Ağlayakta gözden mi olak???

kızlar ben kaçtım sırf size dünden foto eklicem sözüm var diye girdim sözde direkt eve geldim azcık iş yapcaktım

yarın görüşürüz güzeller öpüyorum hepinizi

ne güldürdünüz beni yaa gözümden yaş geldi valla

Hep senin yüzünden Allah gülmeden ayırmasın ama gerçekten koptum süperdiniz..

Favorim fundanın altına... Sı, senin kış günü yatak olayın ile certiyer

kızlar ben kaçtım sırf size dünden foto eklicem sözüm var diye girdim sözde direkt eve geldim azcık iş yapcaktım

yarın görüşürüz güzeller öpüyorum hepinizi

Görüşürüz canım iyi akşamlar..

abartma istersen yelizcan (şaka yaptımmm haaa)

Kız seninde şu herkese şaka yaptım demen yok mu öldürüyo oda herkes alıngan olmaz eccik rahat ol

sende hep gül inşallah kuzum benimm
bi de ne yapayım benayım psikolojimi bozdu ben böyle değildim biliyorsun

sende hep gül inşallah kuzum benimm
bi de ne yapayım benayım psikolojimi bozdu ben böyle değildim biliyorsun

Amin canım..
Biliyorum ona sebep diyorum eğer ki alınacaklarsa kusura bakmasınlar ama yazmasınlar o zaman... Arada samimiyet oluşuyo sanki hep tanıyormuşum gibisiniz bi lafa kırılacaksam eğerr ooooo yaşamayım yani.. Sen rahal ol kuzum

daha ne kadar rahat olabilirim onuda bilemiyorum kuzum,bugün bütün topice canlı yayın yaptım resmen

haklısın kuzum bende hepinizi tanıyor gibiyim kırılmayın bana uleynnnn

Kizz ben alinmam allah allahhhh :)) kizcam artik haa

Bu arada kızlar ben kaçıyorum.. Sabah erken kalkmak beni öldürüyo
İyi geceler diliyorum herkese..

Kocam artık sizi bile kıskanacak haa uyanadı hemen sen kimle konuşuyorsun dedi kadınlar kulübü deyince muhabbet koyu galiba çok mu komikler sen onlara gül bana gülme ilgilenme benle dedi :)) resmen tripte adam rüyasında ne gördüyse artık
Uyuyorsun ya geldin geleli dedim.. ben çalışıyorum yoruluyorum diyo :)) sanki ben oturuyorum

triball enfeksiyon geçiriyor kığğızzz koş koşş yanına ,iyi geceler görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…