• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

lizimmm canım, formu açık sanıyorum bir bakıyorum kapanmış :1: nasılsın canım iyisindir inşallah

sana katılıyorum fundoş konusunda, yapıp bize söylemeyebilir bu cadı :9:

ayşem sabah kalkmadan önce tuzlu kraker yiyin, sonra yataktan kalkın diyorlar , ben şimdi kraker ve elma yedim rahatladım

ezo sana da günaydın :3:

Sedoş lizo bulantınız varsa sizde yiyin

ahh sedomm benim sabah uyanma diye bi olayim kalmadiki. gece saat basi kalkiyorum. cubukta yiyorum kalkmadan ama nafile hepsi cikiyor. elmayi kestim basucuma koydum. onlarda ayni sekilde cikiyor. yok bole bi bulanti:14:
canımm yaa çok zor biliyorum :25: Allah yardımcımız olsun
sen ne zaman gidiyorsun doktora
kız yok yaaaa :9::9: sölememmi yetiştiririm hemennnnnn

bizi çatlatmadan haberi hemen vermen lazım fundoşum:29: :82:

kizlar simdi saracoglunu dinledim. gebelikte mide bulantisina kök zencefil iyi geliyormus. kaynatip icin diyor. toz olanindan degil ama.

Limon iyi gelir cnm bulandıkca yee:34:

Gümaydın cnm:3:

Evet cnm 10 gün ilk gebeliğiydi belirti ne bilemiyodu düşük yaptı ikincide eşine ben hamileyim çalışmaya gerek yok demişş:9: bizde belki bilemiyoruz kızz fundoşş:44:

canımm yaa çok zor biliyorum :25: Allah yardımcımız olsun
sen ne zaman gidiyorsun doktora

bizi çatlatmadan haberi hemen vermen lazım fundoşum:29: :82:

kizlar simdi saracoglunu dinledim. gebelikte mide bulantisina kök zencefil iyi geliyormus. kaynatip icin diyor. toz olanindan degil ama.

ezommmm inşallah bu ay hamileyiz hepimizzzz çokkkkk güzel giricez yeniyıla :32:
sedo çatla patla ohhhhhhh :35:
ayşem bende açacaktımmm senin için gördüm videoyu ama burda ses hep kısık bişey izleyemiyom dinleyemiyom çokkkk dardayımmm
hemen çıkıp alsan canım yoksa bende vardı ama uzaksın :1: o gribede iyiii ama çok ufak koparacan çoğu zararlı biliyorum

onumuzdeki sali gidiorum cnm. o zaman 7+1 oluyor. cocuk 2 aylikolacak neredeyse. :1:

canımm regline göre 7+1 öyle değil mi :44: keseni görmeye gitmiştin dimi canım şimdi kalp atışları için gideceksin :16:

benim reglime göre de bugün 7+4 , ama doğru olan dr. söyleyeceği , tahminimce 6. haftanın içindeyim c.tesi 7 hafta doluyor...

ayşem bende açacaktımmm senin için gördüm videoyu ama burda ses hep kısık bişey izleyemiyom dinleyemiyom çokkkk dardayımmm
hemen çıkıp alsan canım yoksa bende vardı ama uzaksın :1: o gribede iyiii ama çok ufak koparacan çoğu zararlı biliyorum

yaa bende toz zencefil var:44: onunla yapsam olur mu acaba. neyse bugun limonla idare edeyim bari..
sagol fundammm. bugunude bir sekilde gecirecez artikk

İnş cnm yaa:5::5::5::5:

canımm regline göre 7+1 öyle değil mi :44: keseni görmeye gitmiştin dimi canım şimdi kalp atışları için gideceksin :16:

benim reglime göre de bugün 7+4 , ama doğru olan dr. söyleyeceği , tahminimce 6. haftanın içindeyim c.tesi 7 hafta doluyor...

sende inşallah bu cumartesi miniğin kalp atışlarını duyacaksınnnn kızzzz :21:
bende test yapcammmm çift çizgiyi görcemmmmm :21:
benimde şimdi olmuşsa 3 haftalık tam :9:

evet tatlim bugun reglime gore 6+2. doktora gidecegim gun 7+1 olacak cnm.bakalim doktor ne soyleyecek.
yok sedomm ben daha hic doktora gitmedimkiii. ilk defa olacak:1:

:76: 1 ay önce çatladım , 8 ay sonra patlicam sanırım :49:

sen de çatla patlaaaaa :49: bize hemen haberi veeerr :9: :84:

yaa bende toz zencefil var:44: onunla yapsam olur mu acaba. neyse bugun limonla idare edeyim bari..
sagol fundammm. bugunude bir sekilde gecirecez artikk

olmaz bence o çok farklı onla yap sen ne diyosa o şekilde yap
limonuda çok tüketmesen :44:

Fundoş nette 5 haftalıkken bile çıkmayabilir yazıyor erken değilmi :44: bnmkide 5 haftalık yazıyor varsa tabii:9:

evet tatlim bugun reglime gore 6+2. doktora gidecegim gun 7+1 olacak cnm.bakalim doktor ne soyleyecek.

ciddimiiii kııızz neden hiç gitmedin cadıı :9:

bir yönden de en iyisini yaptın :16:

inşallah canımm çifte mutluluk yaşayalım :21:

3 haftalık he :16: o miniğini yerim senin

bu sefer tuttum kendimi:1: aile hekimimiz kasiklarinda asiri agri olursa veya kanaman gelirse hemen doktora git demisti. ama bu sikayetlerin olmazsa 24 araliktan sonra git. kalp atislarinida duyabilirsin belki demisti. bende oyle yaptim cnm:1:

Off bu günler geçmiyor.. Kızlar bişi sorucam... Ben şu kanda bakılan testler için randevu alacaktım bi arkadaşımız hematoloji bölümünde yaptırdım demişti hani şu pıhtılaşmadır proteindir felan.. Ama baktım oraya randevu alınmıyormuş bir doktorun yönlendirmesi gerekiyormuş.. Ben de Kadındoğum hastanesinden herhangi bir doktordan randevu aldım. O doktora ne dicem de bana o testleri yapar acaba beni araştırma hastanesine yönlendirir mi nasıl olacak anlamadım gitti :S

:76: 1 ay önce çatladım , 8 ay sonra patlicam sanırım :49:

sen de çatla patlaaaaa :49: bize hemen haberi veeerr :9: :84:

Fundoş nette 5 haftalıkken bile çıkmayabilir yazıyor erken değilmi :44: bnmkide 5 haftalık yazıyor varsa tabii:9:

simdi iki kucuk parca yedim fundam. ogleden sonrada iki kucuk parca yerim.limonun bi zarari olur mu. c vitamini bol bol tuketin diyorlar.

ahh sedo ahh herkes senmiiii 2 defa kan testi defalarca dr. konrolüüüü
ayşem sabırlı kız gitmedikiiii gidip herşeyi görcek tek seferde :19:
( benide görecez :9: )
ben sizi hiççç çatlatırmıyım heran yanımdasınız :118:

ezo bence senin miniğin 2 aylıkken öğrenecez :9:

c vitamini evet ama ne bilim ekşi ekşi minik süt ceviz öle şeyler ister :26:

o miniği yedirmemmmmm :20: ama popişini ısırabilirsin :9:

Back