Ağlayakta gözden mi olak???

Amiiiiiiiiiiiinnnnnn bende hemen çıkacam bi hamile kalayım kudursunnnn
ben hiçç altta kalmam öle laf sokarımkiiii
şimdi bi bebişim gelsin offf hele bişey desinnnn hemen anında cevabı gider

canım çok sevdiğim bir arkadaşım var , o da oğlak burcu ve o da hiç altta kalmaz

gunaydin canlarimmm,nasilsinizzz
ben bugun annemdeyimm. evde yalniz kalmaya korktum,gece hic uyumadim yinee
ayy sedoo dun ayva yedim onun ustune ne var ne yok cikardim bana yaramadi heralde. simdi eksi elma yiyorum o daha iyi geliyor.
fundamm nasilsinn
fatmacim hic kendini ezdirme,birak isi otur evinde. ne kadar yuz verirsen o kadar basina cikarlarr
lizim masallah mide bulantin azmis. mide bulantisi insani cok yorgun birakiyor. sedoo seninde cikarmalarin baslamiss gecmis olsun canimmm

öyle canım yok artık herşeye susan fatma karşılığını alacak bundan sonra
bi ara aşık olmaktan korktum
sonra sevgimden boğarım onu yazıık

çok da iyi olurdu aslında

bizim aramız çok iyidir oğlundan daha iyi anlaşırız oğluna aşık kadın olmasına rağmen beni asla ona karşı ezdirmez ama arada

hoşuma gitmeyen bişey olursa hiç çekinmem sölerim baştan nasıl alıştırdın öle gidiyo çünkü geçen 3gün gitmedim normelde her

akşam orda yiyoruz eşimde gecedeydi bende gitmedim eşime diyomuş sbry bişey söledik farkında olmadan alındı mı acaba 3gündür gelmiyor demiş

ayşemm canımm ya üzüldüm şimdi aslında iyi gelir ama sana yaramadı demek :26:

ekşi elma yediğine göre kızın geliyor
şimdi ilaç içtim (decavit ) bulantı ve halsizliği de iyi geliyormuş, ama çok uykum var
sanırım ben ocak ayını zor geçiricem burada böyle giderse dayanılmazzz

en iyisini yapıyosun valla benimki salaklık ne diye susuyosam her dediğine

canım çok sevdiğim bir arkadaşım var , o da oğlak burcu ve o da hiç altta kalmaz

inşallah bu ay bebişin gelecek seninde iyi haberler duyacaz senden

sende iyiki varsınnnn
doğru valla bi yakalansak :18:
ayyy bende sabırsızlanıyorum belimde filan ağrı oluyo ama çok erken tabi belirti aramak yanlış şimdi pek umutta yokya

fatmacım sende alışacan bak ilk atağı atmışsın artık mesafeni koru bebişin gelince nasıl sırnaşcak el mahkum hiç bozma mesafeni görsün marifetini

oğlak öle valla eğer altta kalır anlık dalgınlığa gelirse
onu ergeç söler aslaa tutmazama osüredede kendini yer bitirirrrr

fatmacımmmmmmmm inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh Allah sesimizi duysunnnn

ohh kafamız rahat annedesin diye tamamdır emin ellerdesinizzzz miniğinle
ayaklarım çok üşüyoooooooo
seninde bulantın geçicek canım böle gidecek değilyaaa
sen dua et evdesin kuzum sedonun halı duman

canim surekli eksi seyler istiyorr zatenn
sedom cok kotu olmadikca hap icme bence. ablamin doktoru hapa cok karsiydi. gerci cogu doktor karsi ama bazilari birsey olmaz diyip veriyor. aklinda bulunsun tatlim. ablam 3 ay boyunca her yedigini cikardi ama bi tane bile hap icmedi. ben yine ona gore cook cook iyiyim. sadece gece ve sabah cikartiyorum
insaallah bulantilarin cok uzun surmez sedommm

ohh kafamız rahat annedesin diye tamamdır emin ellerdesinizzzz miniğinle
ayaklarım çok üşüyoooooooo
seninde bulantın geçicek canım böle gidecek değilyaaa
sen dua et evdesin kuzum sedonun halı duman

evet fundamm hep diyorum ztn Allah calisanlara yardim etsinn.guc kuvvet versin. ben yine yatiyorum falan.
sende kendini sicak tut cnm yaaa,hep usuyorsun oradaaa:18:
kacinci gunun oldu fundamm

evet fundamm hep diyorum ztn Allah calisanlara yardim etsinn.guc kuvvet versin. ben yine yatiyorum falan.
sende kendini sicak tut cnm yaaa,hep usuyorsun oradaaa:18:
kacinci gunun oldu fundamm

bu arada sosyalcan neredekiii:44:

20. günüm canım

sosyal yok benay yok hadi o giremiyo gündüz fazlada sosyal girerdi dışarda işi var onunda heralde

Kizzzz sabah sabahh kvdelerin kulagini tirmalamişsinizzz :)) ayy en sevdigim konuu :) kiz fundoşş dedigin gibi sende o enerji var zatenn sen hayatta lafin altinda kalmazsin aferinn sana :) benim kaynana daa bana karşi melektir cunku oglunun hışmından korkar benimki bana bisey dedirtmez hatta biara evlerindeyken gorumcem gelinim sana gelip temizlik yapsin dedi dee benim kii agizlarina etti ben sizin evinizi temizlesin diye mi evlendim diye :) gerci o biyana öldürseler o pis evlerinde hayatta elimi bişeye sürmem dee
Ama hernekadar melek gibi gorunse de arkamdan neler cevirdigini cook iyi biliyorum :) Kizlarini kullanarak yapcagini yapiyo yani ama karşikarşiyayken cok mesafeliyiz hayatta okadar yuz goz olmadim kaynanyla.Ben de gorumceden cekiyorumm elime verseler parçalicamm yani o derece.Yani uzakta olani bide burda olsa duşunemiyorum bi hafta geldi buraya ortaligi karistirip gitti :)

ayşemm hapı ek vitamin diye verdi...yanı sıra bulantı ve halsizliğe de iyi geliyormuş :26:
inşallahh canımm biraz dişimi skmam lazımm bende sabah fena oluyorum akşam hiç yemek yapmak istemiyorum kolumu kaldıracak halim olmuyor...öyle de böyle de geçiyor işte günler şu fundoşu hayal edemiyorum

son 5 gun fundosss
su anda ne belirtilerin var,bi soylee bakayimm

:18::18: çok stres oldum ayyyyy
hiçbişey yok arada karnımda atış oluyo iğne batması oluyo buda kesin üşütmedendir
birde 2 defa garip bi akıntı oldu daha önce hiç olmayan bişeydi.
dün akşam belim ağrıdı azcık oda eşimle koltuğa sıkıştık zorla film izledik ondan heralde

yelooo napim kızzzz
görümceler ortalık karıştırmak ve kocakarılık yapmak için varlar kız sanki
benimkininde anlatacak çok şeyi vardaaa burda pek uygun olmazzz
ayyyy geriliyorum aklıma geldikçeee offff kapatalım bu konuyu bana bişeyler oluyooo :96:

Ayrica eşlerinize bu konularda konuşmamazlik yapmayin konuşun ama kafanizi kullanin kizzz kadin dirdiri şeklinde senin annen şoyle senin annen boyle diyerek degil arada sirada ufak ufak şoyle oldu cok kirildim,cok ayip etti,sana boyle davraniyor hic hos degil falan gibilerinden sadece ufak yoruma açik olmayan cumleleri birakin ve kaçin o zamanla birikiyo merak etmeyinn onemli olan ince ince işlemek zamanla anliyorlar yapilan halsizliklari

Evet inan ben de oyle geriliyorum bahsedince haklisin canmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…