• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

bir arkadaşım var.. kızı 3 yaşındayken istemeyerek hamile kalmış,,, çok ağladı ben nasıl yapıcam ikisine birden nasıl yetişicem diye şimdi kızlar büyüdü bir rahat bir rahat diyeceğim o ki zaman geçiyo ikisi bir arada büyümüş olur.. ben çok pişmanım hemen tekrar yapmadığıma bak kaç yıldır uğraşıyorum olmuyo

aslında böyle düşününce de mantıklı canımm :1: dilerim kısa zaman da gelir miniğin hemen bu ay :16:

aklıma sokuyorsunuz yaparsam bir gün suçu sizin üstünüze atarım ayşecan hariç hepinizin üstüne :60:
Hayırlısı inşallah hkcan :)

mantikli aslindaa ama cocuklardan biri akilli olmaliiii. yoksa cok zorrr:31: ikiside akilli olursa yemede yaninda yat zatenn:9:

evet dediğin olursa yaparım :9: komik geliyor ya, hani hayatının ortasına gelip minicik bir şey oturuyor ya , her şey ona göre düşünülüyor , benim dediğimi yapacaksınız diyor resmen ,velet :9: bide iki tane olursaa Allaaaahh
yine de güzel olur yaaa:16:

Son düzenleme:
sisko pilav delisiii:60::60: buna cok guldum fundamm:60:

insss canimm,mumkunse butun huylari bana ceksinn, zekasii gorumceme ceksin yada kayinvalidemee:60:

he kızzz tipi görsen bi ara instagrama atim fotoğrafını anlarsın anası ingiliz ya bide sapsarı :60:

Allah gönlüne göre versin canommm bide o var değilmi hamile kalıncada acaba cinsiyeti ne olcak
o geçince kime benzicek huyu nasıl olcak neler neler bitmez bizim hayaller kurmalar

ben bu ay tutturcakmıyım çoook merak ediyom ayşemmm sence ne zaman bıraim çalışmaları full gidiyoz ya bu hafta
15. günümdeyim bugün

Merhaba canım hoş geldin :116:

Hoşbulduk cannn... Çok hızlı gidiyorsunuz da yetişemiyorum konuları takip edemiyorum öyle aval aval baktığım çok oluyor burda bi de herkers birbirini iyi tanıyor sanırım ben daha yeniyim ya ondan da olabilir.. :)

sedommmmmmm çokkk güzelll bi rüyaaa pilav haaa zaten çocuklar hele erkek çocuklar pilav çok seviyorrrr :16:
benim eşimin yeğeni ing. konuşuyo türkçe bilmiyo bi pilavv
nanaaa pilaaaav der hep şişko pilav delisi :9:
kızzz ikinizxde erkek görmüşsünüzzz :53:

inşallah anasına çeker ayşemmmmm

korunmıycazzz yaş malummmm bacımmm sende bekle 40 da doğur 2. yi :9:

ciddi korunmican mı kız fundoş, ya hemen ardına gelirse :1:

aslında böyle düşününce de mantıklı canımm :1: dilerim kısa zaman da gelir miniğin hemen bu ay :16:

aklıma sokuyorsunuz yaparsam bir gün suçu sizin üstünüze atarım ayşecan hariç hepinizin üstüne :60:

evet dediğin olursa yaparım :9: komik geliyor ya, hani hayatının ortasına gelip minicik bir şey oturuyor ya , her şey ona göre düşünülüyor , benim dediğimi yapacaksınız diyor resmen ,velet :9: bide iki tane olursaa Allaaaahh

hayatimizin yonu degisiyorr. yeni bir karar alindiginda bile ilk once cocuklarimizi dusunecez:34:

aa bu arada simdi aklima geldi. dunku film cok guzeldi. adi kaptan philips. siddetle tavsiye ederim. yasanmis bi olaymis zaten. aksam bebis dogunca bole rahat film izleyemicez diorum. esimde evet o zamn sen rahat izleyemezsin diyo:4: :37:

Canımmm iyiyim çok şükürrrr burda tipi kar heryer bembeyaz ama yaşama sevincimi sizlerden alıyorum çok şükür.. Sizinle gebe olacağım inşallah sağlıklı bir şekilde bu sefer bebişim bana tutunsun inşallah.
Sen nasılsın canım?:16:

iyiyim tatlimm:6: sen istanbulda mi oturuosun? burada cok sicak bi ortam varr,icin isinir burada pericann:16:

heeee hep olmaz yapmam diyenler solladı geçti zatennnn hergün bi şok yaşıyorum benden sonra evlenen sorunları olan yada şuan düşünmüyorum diyenler bianda şok şokkkk

ayyy dün eşimin kuzeninin oğluşunu görmeye gittik 50 günlük öle şekerkiii tulum giymişş kollar bacaklar tombişşşş
uyuyo yan yatırdı anası offff nasıl tatlııı hızlı nefes alıp veiyooodu
yemeğe gidiyomm

selammm
herkese kolay gelsin. yine kaynatmaca içine girmişsiniz.. ben yoğunluktan geberiyorum siz oohhh ne güzel lak lak :52::52:
her gün diyorum azcık yavaş gidin okuyamıyorum yetişemiyorum kaçırıyorum canım çıkıyor :27:

heeee hep olmaz yapmam diyenler solladı geçti zatennnn hergün bi şok yaşıyorum benden sonra evlenen sorunları olan yada şuan düşünmüyorum diyenler bianda şok şokkkk

ayyy dün eşimin kuzeninin oğluşunu görmeye gittik 50 günlük öle şekerkiii tulum giymişş kollar bacaklar tombişşşş
uyuyo yan yatırdı anası offff nasıl tatlııı hızlı nefes alıp veiyooodu
yemeğe gidiyomm

masallahh,Allah anali babali buyutsunn. afiyet olsun canimmm:56:

selammm
herkese kolay gelsin. yine kaynatmaca içine girmişsiniz.. ben yoğunluktan geberiyorum siz oohhh ne güzel lak lak :52::52:
her gün diyorum azcık yavaş gidin okuyamıyorum yetişemiyorum kaçırıyorum canım çıkıyor :27:

Selammmmm.. Vallahi evet ben bile sürekli baktığım halde konuyu yakalayamıyorum inan ki müthiş hızlılar inşallah bu hızla hepimiz gebe kalırız :))))

selammm

hakkımız yeme bugün yavaş gidiyoruz :10:

Yok canım ya ben Erzurumdayım acaip soğuk :)

Erzurum mu:53:

geçenlerde hava durumunu izliyorum, diyo ki erzurumda havalar ısındı -30 dan -20 lere çıktı, koptum gülmekten :9::9::9:

hakkımız yeme bugün yavaş gidiyoruz :10:

Erzurum mu:53:

geçenlerde hava durumunu izliyorum, diyo ki erzurumda havalar ısındı -30 dan -20 lere çıktı, koptum gülmekten :9::9::9:

Evet canım Erzurum... Haftanın ilk iki günü yürüyerek işe gidem dedim heves ettim kara.. Ama işe geldiğimde nefesimden atkımda minicik buz parçaları oluşmuştu :)))

Back
X