sorsaydın kızz sabah sabah ne içmiş neyin kafasıymış bende ondan istiyorum çünkü
yazık kız sizin hastane karma mı ondan mı yanlış gelmiş:44:
Eee kızlarr bende kaç aydır gecikme var bende duymuştum bebek için oluyomuş.. Hatta arkadaş bana yakın senin diyo ya kısmet.
Oyyy kizlar dusa girecem daha
akinti bende iki gun oldu cok garipti simdi yok
Normal bence yaaa kokusuzsa tabi
bidefasinda benim yum, zamani cok kotu akintim oldu kokuludr. Sordumusutunce oluyomus
hayyy sizin t nizeeee 4 sayfa t okudum yaaaa
bu saate kadar neden duş alamadın
sorsaydın kızz sabah sabah ne içmiş neyin kafasıymış bende ondan istiyorum çünkü
yazık kız sizin hastane karma mı ondan mı yanlış gelmiş:44:
Hahah sosyall t nin intikamini aliyooo fundoş evet ben de merak ettim senden bi suredir ses de cikmiyodu hayirdirr :)
Karma da kuzum adama dis sirasi verilmis yarim saat beklemis gelenlerin 3te 1i en az agzindan pamukla cikiyo hic mi sormadi birine bide atarlaniyo deliama cok gulduk yaa
Bende sogandan mi acaba demistim cnm o zmn uduttum sanirim benOyyy kizlar dusa girecem daha
akinti bende iki gun oldu cok garipti simdi yok
Normal bence yaaa kokusuzsa tabi
bidefasinda benim yum, zamani cok kotu akintim oldu kokuludr. Sordumusutunce oluyomus
hayyy sizin t nizeeee 4 sayfa t okudum yaaaa
Fundanında şu anda elinde tablet oalabilir
Valla ben yaşlılara üzülüyorum.. Bizdede bi ton saçma sapan insan var geliyo gidiyo eğlencelide oluyo ama. İnsan psikolojisini çözmeye başladık
bak cevap veriyor mu, yatarken tabletten yazmak zor oluyor bu arada , tecrübeyle sabit
okuma yazması yoksa nerden bilsin kızz , ama dişlerinden memnun olmasına çok şaşırdım, fındık bile kırıyorum demiş ya
Açık vermek istemiyo ama biz kül yutmayız
Kizlaaarr yarina az kaldii, neyse bi ogreniyim de ona gore calismaya devamkis gunu de bebek calismasi ne zor yav
yarın ne yapacaksın şimdi senKizlaaarr yarina az kaldii, neyse bi ogreniyim de ona gore calismaya devamkis gunu de bebek calismasi ne zor yav
Biliyo yavrum biliyo gelir gelmez ben emekli ogretmen m... akca dedi elini uzatti bana
gelince ne yazacak çok merak ediyorum
Biliyo yavrum biliyo gelir gelmez ben emekli ogretmen m... akca dedi elini uzatti bana
gelince ne yazacak çok merak ediyorum
yarın ne yapacaksın şimdi sen
ilginç :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?