lizimmm canım, formu açık sanıyorum bir bakıyorum kapanmışnasılsın canım iyisindir inşallah
sana katılıyorum fundoş konusunda, yapıp bize söylemeyebilir bu cadı
ayşem sabah kalkmadan önce tuzlu kraker yiyin, sonra yataktan kalkın diyorlar , ben şimdi kraker ve elma yedim rahatladım
ezo sana da günaydın
canımm yaa çok zor biliyorumahh sedomm benim sabah uyanma diye bi olayim kalmadiki. gece saat basi kalkiyorum. cubukta yiyorum kalkmadan ama nafile hepsi cikiyor. elmayi kestim basucuma koydum. onlarda ayni sekilde cikiyor. yok bole bi bulanti
kız yok yaaaasölememmi yetiştiririm hemennnnnn
canımm yaa çok zor biliyorumAllah yardımcımız olsun
sen ne zaman gidiyorsun doktora
bizi çatlatmadan haberi hemen vermen lazım fundoşum:82:
Sedoş lizo bulantınız varsa sizde yiyin
Limon iyi gelir cnm bulandıkca yee
Gümaydın cnm
Evet cnm 10 gün ilk gebeliğiydi belirti ne bilemiyodu düşük yaptı ikincide eşine ben hamileyim çalışmaya gerek yok demişşbizde belki bilemiyoruz kızz fundoşş:44:
canımm yaa çok zor biliyorumAllah yardımcımız olsun
sen ne zaman gidiyorsun doktora
bizi çatlatmadan haberi hemen vermen lazım fundoşum:82:
kizlar simdi saracoglunu dinledim. gebelikte mide bulantisina kök zencefil iyi geliyormus. kaynatip icin diyor. toz olanindan degil ama.
onumuzdeki sali gidiorum cnm. o zaman 7+1 oluyor. cocuk 2 aylikolacak neredeyse.
ezommmm inşallah bu ay hamileyiz hepimizzzz çokkkkk güzel giricez yeniyıla
sedo çatla patla ohhhhhhh
ayşem bende açacaktımmm senin için gördüm videoyu ama burda ses hep kısık bişey izleyemiyom dinleyemiyom çokkkk dardayımmm
hemen çıkıp alsan canım yoksa bende vardı ama uzaksıno gribede iyiii ama çok ufak koparacan çoğu zararlı biliyorum
ayşem bende açacaktımmm senin için gördüm videoyu ama burda ses hep kısık bişey izleyemiyom dinleyemiyom çokkkk dardayımmm
hemen çıkıp alsan canım yoksa bende vardı ama uzaksıno gribede iyiii ama çok ufak koparacan çoğu zararlı biliyorum
canımm regline göre 7+1 öyle değil mi :44: keseni görmeye gitmiştin dimi canım şimdi kalp atışları için gideceksin
benim reglime göre de bugün 7+4 , ama doğru olan dr. söyleyeceği , tahminimce 6. haftanın içindeyim c.tesi 7 hafta doluyor...
canımm regline göre 7+1 öyle değil mi :44: keseni görmeye gitmiştin dimi canım şimdi kalp atışları için gideceksin
benim reglime göre de bugün 7+4 , ama doğru olan dr. söyleyeceği , tahminimce 6. haftanın içindeyim c.tesi 7 hafta doluyor...
yaa bende toz zencefil var:44: onunla yapsam olur mu acaba. neyse bugun limonla idare edeyim bari..
sagol fundammm. bugunude bir sekilde gecirecez artikk
sende inşallah bu cumartesi miniğin kalp atışlarını duyacaksınnnn kızzzz
bende test yapcammmm çift çizgiyi görcemmmmm
benimde şimdi olmuşsa 3 haftalık tam
olmaz bence o çok farklı onla yap sen ne diyosa o şekilde yap
limonuda çok tüketmesen :44:
evet tatlim bugun reglime gore 6+2. doktora gidecegim gun 7+1 olacak cnm.bakalim doktor ne soyleyecek.
yok sedomm ben daha hic doktora gitmedimkiii. ilk defa olacak
sende inşallah bu cumartesi miniğin kalp atışlarını duyacaksınnnn kızzzz
bende test yapcammmm çift çizgiyi görcemmmmm
benimde şimdi olmuşsa 3 haftalık tam
ciddimiiii kııızz neden hiç gitmedin cadıı
bir yönden de en iyisini yaptın
inşallah canımm çifte mutluluk yaşayalım
3 haftalık heo miniğini yerim senin
evet tatlim bugun reglime gore 6+2. doktora gidecegim gun 7+1 olacak cnm.bakalim doktor ne soyleyecek.
yok sedomm ben daha hic doktora gitmedimkiii. ilk defa olacak
:76: 1 ay önce çatladım , 8 ay sonra patlicam sanırım
sen de çatla patlaaaaabize hemen haberi veeerr :84:
Fundoş nette 5 haftalıkken bile çıkmayabilir yazıyor erken değilmi :44: bnmkide 5 haftalık yazıyor varsa tabii
simdi iki kucuk parca yedim fundam. ogleden sonrada iki kucuk parca yerim.limonun bi zarari olur mu. c vitamini bol bol tuketin diyorlar.
ciddimiiii kııızz neden hiç gitmedin cadıı
bir yönden de en iyisini yaptın
inşallah canımm çifte mutluluk yaşayalım
3 haftalık heo miniğini yerim senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?