ayşemm hapı ek vitamin diye verdi...yanı sıra bulantı ve halsizliğe de iyi geliyormuş :26:
inşallahh canımm biraz dişimi skmam lazımmbende sabah fena oluyorum akşam hiç yemek yapmak istemiyorum kolumu kaldıracak halim olmuyor...öyle de böyle de geçiyor işte günler şu fundoşu hayal edemiyorum
niye kızzzzzzzzzz ne bakımdanhele söleee ayyyy çok merak ettimmmm
ayşemm hapı ek vitamin diye verdi...yanı sıra bulantı ve halsizliğe de iyi geliyormuş :26:
inşallahh canımm biraz dişimi skmam lazımmbende sabah fena oluyorum akşam hiç yemek yapmak istemiyorum kolumu kaldıracak halim olmuyor...öyle de böyle de geçiyor işte günler şu fundoşu hayal edemiyorum
bulantın başladığı zaman aynen şöyle yazarsın sanırım...
kızlaarr midemm bulanıyoor
burama sancı atıyoorr, oh ohh yandan , vur bebişim vurr anan kurban olsun sanaa
oofff artık çok fena oluyorum, ne zormuşşne zaman geçecek
bulantın başladığı zaman aynen şöyle yazarsın sanırım...
kızlaarr midemm bulanıyoor
burama sancı atıyoorr, oh ohh yandan , vur bebişim vurr anan kurban olsun sanaa
oofff artık çok fena oluyorum, ne zormuşşne zaman geçecek
he tamam o zamn cnm,ben sadece mide bulantisi icin sandimm sedomm.. o halsizlik cok kotu zaten,hicbir sey yapmak istemiyorsunn
valla bende fundosu cok merak ediyorummhamiss fundoss
goguslerinin durumu nasil fundoss
neeeeeeeeeee
istiyorum evettttt istiyorummmmm :120:
hamişmiiii
göğüsler aynı hiçbi değişiklik yokkk
inşallahh ocak ayında yazmaya başlarlar bu şikayetleri ayşemayy sedooo cok guldummm
fundosumm haftaya ins. bunlari yazacaksinn.
he tamam o zamn cnm,ben sadece mide bulantisi icin sandimm sedomm.. o halsizlik cok kotu zaten,hicbir sey yapmak istemiyorsunn
valla bende fundosu cok merak ediyorummhamiss fundoss
goguslerinin durumu nasil fundoss
fundoşş bak burdakiler senin hamiş olmanı senden daha çok istiyorlar
bendede adet sancısı ve bikere de baş dönmesi hariç hiç belirti olmadı kendinde illaki belirti arama fundoşum.
neeeeeeeeeee
istiyorum evettttt istiyorummmmm :120:
hamişmiiii
göğüsler aynı hiçbi değişiklik yokkk
fundoşş bak burdakiler senin hamiş olmanı senden daha çok istiyorlar
bendede adet sancısı ve bikere de baş dönmesi hariç hiç belirti olmadı kendinde illaki belirti arama fundoşum.
sağolun canlarımmmmmmmmm çok iyi geliyosunuz bana yaaaa
neyse çok heyecan yapmim değilmi hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum
belirti aramıycam sözzzz bekleyecem sabırla
fundoşum lizimin dediği doğru benimde regl ağrılarım vardı hep :13:
gelmiş olabilir miniğin
vaktini beklediği için gelmemişte olabilir , üzülmek yookkyeter ki sağlıklı olsun ,akıllı anne baba sözü dinleyen hayırlı evlat olsun
Ben yokken kvdeler çekiştirilmişş
ben çok yoğunum bugün
kv ler candırdermişim
kolay gelsinsin kızlar...
Hamiş olup bulantı yaşayan sevgili arkadaşlarıma çok geçmiş olsun demek istiyorum.. Rabbim sabırını versin.. benim kuzenimde çok çıkarırdı ama topaç gibi oğlu var.. hiç ona takılmayın nasılsa ağzınızdan girer girmez alması gerekeni bebiş alıyor kızlar.. yeterki siz iyi olun...
Lizim sende eşinden ötürü kendine dikkat et canım.. bu arada sen k.örende mi oturuyon kız
Fatmacım sende takılma kayınvalidelere.. onların sağları solları belli olmuyor ama alttada kalma canım.. sessiz kaldıkça ezmeyi çok severler.. herkesin uğraştığı biri var işte..bende de elti beni sinir ediyorçok bilmiş.. ben salağım ya
Fundacım kız inşAllah olacak bu ay seninde.. belirtilen için biraz erken değil mi.. bak bende onca belirti yaşıyorum ama hiç hamileymişim gibi belirtiler yaşamıyorum.. mesela çok sık tuvalete gitmeği isteği yok
unuttuğum kızlar varsa kusuruma bakmasınlar aklıma gelenleri yazdım.. etiket yapmak zor oluyor çünkü
kolay gelsinsin kızlar...
Hamiş olup bulantı yaşayan sevgili arkadaşlarıma çok geçmiş olsun demek istiyorum.. Rabbim sabırını versin.. benim kuzenimde çok çıkarırdı ama topaç gibi oğlu var.. hiç ona takılmayın nasılsa ağzınızdan girer girmez alması gerekeni bebiş alıyor kızlar.. yeterki siz iyi olun...
Lizim sende eşinden ötürü kendine dikkat et canım.. bu arada sen k.örende mi oturuyon kız
Fatmacım sende takılma kayınvalidelere.. onların sağları solları belli olmuyor ama alttada kalma canım.. sessiz kaldıkça ezmeyi çok severler.. herkesin uğraştığı biri var işte..bende de elti beni sinir ediyorçok bilmiş.. ben salağım ya
Fundacım kız inşAllah olacak bu ay seninde.. belirtilen için biraz erken değil mi.. bak bende onca belirti yaşıyorum ama hiç hamileymişim gibi belirtiler yaşamıyorum.. mesela çok sık tuvalete gitmeği isteği yok
unuttuğum kızlar varsa kusuruma bakmasınlar aklıma gelenleri yazdım.. etiket yapmak zor oluyor çünkü
bende daha yoğun bişey yok bakalım hiç varmış gibide hissetmiyorum
doğru diyosun canommm bende öle istiyorum ama sabırsızlanıyorumda keşke sakin sabırlı gamsız biri olsam bu kadar kendimi yiyip bitirmezdim
ezoo çekiştirilmicek gibilermiiii
canımm hoş geldin sende iyisindir inşallah, sizlerle konuşmak ne kadar rahatlatıyor insanı ama önceki gibi bakamıyorum artık
aynen benaycım herkesin uğraştığı biri var vee her nereye gitsekte var ne yazık ki
peki regl ağrıların ve akıntın var mı fundoş ,:26:
bende varmış gibi hissetmiyordum , belli olmuyor canımm
yok canım başlamadı daha bazen oluyo ama üşüttüğümden olduğuna eminim çünkü ayaklarım çok üşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?