Kuzum dinliyorum kendimi ama ben butun ayaktayim yoruluyorum ya belki ondan atliyorumdur yani insallah oyledir
Kız seninkide yoksam akrobasiden mi olmaz
Sorma canım burdaki hangimiz o düşüncede değildik ki. Hep diyorum ilk geceden hamile kalanlara da hep imrendim helal olsun.. (Burada alkış yapmak isterdim ama telden giriyorum)
Hehehehehe kaçarkende başka bi t ye çarpmada
Hehehe bende bi gorunem doktora bu arada kiza msj atiyorum t yi biliyon mu sen diye
Bilmiyorum derse sosyala yonlendir o anlatsin hahah
Bide benim bu ay iliskiden sonra sola dogru yattigimda son 3 iliskimde sol kasigimda agri oldu
olabilir bence, sen yinede hafiften bi adet sancısı gibi bir şey yaşarsan yumurtluyorsun demektir
olabilir haa, atraksiyon yaşamamak lazım bencedeahh bu t ahhh
keşke bu topa hiç girmeseydin
He yok ole bisi hic yasamadim girdim topa napalim toplumu aydinlatmak benim gorevim bizim hastanede kadin dogumcu yok zaten ben bilgilendiriyom napim
tabii anlatırım
:44: onu bilemiyorum kuzum yaa
Bende şeye taktım sağ yada sol yattık ya acaba kız erkek ona bağlı olur mu ki :)) istatistikmi yapsak ki
Bende şeye taktım sağ yada sol yattık ya acaba kız erkek ona bağlı olur mu ki :)) istatistikmi yapsak ki
oldu olacak aramızda para toplayak ultrason cihazı alırık ne de olsa sen hekimsin, artık sen bize yaparsın yumurta takibi falan
Anaa kiiiz biliyomuuus
yaaavayyy beee
Yok be yavrumm işte o sadece kocana bagli ne gelirse bahtina :)
Sorsaydin yaa nerden biliosun diye..Bi de dermiş ki bi site varr kadinlar kulubu orda okudum hahahha bayilirimmmm
Sorsaydin yaa nerden biliosun diye..Bi de dermiş ki bi site varr kadinlar kulubu orda okudum hahahha bayilirimmmm
bi de o sen çıkıyormuşsun
itiraf ediyorum o kız benimAnaa bi biz bilmiyomuşuz demekki kiz sosyall sen bu kiza da mi ulaştin yoksaa
Kiz ben kendime baktim ultrasonla ama cihaza tam hakim degilim buyutmeyi derinlestirmeyi ogrendimmi tamamdir rzhmi felan net goruyom kiste de bakiyom sma iste yarim hekim candan eder diye bi laf var siz yine de bana güvenmeyin
Kocisinden ogrenmis cnm anam nerde benim adam kor cahil ayda 5 gun onemli ya 5 kere yumurtladiimi dusunuyomus dun anlattim tavuk olmagimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?