• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Kizlaarr fundoş kiz test yapacaksan da idrar testi yapma ne olurr kan testi yapp idrar testi herkeste ayni olmuyorr kimisinde adet gecikmesinde bile cikmayabiliyorr.aysee dayann sık dişinii gecer kuzum
Annem hep der ki o mide bulantisini normal insanlardaki gibi sanmayınn hicbiseye benzemezz demistii Allah kolaylik versinn

kız yeliz kafamı karıştırıyonuz iyice haaa
ben yemek yiyip karşıya geçicem köprüdede ne trafik varrr burdan oraya gidip gelme bide metraj ooo kşam direk eve ben
hadi çok kudurmayın sviyom siziii iyiki varsınız :54:

ne rüyası kız sayıklarım ben çoook :9:
ayy kıskanç benimkide ölee bidefa hiç unutmuyorum şu merhamet dizisi varyaaa ilk başlamış öle baktık
babül varya :9:
onun adını sölüyomuşum hep sabah diyoki ne alaka yaaa
dedim korktum tipinden ondan demek
böle bakıyo ya gizli gizli etkisinde kalmışım
ayyy diyorum ya başka birini sölesemmm eski sevgili filan yanmışım
annem diyodu konuşuyom senle anlatıyosun ne sorsam:18:

Ayy fundoşş beni anlatıyosunn valla:9: bi kerede ben rüyamda gardolaptan su akıyoo gerçekde uyandım gözüme gerçek gibi geldi ddedimki aa su akıyoo ama ayıkamadım farkındayım oda bana cvp veriyoo ne diyon diye sonradan ayıkınca yok bişey yat sen dedim :9:sabah söledim hatırlıyomusun diyee yoo diyoo karşılıklı konuşuyozz:9:

hb bacılar zaten giremiyorum benim yerime baktığım kadın temelli dönüş yaptı arada giriyorum onda da cvp veren yok

benay hamile mi kıssslar :16:

kız yeliz kafamı karıştırıyonuz iyice haaa
ben yemek yiyip karşıya geçicem köprüdede ne trafik varrr burdan oraya gidip gelme bide metraj ooo kşam direk eve ben
hadi çok kudurmayın sviyom siziii iyiki varsınız :54:

Kizimm asil erkenden test yapip tek cizgi gorursen kafan kariscak en azimda adet gunumde yap yapicaksan daa tut accik kendini kiigggzzz

ne biliyim kıs kim benaydı galiba kim silik görmüş ben son sayfayı okudum geçmişi okumadım öle anladım yanlış mı anladım acep :26:

benden bişey beklemeyin bu ay kocayla küsüz ve yum haftam geçiyo bile hatta sonra adetime yakın test falan yap demeyin :20:

Back
X