Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydın herkese
iyisinizdir inşallah kızlar

Fundoşumm nasılsın canım
ayşem sanırım pek iyi değil yoksa gelirdi.
lizimle sosyalde kaçtı sanırım

bende öğleden sonra düzeliyorum

gunaydin canlarimm, mide bulantim hic gecmiyorr,hep cikartiyorumm cok halsiz birakiyor beni cikarmakta. yaa mide bulantisina baska ne iyi gelir,ihlamuru hamileyken icmek iyi degilmis. simdi cay iciyorum.
fundam ben 23. gunumde test yaptim. sende 23. 24. gununde yapabilirsin.

Evet cnm yaaa hemde ne düzensizlik korunmadıktan sonrada gecikiyo sanırım ama süt hormonum yüksek

Son düzenleme:

Limon cnmm limon hemen geçiriyor

O lekelenmeden sonra ben yürüyüşü felan bıraktımm bişey hissetmiyorum ama yinede korktum işte

Yok cnm çektirmedim bende dr mu sölüyo?

test yapmıyomusun ezom

dr. söledi canım bi sorun yok olmalıydı dedi bi takip yapalım bidahaki adete izzleyelim yum. çatlamasını
ondada olmazsa film çekelim tüplere bakalım dedi

ayşemmmmmmmmmmmm miniğimiz annesini çok yoruyoooo çay içmesen canım geçicek canım hep öle gitmezki
leblebidemi kesmiyo
21. gündeyim canımmmm :18:
cumartesi sabahı yapimmm

kızzzzzzzz dünyanın en mutlu insanı olurummmm kendime gelemem günlerce işede belki
sen test yaptığında günün geçmişmiydi lizom belirti varmıydı bende erken değilmi belirti için
ben adete 4 gün kala yaptım testi pozitif çıktı. hiç belirti olmadı bi tansiyon düşmesine heves edip yaptım işte herkeste olmayabiliyor belirti

ben hastalandığımda üniversitenin doktoru ilaç yasak ıhlamur iç meyve ye demişti. Ihlamurun zararı olsa dermiydii

cayida ilk defa iciyorum fundam. kahvede sevmiorum zaten. heralde bir bardaktan birsey olmaz. mideme sicak birsey girsin dedim yaa varyaa o kadar halsiz birakiyorki,bogazim tahris oldu artik,cikarirken nasil aciyorr.kkzlar ins. benim gibi olmazsinizzz.
şu limonu deneyeyim. ezomm sagoll
cumartesi yap fundamm testii. ins ikinci cizgiii kendini saklamayacak bu seferrr

Yok cnm yapmıyorum 28. Gün lekelenmeden sonra yaptım negatif çıktı

ne kadar iceyim cnm. cayima siksamda olur mu acaba?

Yok limonu kes ye cnm suyunu sıkma eline alıver çayına sılmana gerek yok direk ye

tamam ozaman cumartesiye karar verildi
evet meyve ye canım c vitamini ve ekşi elma ki yiyosun zaten ama süreklide oda sıkar bulandırır artık mideyi
ıhlamur iyi yazıyo nette ayşem
nane ıhlamur papatya
yemekte yapamıyosun değilmi şimdi

Benim kuzenimde 10gün geçince yapmış testi çıkmamıştır diye bakmamış sonra çöpe atmak için bi bakmış kopkoyu çıkmış

Son düzenleme:

Yok cnm yapmıyorum 28. Gün lekelenmeden sonra yaptım negatif çıktı

Yok limonu kes ye cnm suyunu sıkma eline alıver çayına sılmana gerek yok direk ye

lizom bende nette okudum,ihlamur iyi geliyor diye. ama ablam sakin icme dedi. bitki caylarinin hepsi yasak dedi. doktoru demis. neyse limon iyi geldi sanki. iki kucuk parca yedim.
vala hemen kolay yemekler yapiorum cnm. mide bulantim gecse bu kadar sarsilmayacam

lizimmm canım, formu açık sanıyorum bir bakıyorum kapanmış nasılsın canım iyisindir inşallah

sana katılıyorum fundoş konusunda, yapıp bize söylemeyebilir bu cadı

ayşem sabah kalkmadan önce tuzlu kraker yiyin, sonra yataktan kalkın diyorlar , ben şimdi kraker ve elma yedim rahatladım

ezo sana da günaydın

Benim kuzenimde 10gün geçince yapmış testi çıkmamıştır diye bakmamış sonra çöpe atmak için bi bakmış kopkoyu çıkmış

bebişte beslenemicek yaaa bişey yiyemiyosun diye
inşallah canım az kaldı bakalım belimde garip bi ağrı var ama taş gibi sanki duruyo orda

10 günmüüü vaybeee
kız sende yap birdaha

ahh sedomm benim sabah uyanma diye bi olayim kalmadiki. gece saat basi kalkiyorum. cubukta yiyorum kalkmadan ama nafile hepsi cikiyor. elmayi kestim basucuma koydum. onlarda ayni sekilde cikiyor. yok bole bi bulanti

kız yok yaaaa sölememmi yetiştiririm hemennnnnn

Limon iyi gelir cnm bulandıkca yee

Gümaydın cnm

bebişte beslenemicek yaaa bişey yiyemiyosun diye
inşallah canım az kaldı bakalım belimde garip bi ağrı var ama taş gibi sanki duruyo orda

10 günmüüü vaybeee
kız sende yap birdaha

Evet cnm 10 gün ilk gebeliğiydi belirti ne bilemiyodu düşük yaptı ikincide eşine ben hamileyim çalışmaya gerek yok demişş bizde belki bilemiyoruz kızz fundoşş:44:

ahh sedomm benim sabah uyanma diye bi olayim kalmadiki. gece saat basi kalkiyorum. cubukta yiyorum kalkmadan ama nafile hepsi cikiyor. elmayi kestim basucuma koydum. onlarda ayni sekilde cikiyor. yok bole bi bulanti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…