Ağlayakta gözden mi olak???

Kocisinden ogrenmis cnm anam nerde benim adam kor cahil ayda 5 gun onemli ya 5 kere yumurtladiimi dusunuyomus dun anlattim tavuk olmagimi

Hahah supermisss benimki de hamile kalmadigimi ogrendigim aylarda kendince yorum yapiyo demekki yumurtan bozukmuş diye

Ben goremedim telden giriyorum :-(

Anlatayim :))
Kadin dogum yapmiş yaa gene mi kiz oldu diyo kocasina bi adam olup da y kromozomu veremedin bee diyo.Adamin anasi da diyor ki ben size dedim okumuş gelin almayalim diye şimdi bunu biz dicektik :)

Son düzenleme:
Yok be yavrumm işte o sadece kocana bagli ne gelirse bahtina :)

Kız yeliz sende beni kör cahil ettin ya bugün ne desem beğenmiyonn

Biliyorum tabiki sadece belki sağ olunca kız sol olunca erkek belki tersi durum olabilirmi ki dedim. Benimde sağ ağrıdı bu ay mesela..

Kocisinden ogrenmis cnm anam nerde benim adam kor cahil ayda 5 gun onemli ya 5 kere yumurtladiimi dusunuyomus dun anlattim tavuk olmagimi

Hehehehe buda güzeldi.. Kızlar gene döktürüyo

Evet fundaciiim bu akintilarim normal mi yaa yoksa yine enfeksiyonmu var ki

Kizlar bu arada bugun bi amca geldi poliklinige ne sikayetiniz vardi dedim ayaklarim cok agriyo vucudum kirgin vs vs dis harici butun sorunlarinu anlatti tmm amcacigim disinde ne problemin vardi dedim aaaa bi dis yaptirdim hanim kizim coook guzel findik bile kiriyorum niye sordun dedi ben dis hekimiyim dedim niye bastan solemiyon dedi

Valla ilk kez gecikmisti, bisi yok ama bilmiyorum simdi de olmazsam die hemen kan testi yaptiriorum ki sonuca gore baktrcam bisi mi var, ama adet gecikmeleri bebek calismasindanmis, hamile kalan herkes yasiyo onqcesinde,

ben geçen ay 10 gün geciktim , ondan mı acaba bence hemen kana gidip kendini delik deşik etme, idrar yap çıkarsa kana git, naçizane fikrim

Valla ilk kez gecikmisti, bisi yok ama bilmiyorum simdi de olmazsam die hemen kan testi yaptiriorum ki sonuca gore baktrcam bisi mi var, ama adet gecikmeleri bebek calismasindanmis, hamile kalan herkes yasiyo onqcesinde,

Ayy bende gecen ay yasadim cook sevindim

sorsaydın kızz sabah sabah ne içmiş neyin kafasıymış bende ondan istiyorum çünkü

yazık kız sizin hastane karma mı ondan mı yanlış gelmiş:44:

Evet fundaciiim bu akintilarim normal mi yaa yoksa yine enfeksiyonmu var ki

Oyyy kizlar dusa girecem daha
akinti bende iki gun oldu cok garipti simdi yok
Normal bence yaaa kokusuzsa tabi
bidefasinda benim yum, zamani cok kotu akintim oldu kokulu dr. Sordumusutunce oluyomus

hayyy sizin t nizeeee 4 sayfa t okudum yaaaa

Eee kızlarr bende kaç aydır gecikme var bende duymuştum bebek için oluyomuş.. Hatta arkadaş bana yakın senin diyo ya kısmet.

Estagfirullah canimmm oylesine yazdimm :)

Oyyy kizlar dusa girecem daha
akinti bende iki gun oldu cok garipti simdi yok
Normal bence yaaa kokusuzsa tabi
bidefasinda benim yum, zamani cok kotu akintim oldu kokulu dr. Sordumusutunce oluyomus

hayyy sizin t nizeeee 4 sayfa t okudum yaaaa

bi t dir gidiyor kim bunu çıkardıysa arkadaş

Eee kızlarr bende kaç aydır gecikme var bende duymuştum bebek için oluyomuş.. Hatta arkadaş bana yakın senin diyo ya kısmet.

:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…