Şok oldum gerçekten. Büyüğün tamam biyere kadar saygı gösterirsinde bu ailene karışma hakkı vermez ona. İyi yapmışsın telefonu kapatarak eşinde senin tarafındaysa eninde sonunda saygı gösterecek oda sana.
günaydın kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
ben dün yine çok kötüydüm tam iş çıkışıma yakın kv aradı sen neden işten ayrılıyorsun diye bana bağırmaya başladı söylendi durdu bende telefonu yüzüne kapattım. ben işi bırakınca oğlu ona yardımcı olamiycak ya onu sindiremedi herhalde bu halimle beni bütün gece ağlattı ona hakkımı helal etmiyorum
günaydın kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
ben dün yine çok kötüydüm tam iş çıkışıma yakın kv aradı sen neden işten ayrılıyorsun diye bana bağırmaya başladı söylendi durdu bende telefonu yüzüne kapattım. ben işi bırakınca oğlu ona yardımcı olamiycak ya onu sindiremedi herhalde bu halimle beni bütün gece ağlattı ona hakkımı helal etmiyorum
Günaydın kızlarr
Günaydın herkese :109:
inşallah iyisinizdir kızlar
lizimm canımm geçmiş olsun, sende dikkat et kendine , ben hiç iyi değilim kolumu kaldıracak halim yok...geçse bir an önce şu 3 ay dayanılmaz bulantımsen nasılsın canım miden bulanıyor mu iş yerinde zorlanıyor musun ?
ayşem sende daha iyisindir umarım
aynen öyle canım ben sustukça karşılık vermedikçe kadın tepeme bindi resmen 2 yıldır ondan ne çektiğimi bir ben birde Allah biliyor ailemde uzakta ondan böyle yapıyor galiba ama yeter buraya kadar ben bebek bekliyorken onun mutluluğunu benim kursağımda bırakmaya hakkı yok zaten çocuk yapmamızı da istemiyordu böyle anne olur mu ya Allah onu bildiği gibi yapsıncanım günaydın , sen çok iyi niyetli yumuşak yüzlüsün sanırım, yoksa yapamazdı böyle...zaten tersi olsaydı böyle üzülmezdin...
O ne derse desin umursamadığını göster, konuşsa bile sinek vızıldaması gibi gelsin dedikleri...söylediklerine cevap verme tenezzülünde bile bulunma... böyle başa çıkabilirsin...ben öyle yapıyorum...çünkü bende ki kv kimse de yoktur eminim...
Eşin yanındaysa fatmacım hiiçç kendini üzmene değmez...Ne kadar aşağılık insanlar nefret ediyorum böyle insanlardan
onunla da dün konuştuk beni haklı buluyor ama çok anneci bu yüzden onsuz kalamıyor ama benim artık o kadınla görüşmeye hiç niyetim yokGünaydın kızlar sabah direk dışarıdaki işlerimizi hallettik ofise gelmeden yeni geldim.
Fatmacım bunu yapmasına müsade eden eşinde hata bence, onun direk seni ilgilendirmez demesi gerekti.
Bişey dedimi sana bu konu ile ilgili konuştunuzmu onun tavrı ne
canım günaydın , sen çok iyi niyetli yumuşak yüzlüsün sanırım, yoksa yapamazdı böyle...zaten tersi olsaydı böyle üzülmezdin...
O ne derse desin umursamadığını göster, konuşsa bile sinek vızıldaması gibi gelsin dedikleri...söylediklerine cevap verme tenezzülünde bile bulunma... böyle başa çıkabilirsin...ben öyle yapıyorum...çünkü bende ki kv kimse de yoktur eminim...
Eşin yanındaysa fatmacım hiiçç kendini üzmene değmez...Ne kadar aşağılık insanlar nefret ediyorum böyle insanlardan
hergün bir sorunla geliyorum buraya ne olur kusuruma bakmayın
Fatmacım ne kusuru burda dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıyoruz yalandan yada yapmacık gülmelerin yeri değil dökecez içimizi
Sedommmm lizommm ayşemmm Allah yardımcınız olsunnnnnnnnnnnnnnn
benim kv çok sinsidir yılan resmenöle fenakiii hep yağ çeker banada eşimede ama sömürür durur çocuklarını bi kızıyla damadına yapar eder dün akşam gıcık gıcık konuşmalar kameradan
dün eşim bile annem ne iticiydi yaaa dedi şokkk oldummmyorum yapmama kızıyor diye arık konuşmama kararı almıştım
neyse kapatınca öle dedi dedim ben konuşmuyorum kırılıyosun güldü
evet canım daha yeni başladı çıkarmalar dün , bu sabahh, hayat durdu, yüzümü ekşitiyorum elimde olmadanDikkat ediyorum canım ama eşimi de bırakamıyorum öyle gece koltukta uyudu bana geçmesin diye uyanıp uyanıp gittim baktım öptüm dayanamadım inşallah Allah korur bu kadar sakınabildim ben
Benim midem sabahları bulanıyo ama çıkarmıyorum sadece yemek yiyemiyorum zorla çok az yiyebiliyorum. Onun dışında küçük kasık ağrıları var oda çok rahatsız etmiyo artık alıştım. Hamile olduğumu hissediyorum o ağrılar geldikçe
Siz çıkarıyomusunuz kuzumm kıyamam normal bunlar dayancaksınız 3. aya kadar bişey kalmadıki zaten azcık var azcıkk
evet fatmacanım en iyisi gitmemek ama bir süre sonra huzursuzluk yine çıkıyor...insan nasıl davranacağını şaşırıyor, Allah yardımcımız olsunaynen öyle canım ben sustukça karşılık vermedikçe kadın tepeme bindi resmen 2 yıldır ondan ne çektiğimi bir ben birde Allah biliyor ailemde uzakta ondan böyle yapıyor galiba ama yeter buraya kadar ben bebek bekliyorken onun mutluluğunu benim kursağımda bırakmaya hakkı yok zaten çocuk yapmamızı da istemiyordu böyle anne olur mu ya Allah onu bildiği gibi yapsın
onunla da dün konuştuk beni haklı buluyor ama çok anneci bu yüzden onsuz kalamıyor ama benim artık o kadınla görüşmeye hiç niyetim yok
Fatmacım ne kusuru burda dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıyoruz yalandan yada yapmacık gülmelerin yeri değil dökecez içimizi
Sedommmm lizommm ayşemmm Allah yardımcınız olsunnnnnnnnnnnnnnn
benim kv çok sinsidir yılan resmenöle fenakiii hep yağ çeker banada eşimede ama sömürür durur çocuklarını bi kızıyla damadına yapar eder dün akşam gıcık gıcık konuşmalar kameradan
dün eşim bile annem ne iticiydi yaaa dedi şokkk oldummmyorum yapmama kızıyor diye arık konuşmama kararı almıştım
neyse kapatınca öle dedi dedim ben konuşmuyorum kırılıyosun güldü
evet canım daha yeni başladı çıkarmalar dün , bu sabahh, hayat durdu, yüzümü ekşitiyorum elimde olmadanama miniğin yaşadığı anlaşılıyormuş ya öyle düşündükçe rahatlıyorum
neyse canomm en iyisi fazla bahsetmemek
evet fatmacanım en iyisi gitmemek ama bir süre sonra huzursuzluk yine çıkıyor...insan nasıl davranacağını şaşırıyor, Allah yardımcımız olsun
aminn fundoşumm bu ay sizinde katılmanızı canı gönülden diliyorum kuzum ,
belki burada yazamayacaksın bile
benimki de öyle sinsii hiç sevmiyorum böyle insanları, dost bile olsa siliyorum hayatımdan ama bunları silemiyorsun da yüz yüze gelmek zorunda kalıyorsun ve bu durum beni çok geriyor...midemin bulantısı biraz hafiflemişken canom,bunlardan bahsettikçe bulanıyorAllaha havale ediyorum...
bende diliyorummmm sedommmm bulantıdan geberimmmm ağrıdan mahvolim
bende bahsettikçe çıldırıyorummmmmm uğraştıkca beter oluyolar ama oh olsunnnn
neyseki uzağım kırk yılda bir görüyorum ama kameradan görmek bile geriyo beni şeytan
benimki ne yazık ki yakın ama eminim uzakta da olsa durum değişmezdi Allah sabır versin bize fundoşum,sedoşum
bu arada ne kadar yoğun duygular besliyormuşuz kayınvalidelerimize karşı
bende diliyorummmm sedommmm bulantıdan geberimmmm ağrıdan mahvolim
bende bahsettikçe çıldırıyorummmmmm uğraştıkca beter oluyolar ama oh olsunnnn
neyseki uzağım kırk yılda bir görüyorum ama kameradan görmek bile geriyo beni şeytan
Amiiiiiiiiiiiinnnnnn bende hemen çıkacam bi hamile kalayım kudursunnnn
ben hiçç altta kalmam öle laf sokarımkiiii
şimdi bi bebişim gelsin offf hele bişey desinnnn hemen anında cevabı gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?