• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Normal ama hafta başı iş çekilmiyor.. senin alışık olman lazım kuzum tavuk ailesi olmak kolay değil :27:

zaman hemen geçiversin de bizde ne olacak görelim.. çok heyecanlı oluyor.. iş yerine anlamıyorum da buraya gelince heyecan artıyor okuyup yazdıkça :1:

zaman hemen geçiversin de bizde ne olacak görelim.. çok heyecanlı oluyor.. iş yerine anlamıyorum da buraya gelince heyecan artıyor okuyup yazdıkça :1:

benim ki bu ay oldu bence minnoşum şu anda içeride kendine yer beğeniyor, sizde arkamdan gelin haa, oğluma kız bulmam lazım:27::9:

aaa oğluş yer edince benim kızın pabucu dama atıldı he :52: tamam kardeş öle olsun benim kızımda evde kalacak değil ya :1:

aaa oğluş yer edince benim kızın pabucu dama atıldı he :52: tamam kardeş öle olsun benim kızımda evde kalacak değil ya :1:

Aynen kizzzzzz nolacaksa olsunnn

deli gibi oynayasım var kığğızz biraz önce gözümü açamıyordum buraya gelince enerjim yükseldi, hepinizi çok seviyorum ben can bacılarım, kader arkadaşlarım:29:

benay kızın evde kalmaz sen çok güzelsin kızında güzel olur:16:, belki benim oğlanı şey etmez beğenmez diye umutlandırmak istemiyorum garibimi

bizde seni seviyoruz canım benim..

Aaa o nedek öle canım sende baya bayaa bi güzel hatunsun hanımmm.. senin oğluşunda valla çok can yakar.. hele o boy olunca off off diyorum..

kendi adıma ayrıca tşk ediyorum.. Benim çocuğumun gözleri annesi yüzü babası olsun derim hep. tabiki rabbim bilirde.. babası çok fotojenik anasının da gözleri güzel :60: huyu ama tamamen annesi olsun :60:

Son düzenleme:
sende aklımdasın kuzum dua ediyorum senin için, canım arkadaşım inşallah daha kolay atlatırsın hamileliğini :16:

Ayşenur göğüslerim sızlıyodu demişti gününden ömce bende hiç öle bişey yok o lekelenme neydi bilmiyorum hiç bişey hissedemiyorum:5:

ezocann beni yanlis anlamissin:1: her adet donemime yakin googuslerimde hassasiyet olur ama bu ay sadece ust kisimlari agrimisti demistim. goguslerimde asiri agrida olmadi zaten.

merhaba kizlarrr,yaa bu batlar gelsin artikkkk,cok heyecanlaniorum benn:1:

bizde seni seviyoruz canım benim..

Aaa o nedek öle canım sende baya bayaa bi güzel hatunsun hanımmm.. senin oğluşunda valla çok can yakar.. hele o boy olunca off off diyorum..

kendi adıma ayrıca tşk ediyorum.. Benim çocuğumun gözleri annesi yüzü babası olsun derim hep. tabiki rabbim bilirde.. babası çok fotojenik anasının da gözleri güzel :60: huyu ama tamamen annesi olsun :60:

herşey gönlündeki gibi olsun kuzum, ayy bi gelselerde kız ben onları yerimm yerimm:16:

babasınada az çeksin o kadar megaloman olma:57:

kızlar benim erkek tavuk yatak odasından bağırıyor gelsene gelsene diyeeeee, haydi ben kaçtım öpüldünüzzz :54::54::54:

Ayşenur kız bende öle düşünüyorum hemen gelsinde halaylara başlayalım bayaa boşladık halayları olmuyor böle :))

Tamam sosyalim kızma sen babasına da az çeksin :1: yenmezmi onlar hiç yaa öle şebek öle tatlı oluyorlar ki sıpalar.. ve o kadar şanslı oluyorlar ki çok seven bi anne ve babaları ve bi çok teyzeleri olacak..

Ayşenur kız bende öle düşünüyorum hemen gelsinde halaylara başlayalım bayaa boşladık halayları olmuyor böle :))

Tamam sosyalim kızma sen babasına da az çeksin :1: yenmezmi onlar hiç yaa öle şebek öle tatlı oluyorlar ki sıpalar.. ve o kadar şanslı oluyorlar ki çok seven bi anne ve babaları ve bi çok teyzeleri olacak..

haftaya burasii senlenecekkk:1:
kizlar ben gidiorum,ekrana bakinca midebulantim artiyor:14:. hepinizi opuyorum iyi geceler canlarimm

Back
X