nanaaa pilaaaav der hep şişko pilav delisi :9:
kızzz ikinizxde erkek görmüşsünüzzz :53:

inşallah anasına çeker ayşemmmmm

korunmıycazzz yaş malummmm bacımmm sende bekle 40 da doğur 2. yi :9:

bir arkadaşım var.. kızı 3 yaşındayken istemeyerek hamile kalmış,,, çok ağladı ben nasıl yapıcam ikisine birden nasıl yetişicem diye şimdi kızlar büyüdü bir rahat bir rahat diyeceğim o ki zaman geçiyo ikisi bir arada büyümüş olur.. ben çok pişmanım hemen tekrar yapmadığıma bak kaç yıldır uğraşıyorum olmuyo

mantikli aslindaa ama cocuklardan biri akilli olmaliiii. yoksa cok zorrr:31: ikiside akilli olursa yemede yaninda yat zatenn:9:

sedommmmmmm çokkk güzelll bi rüyaaa pilav haaa zaten çocuklar hele erkek çocuklar pilav çok seviyorrrr :16:
benim eşimin yeğeni ing. konuşuyo türkçe bilmiyo bi pilavv
nanaaa pilaaaav der hep şişko pilav delisi :9:
kızzz ikinizxde erkek görmüşsünüzzz :53:

inşallah anasına çeker ayşemmmmm

korunmıycazzz yaş malummmm bacımmm sende bekle 40 da doğur 2. yi :9:

sisko pilav delisiii:60::60: buna cok guldum fundamm:60:

insss canimm,mumkunse butun huylari bana ceksinn, zekasii gorumceme ceksin yada kayinvalidemee:60:

emin ol ilk çocuk her zaman akıllı olur ama ikincisi başa bela :1::1:

ayyy aynen ablam bize anne gibi resmen çok ezilmiş ama onun küçüğü diğer ablam şeytana papuçunu ters giydirirmişşş duvarlara tırmanıyomuş resmen :9::9:

Back
X