Ağlayakta gözden mi olak???

Kuzum dinliyorum kendimi ama ben butun ayaktayim yoruluyorum ya belki ondan atliyorumdur yani insallah oyledir

olabilir bence, sen yinede hafiften bi adet sancısı gibi bir şey yaşarsan yumurtluyorsun demektir

olabilir haa, atraksiyon yaşamamak lazım bencede ahh bu t ahhh

Hehehe bende bi gorunem doktora bu arada kiza msj atiyorum t yi biliyon mu sen diye

keşke bu topa hiç girmeseydin

Bide benim bu ay iliskiden sonra sola dogru yattigimda son 3 iliskimde sol kasigimda agri oldu

olabilir bence, sen yinede hafiften bi adet sancısı gibi bir şey yaşarsan yumurtluyorsun demektir

olabilir haa, atraksiyon yaşamamak lazım bencede ahh bu t ahhh

keşke bu topa hiç girmeseydin

He yok ole bisi hic yasamadim girdim topa napalim toplumu aydinlatmak benim gorevim bizim hastanede kadin dogumcu yok zaten ben bilgilendiriyom napim

Bende şeye taktım sağ yada sol yattık ya acaba kız erkek ona bağlı olur mu ki :)) istatistikmi yapsak ki

He yok ole bisi hic yasamadim girdim topa napalim toplumu aydinlatmak benim gorevim bizim hastanede kadin dogumcu yok zaten ben bilgilendiriyom napim

oldu olacak aramızda para toplayak ultrason cihazı alırık ne de olsa sen hekimsin, artık sen bize yaparsın yumurta takibi falan

oldu olacak aramızda para toplayak ultrason cihazı alırık ne de olsa sen hekimsin, artık sen bize yaparsın yumurta takibi falan

Kiz ben kendime baktim ultrasonla ama cihaza tam hakim degilim buyutmeyi derinlestirmeyi ogrendimmi tamamdir rzhmi felan net goruyom kiste de bakiyom sma iste yarim hekim candan eder diye bi laf var siz yine de bana güvenmeyin

Sorsaydin yaa nerden biliosun diye..Bi de dermiş ki bi site varr kadinlar kulubu orda okudum hahahha bayilirimmmm

Kocisinden ogrenmis cnm anam nerde benim adam kor cahil ayda 5 gun onemli ya 5 kere yumurtladiimi dusunuyomus dun anlattim tavuk olmagimi

Anaa bi biz bilmiyomuşuz demekki kiz sosyall sen bu kiza da mi ulaştin yoksaa
itiraf ediyorum o kız benim

Kiz ben kendime baktim ultrasonla ama cihaza tam hakim degilim buyutmeyi derinlestirmeyi ogrendimmi tamamdir rzhmi felan net goruyom kiste de bakiyom sma iste yarim hekim candan eder diye bi laf var siz yine de bana güvenmeyin

ooo sen aşmışsın kızz, bi bizimkinede bak olmadı

Kocisinden ogrenmis cnm anam nerde benim adam kor cahil ayda 5 gun onemli ya 5 kere yumurtladiimi dusunuyomus dun anlattim tavuk olmagimi

bugün ki esprilere yetişemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…