Hepsi sayende canooooom
teşekkür ederim canımmm orda daha tombiktim zayıfladım şimdi biraz çökertti bu adam beni
Bir daha söylee
kızlar ben kaçtım sırf size dünden foto eklicem sözüm var diye girdim sözde direkt eve geldim azcık iş yapcaktım
yarın görüşürüz güzeller öpüyorum hepinizi
sizinkilerde inşallah kuzum
abartma istersen yelizcan(şaka yaptımmm haaa )
Bana bu hafta tatil sizinkilerle idare edicem artikk bol bol yazinki uzak kalmayayim hihahaha :))
Anladik bee :) cok guzelsin cicim Allah bagişlasin :)
ne güldürdünüz beni yaa gözümden yaş geldi valla
kızlar ben kaçtım sırf size dünden foto eklicem sözüm var diye girdim sözde direkt eve geldim azcık iş yapcaktım
yarın görüşürüz güzeller öpüyorum hepinizi
abartma istersen yelizcan(şaka yaptımmm haaa )
Hep senin yüzündenAllah gülmeden ayırmasın ama gerçekten koptum süperdiniz..
Favorim fundanın altına... Sı, senin kış günü yatak olayın ile certiyer
Görüşürüz canım iyi akşamlar..
Kız seninde şu herkese şaka yaptım demen yok mu öldürüyo odaherkes alıngan olmaz eccik rahat ol
Bir daha söylee
Fundaaaa cok hoş bir hanimsinn ben de seni sevdimm :))
sende hep gül inşallah kuzum benimm
bi de ne yapayım benayım psikolojimi bozduben böyle değildim biliyorsun
bir daha söyle
Amin canım..
Biliyorum ona sebep diyorum eğer ki alınacaklarsa kusura bakmasınlar ama yazmasınlar o zaman... Arada samimiyet oluşuyo sanki hep tanıyormuşum gibisiniz bi lafa kırılacaksam eğerr ooooo yaşamayım yani.. Sen rahal ol kuzum
Amin canım..
Biliyorum ona sebep diyorum eğer ki alınacaklarsa kusura bakmasınlar ama yazmasınlar o zaman... Arada samimiyet oluşuyo sanki hep tanıyormuşum gibisiniz bi lafa kırılacaksam eğerr ooooo yaşamayım yani.. Sen rahal ol kuzum
Abartma havalanicakk :)) ben de şimdi parantez icinde şaka yaptim yazayimmi :) buarada funda hakkaten certiyer işine girişti galibaa :)
Bu arada kızlar ben kaçıyorum.. Sabah erken kalkmak beni öldürüyo
İyi geceler diliyorum herkese..
Kocam artık sizi bile kıskanacak haa uyanadı hemen sen kimle konuşuyorsun dedi kadınlar kulübü deyince muhabbet koyu galiba çok mu komikler sen onlara gül bana gülme ilgilenme benle dedi :)) resmen tripte adamrüyasında ne gördüyse artık
Uyuyorsun ya geldin geleli dedim.. ben çalışıyorum yoruluyorum diyo :)) sanki ben oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?