Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle üçer beşer atladım sayfaları çok geride kalmışım... İnşallah olumsuz bir haber yoktur değil mi? Hepinizi iyisiniz inşallah... Özledim sizleri... Ben de dün kontrolüm vardı doktora gittim... Patoloji sonucum normal gelmiş.. doktor da üstten kontrol etti.. Rahim kendini toparlamış dedi.. Folikasit i sürekli iç bırakma dedi.. ikinci adetten sonra hamilelik düşünün dedi.. Düşecekse zaten yine düşer dedi.. Yine düşmeden bahsetti.. Ne zaman gitsem söyleyecek olumsuz bişi buluyor bu kadın.. Ama ben yine de mutlu ayrıldım.. Çok şükür bir sıkıntı yokmuş... Çok vakit de vermedi.. Bu arada araştırma hastanesine gidip de şu kandan bakılan testi de yaptırmayı düşünüyorum bir sorun varsa önlem alırız... Benden haberler böyle... Rabbim sizin de dualarınızla sağlıklı bir gebelik nasip etsin bana... Öpüyorum sizi kocamannnn ...![]()
günaydın bacılarrrr![]()
ne güzel işte rahmin toparlanmış, 1 adet görüp bala tekrar çalışmalara, doktorlar her ihtimali söylüyorlar ona takılma bence, pıhtılaşma sadece araştırma hastanelerinde yapılıyor zaten, git yaptır zaten 1 ayda çıkıyor, diğer aya yetişirsin
günaydın canım![]()
hasta oluyorum galiba ben ssz burnum akıyo her tarafım ağrıyo bide çok kötü gaz şişkinliğim var iğne değdirseler patlıcam sanki![]()
günaydın kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
ben dün yine çok kötüydüm tam iş çıkışıma yakın kv aradı sen neden işten ayrılıyorsun diye bana bağırmaya başladı söylendi durdu bende telefonu yüzüne kapattım. ben işi bırakınca oğlu ona yardımcı olamiycak ya onu sindiremedi herhalde bu halimle beni bütün gece ağlattı ona hakkımı helal etmiyorum![]()
hergün bir sorunla geliyorum buraya ne olur kusuruma bakmayın![]()
günaydın kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
ben dün yine çok kötüydüm tam iş çıkışıma yakın kv aradı sen neden işten ayrılıyorsun diye bana bağırmaya başladı söylendi durdu bende telefonu yüzüne kapattım. ben işi bırakınca oğlu ona yardımcı olamiycak ya onu sindiremedi herhalde bu halimle beni bütün gece ağlattı ona hakkımı helal etmiyorum![]()
Hayırdır canım işten neden ayrılıyorsun ben bilmiyorum konuyu.. Ama zaten öyle bir karar verdiysen eşinle beraber vermişsindir.. Arayıp bağırmaya ne kadar hakkı var yorum yapamicam bilemedim...
canım çalıştığım işyeri çok stresli ve bende artık buranın sıkıntısını stresini kaldıracak kapasite kalmadı hergün bir problem hergün bir sorun patron gelir yerli yersiz herkesin ortasında bağırır çağırır bende bunları eşimle paylaşıyorum doğal olarak o da çalışma o zaman ayrıl zaten bebek de olacak bir iki sene ara ver bu arada kendini toparlamış olursun dedi ama annesine ne oluyosa artık herşeyimize karışıyor yok ben işyerinde yaşadıklarımı niye eşime anlatıyomuşum neden işten ayrılıyomuşum falan diye söyleniyo![]()
yuuhhh ekmeğimi senmi vericen deseydin ayy terbiyesizlik eşin ne diyo bu duruma ? gerekçesi neymiş niye ayrılamazmışsın işten?
güya oğlunu düşünüyo nasıl tek başına herşeye yetişecekmiş halbuki benim eşim kendi işini yapıyor işleride iyi çok şükür ama devamlı annesine destek olup duruyo kadının derdi yalnızca bu. eşimde boşver diyor ama kadının yaptığı hiç hoş bişey değil bi daha onu ne ararım nede evine adımımı atarım![]()