Hahahhh superr bayildimm bunu kocama gostercemmm :)
Kocisinden ogrenmis cnm anam nerde benim adam kor cahil ayda 5 gun onemli ya 5 kere yumurtladiimi dusunuyomus dun anlattim tavuk olmagimi
Ben goremedim telden giriyorum :-(
Ben goremedim telden giriyorum :-(
itiraf ediyorum o kız benim
ooo sen aşmışsın kızz, bi bizimkinede bak olmadı
bugün ki esprilere yetişemiyorum
Hahah supermisss benimki de hamile kalmadigimi ogrendigim aylarda kendince yorum yapiyo demekki yumurtan bozukmuş diye
Anlatayim :))
Kadin dogum yapmiş yaa gene mi kiz oldu diyo kocasina bi adam olup da y kromozomu veremedin bee diyo.Adamin anasi da diyor ki ben size dedim okumuş gelin almayalim diye şimdi bunu biz dicektik :)
çok şey kaçırdınnn
Yok be yavrumm işte o sadece kocana bagli ne gelirse bahtina :)
Kocisinden ogrenmis cnm anam nerde benim adam kor cahil ayda 5 gun onemli ya 5 kere yumurtladiimi dusunuyomus dun anlattim tavuk olmagimi
çok mu tatlıyız
neden adet olamadın peki kist falan mı vardı canım:26:
Evet fundaciiim bu akintilarim normal mi yaa yoksa yine enfeksiyonmu var ki
Valla ilk kez gecikmisti, bisi yok ama bilmiyorum simdi de olmazsam die hemen kan testi yaptiriorum ki sonuca gore baktrcam bisi mi var, ama adet gecikmeleri bebek calismasindanmis, hamile kalan herkes yasiyo onqcesinde,
Valla ilk kez gecikmisti, bisi yok ama bilmiyorum simdi de olmazsam die hemen kan testi yaptiriorum ki sonuca gore baktrcam bisi mi var, ama adet gecikmeleri bebek calismasindanmis, hamile kalan herkes yasiyo onqcesinde,
ben geçen ay 10 gün geciktim , ondan mı acababence hemen kana gidip kendini delik deşik etme, idrar yap çıkarsa kana git, naçizane fikrim
Kizlar bu arada bugun bi amca geldi poliklinige ne sikayetiniz vardi dedim ayaklarim cok agriyo vucudum kirgin vs vs dis harici butun sorunlarinu anlatti tmm amcacigim disinde ne problemin vardi dedim aaaa bi dis yaptirdim hanim kizim coook guzel findik bile kiriyorum niye sordun dedi ben dis hekimiyim dedim niye bastan solemiyon dedi
Evet fundaciiim bu akintilarim normal mi yaa yoksa yine enfeksiyonmu var ki
Kız yeliz sende beni kör cahil ettin ya bugünne desem beğenmiyonn
Biliyorum tabiki sadece belki sağ olunca kız sol olunca erkek belki tersi durum olabilirmi ki dedim. Benimde sağ ağrıdı bu ay mesela..
Hehehehebuda güzeldi.. Kızlar gene döktürüyo
Oyyy kizlar dusa girecem daha
akinti bende iki gun oldu cok garipti simdi yok
Normal bence yaaa kokusuzsa tabi
bidefasinda benim yum, zamani cok kotu akintim oldu kokuludr. Sordumusutunce oluyomus
hayyy sizin t nizeeee 4 sayfa t okudum yaaaa
Eee kızlarr bende kaç aydır gecikme var bende duymuştum bebek için oluyomuş.. Hatta arkadaş bana yakın senin diyo ya kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?