Ağlayakta gözden mi olak???

daha ne kadar rahat olabilirim onuda bilemiyorum kuzum,bugün bütün topice canlı yayın yaptım resmen

haklısın kuzum bende hepinizi tanıyor gibiyim kırılmayın bana uleynnnn

İzlemiş kadar olduk ve inanılmaz komik sahneler vardı bayan oyuncu kopardı bizi

Kizz ben alinmam allah allahhhh :)) kizcam artik haa

Al bendende o kadar canım

Git kizz kocanin yaninaa :) iyi gecelerr canmm

Ayy okiyamadim cosmussunuz gene bee sabahartikkk
kapiuom

Telefon da kapanmak uzere şarja birakayim opuyorum hepiciğiniziii cokcokk iyi gecelerrr :)

Kiz benay seninki kalkip yataga gidince canlaniyomu bu kiziyo genelde soyleniyo
yandim bennn
bide geldinde certiyer oluyo yaa diyo ondan giysene sok oldummm

Kizzzz krize girdimmmm oyyy
gelinligin icindeki o bistuyermi ne varya onla corabinda kalmis akliii bembeyazz diyo bide

fundoşum sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün. yemin ediyorum okumaya devam edemedim gülmekten :60:

Artik gece uykularimda bitecek sanirim :) kac saattir wc-yatakodasi arasinda mekik dokuyorum:) sabah cok gec kalmayin,bekliyorum sizi ona gore bu arada aksam uyku nedeniyle calismalari iptal olanlar sabah kaldiginiz yerden devam edebilirsinizzz

Gunaydin aysem biz erkenciyizz bende sabah ezanindan once kalktim wc ye kalkinca surekli uyku muyku kalmiyo
Simdi -12 derecede ise gidicem:18:

Artik gece uykularimda bitecek sanirim :) kac saattir wc-yatakodasi arasinda mekik dokuyorum:) sabah cok gec kalmayin,bekliyorum sizi ona gore bu arada aksam uyku nedeniyle calismalari iptal olanlar sabah kaldiginiz yerden devam edebilirsinizzz

wc ye çok çıkılıyor değil mi, bu arada sende çok fenasın haa

Gunaydin aysem biz erkenciyizz bende sabah ezanindan once kalktim wc ye kalkinca surekli uyku muyku kalmiyo
Simdi -12 derecede ise gidicem:18:

ayy -12 günaydın canım

yok artikkkk sende gec kalmissin fundosss hadi elinizi cabuk tutunn

Kuzu dustan sonra daha sac kurutmasi var bak bak bi itirafci daha ben ilk kez boyle yapiyom, normalde gece yapar yatardik bugun farkli oldu

Hehehehe kizzzz
hergunmu yapiyonuz
esim iceri girer girmez dedimki bugunde var
oooo yinemi diyo garibim

Kızlar Allah sizi yaşatsın e mi? Ne tatlısınız ya üçer beşer atlayarak okudum ama en azından bi konunuzu yakaladım..
Size bişi sormak istiyorum... Bu döllenme sadece bir günde mi oluyor o da denk gelirse? Yani yumurtladığımız gün yaptık yaptık yoksa olmuyor mu o ay çöpe mi gidiyor onu anlayamadım bana söyler misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…