ayyy aynen ablam bize anne gibi resmen çok ezilmiş ama onun küçüğü diğer ablam şeytana papuçunu ters giydirirmişşş duvarlara tırmanıyomuş resmen![]()
bizdede ona benzer durumlar var canimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy aynen ablam bize anne gibi resmen çok ezilmiş ama onun küçüğü diğer ablam şeytana papuçunu ters giydirirmişşş duvarlara tırmanıyomuş resmen![]()
bir arkadaşım var.. kızı 3 yaşındayken istemeyerek hamile kalmış,,, çok ağladı ben nasıl yapıcam ikisine birden nasıl yetişicem diye şimdi kızlar büyüdü bir rahat bir rahat diyeceğim o ki zaman geçiyo ikisi bir arada büyümüş olur.. ben çok pişmanım hemen tekrar yapmadığıma bak kaç yıldır uğraşıyorum olmuyo
mantikli aslindaa ama cocuklardan biri akilli olmaliiii. yoksa cok zorrrikiside akilli olursa yemede yaninda yat zatenn
![]()
sisko pilav delisiiibuna cok guldum fundamm
insss canimm,mumkunse butun huylari bana ceksinn, zekasii gorumceme ceksin yada kayinvalidemee![]()
mrb pericannnasilsinnnn
![]()
Merhaba canım hoş geldin :116:
sedommmmmmm çokkk güzelll bi rüyaaa pilav haaa zaten çocuklar hele erkek çocuklar pilav çok seviyorrrr
benim eşimin yeğeni ing. konuşuyo türkçe bilmiyo bi pilavv
nanaaa pilaaaav der hep şişko pilav delisi
kızzz ikinizxde erkek görmüşsünüzzz
inşallah anasına çeker ayşemmmmm
korunmıycazzz yaş malummmm bacımmm sende bekle 40 da doğur 2. yi![]()
aslında böyle düşününce de mantıklı canımmdilerim kısa zaman da gelir miniğin hemen bu ay
aklıma sokuyorsunuz yaparsam bir gün suçu sizin üstünüze atarım ayşecan hariç hepinizin üstüne
Hayırlısı inşallah hkcan :)
evet dediğin olursa yaparımkomik geliyor ya, hani hayatının ortasına gelip minicik bir şey oturuyor ya , her şey ona göre düşünülüyor , benim dediğimi yapacaksınız diyor resmen ,velet
bide iki tane olursaa Allaaaahh
yine de güzel olur yaaa![]()
Canımmm iyiyim çok şükürrrr burda tipi kar heryer bembeyaz ama yaşama sevincimi sizlerden alıyorum çok şükür.. Sizinle gebe olacağım inşallah sağlıklı bir şekilde bu sefer bebişim bana tutunsun inşallah.
Sen nasılsın canım?![]()
ciddi korunmican mı kız fundoş, ya hemen ardına gelirse![]()
aslında böyle düşününce de mantıklı canımmdilerim kısa zaman da gelir miniğin hemen bu ay
aklıma sokuyorsunuz yaparsam bir gün suçu sizin üstünüze atarım ayşecan hariç hepinizin üstüne
Hayırlısı inşallah hkcan :)
evet dediğin olursa yaparımkomik geliyor ya, hani hayatının ortasına gelip minicik bir şey oturuyor ya , her şey ona göre düşünülüyor , benim dediğimi yapacaksınız diyor resmen ,velet
bide iki tane olursaa Allaaaahh
yine de güzel olur yaaa![]()
iyiyim tatlimmsen istanbulda mi oturuosun? burada cok sicak bi ortam varr,icin isinir burada pericann
![]()
heeee hep olmaz yapmam diyenler solladı geçti zatennnn hergün bi şok yaşıyorum benden sonra evlenen sorunları olan yada şuan düşünmüyorum diyenler bianda şok şokkkk
ayyy dün eşimin kuzeninin oğluşunu görmeye gittik 50 günlük öle şekerkiii tulum giymişş kollar bacaklar tombişşşş
uyuyo yan yatırdı anası offff nasıl tatlııı hızlı nefes alıp veiyooodu
yemeğe gidiyomm
selammm
herkese kolay gelsin. yine kaynatmaca içine girmişsiniz.. ben yoğunluktan geberiyorum siz oohhh ne güzel lak lak![]()
her gün diyorum azcık yavaş gidin okuyamıyorum yetişemiyorum kaçırıyorum canım çıkıyor![]()
selammm
herkese kolay gelsin. yine kaynatmaca içine girmişsiniz.. ben yoğunluktan geberiyorum siz oohhh ne güzel lak lak![]()
her gün diyorum azcık yavaş gidin okuyamıyorum yetişemiyorum kaçırıyorum canım çıkıyor![]()
Yok canım ya ben Erzurumdayım acaip soğuk :)
Yok canım ya ben Erzurumdayım acaip soğuk :)
hakkımız yeme bugün yavaş gidiyoruz
Erzurum mu
geçenlerde hava durumunu izliyorum, diyo ki erzurumda havalar ısındı -30 dan -20 lere çıktı, koptum gülmekten![]()