• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Evett benimki buna cok sevinecekk sebebini anlarsinizz :17:

:17::17::17:

Insallah cnm kizlar ben yatoyorum hadi iyi geceler

iyi geceler canım, görüşürüz

Hahhh guzel mantik sen arada bana boyle bi iki laf sokuşturr noolurr

valla yelizimm sana çok kızarım haa, bırak gitsin şunu, saçma sapan bir şey zaten, bak sağlık bakanlığı bi ilaç veriyor,benim ki öyle bıraktı sonra benim kürtajımda yine başladı, iradesi yok çünkü, sende alsana o ilaçtan yararı olacaktır sana kesin

:17::17::17:

iyi geceler canım, görüşürüz

valla yelizimm sana çok kızarım haa, bırak gitsin şunu, saçma sapan bir şey zaten, bak sağlık bakanlığı bi ilaç veriyor,benim ki öyle bıraktı sonra benim kürtajımda yine başladı, iradesi yok çünkü, sende alsana o ilaçtan yararı olacaktır sana kesin

Aa cidden mii ben ilaclardan korkuyorum daa saglik bakanliginin varsa düşünürümm neymiş oo nerden aliniyoo sigarayi biraktirma merkezleri mi ne var hastanelerde ordan mii

Aa cidden mii ben ilaclardan korkuyorum daa saglik bakanliginin varsa düşünürümm neymiş oo nerden aliniyoo sigarayi biraktirma merkezleri mi ne var hastanelerde ordan mii
evet canım aynen, ama gittiğin zaman söyle bebek düşündüğünü falan, champix diye bi ilaç bize merkezdeki doktor yazmıştı

yine mi fundoşş :9:

Kizimm topigin anlatmaktan sorumlu bakanlari sen ve sosyalsinizz ben bilmezz ben anlamazzzz ben sadece uygularr :23::23::23:

Back
X