• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

sağ kasığım kopuyor,ateşim düştü, karnım felaket, çok yoğunum benden bu kadar, adet olamadımmmm:47: östrojen tavan yapmış durumda:9:

yelizzzz geldi sandım kız ben bi de sürekli ona yelizzzzzimmm diye yazıyorum ya, yine yazayım dedim :1:

benim karnım şişerdi hep öncesi şişmedi dümdüz :9: gerginlik varrr :9: belim çok ağrıyooo gelsede şöle ohhh desek ne rahatlyo insan başlayınca :1:

yeliz damlar birazdan :9: malum günlerde ya oda yoğun :37:

kızzz dr. klomen demezse sana benim ilaçtan sende alsan 5. gün başlasak olmazmı :9:
ayyyy bugün olsamda şu klomeni gidip alsam başlasam hemen bence bana iğne vercek çünkü çatlamıyo teşhisi koydum ben :9:

3. gün hormon testlerimi yaptırayımda , bu ay adaçayı hayıt tohumu içeceğim zaten , doktor ne dese onu yapacağım artık ne yapayım :6:

ayşemin dr. randevusu yaklaştıııı
miniği selam vericek çok kısa bi süre sonra :103:

sedommm beslenme çantası taşıyomusun :1: meyveni al ye rahatça çekinme sakın minik aç kalmasın :8:

3. gün hormon testlerimi yaptırayımda , bu ay adaçayı hayıt tohumu içeceğim zaten , doktor ne dese onu yapacağım artık ne yapayım :6:

ne zamandır yaptırmıyosun bu testleri bakalım değerlerin ne çıkacak
kuzum benim normal çıktı ama olmadı normal çıkıncada bekletiyo süreç uzuyo ama yaa
bal tarçın çörekotuda çok etkili onu yapsan sosyalimmm

belim sağ tarafı kopuyorrr biri parmak atıyo sanki aniden sarsılıyommm:9:

Kizlarrrr
Bi bosluk yakaladm geldim hemen
Nasilsnz bakalim
Fundacim senin adetin gelmedi dimi
Sosyalcim dr gittinmi adet gelmediyse niye gelmedi bi baksydi

Sed cnm gecmis olsun dikkat et hamislerin bagisikligi düşük olur c vitamini takviyesi yap

Aysecim hayırlı haberlerle gel inss minigin iyidir kendine dikkat et hastalanma mide bulantısı bile güzel oluyo ya :16:

Fatmacim tez zamanda gel aramiza bebis nasil bu arada

Cansu kan testi yaptnmi kizlrn da dediği gibi lekelnme uzun surmediyse yerlesme olabilr

Benayimm yoksun ama ben yinede yazayimm aksamda ben giremiyorum gorusemiyorz senin kirmizilr gelmedi dimi

Olmadım canımmm ağrıyo heryanım belim karnım of offf
yıl sonu diyemi herkes yoğun yaa ben pek değilim :1:
yeliz geç gelip tükanı kapayan kızzz ne arıyon onu :9:

sen yapıyon seeeen :29: :9:

fatmacımmm az kaldı sık dişini sonra uzat ayacıklarını ohhhhh bak keyfine besle miniğini ne stress ne telaş ne yoğunluk ozamanda kimse yokmuuuu dersin buralarda :54:

ben ne yaptım da böyle düşünmene sebep oldu anlamadım
benim kimseyle böyle bir derdim yok , hep bana yazılsın , benimle ilgilenilsin diyecek kadar bencil biri değilim...burada böyle düşünülmeye sebep olacak bir sözümde olmadı...ki burada herkesin sevincine üzüntüsüne ortak olmak için zaten bu topikteyim...sizleri sevdiğim ,candan gördüğüm için...

canım dikkat et kendine aman haa hamilelikte grip kötü oluyor, bol bol c vitamine ve dinlenmen lazım istersen 5 gün falan rapor al, ben ocak 5 ten sonra rahatlarım artık , sağol kuzum tşk ederim b u arada iyi dileklerin için :16:
sosyalcanımm evet grip kötü oluyormuş , Allahtan haftaya izindeyim bu hafta son :109: işyerinde olmamama hayatta dayanamaz buradaki kıl kuyruk :1: bazen izin alıp 1 saat erken çıkıyorum

oyyy kuzumm 5 ocağı bulmasın inşallah

kuzum benim normal çıktı ama olmadı normal çıkıncada bekletiyo süreç uzuyo ama yaa

Cnm senn yumurtlama gunun ne zmndi acaba gec yumurtlama mi oldu

ayşemin dr. randevusu yaklaştıııı
miniği selam vericek çok kısa bi süre sonra :103:

sedommm beslenme çantası taşıyomusun :1: meyveni al ye rahatça çekinme sakın minik aç kalmasın :8:

markete gidip meyve aldım biraz önce fundoşumm kivi portakal elma...evden de pırasa getirdim gel yiyip barışalım :29::9:

geçen gittiğimde 29. günüydü adetimin yaptırdı, sonra yüksek çıktı aslında bunların adetin 3. günü yapılması lazım dedi o zaman gel dedi, bu ay olursa gideyim tekrardan yapsın bakalım

bal çörek yapmayacağım canım çok fazla hormonlarla oynamayayım, bu ay sadece hayıt tohumu ve adaçayı içeceğim

Kizlarrrr
Nasilsnz bakalim

Sed cnm gecmis olsun dikkat et hamislerin bagisikligi düşük olur c vitamini takviyesi yap

Aysecim hayırlı haberlerle gel inss minigin iyidir kendine dikkat et hastalanma mide bulantısı bile güzel oluyo ya :16:

Cansu kan testi yaptnmi kizlrn da dediği gibi lekelnme uzun surmediyse yerlesme olabilr

Benayimm yoksun ama ben yinede yazayimm aksamda ben giremiyorum gorusemiyorz senin kirmizilr gelmedi dimi

gidiyorum stres yapma diyo gönderiyo canım yaaa:47:

benim kimseyle böyle bir derdim yok , hep bana yazılsın , benimle ilgilenilsin diyecek kadar bencil biri değilim...burada böyle düşünülmeye sebep olacak bir sözümde olmadı...ki burada herkesin sevincine üzüntüsüne ortak olmak için zaten bu topikteyim...sizleri sevdiğim ,candan gördüğüm için...

sosyalcanımm evet grip kötü oluyormuş , Allahtan haftaya izindeyim bu hafta son :109: işyerinde olmamama hayatta dayanamaz buradaki kıl kuyruk :1: bazen izin alıp 1 saat erken çıkıyorum

bulur canım bulur, zamanında buradan çıkmıyordum ya acısı fena çıkıyor, zamanında yediğin hurmalar şimdi yavrum tırmalar durumu:9:

bu arada neden üsteki gibi bi açıklama yaptın, atladığım bir şey yok inşallah:44:
bol bol vitamin alll o zaman :51:

Kizlarrrr
Nasilsnz bakalim

canım çok sağoll sende iyisindir inşallah, portakal yiyorum şimdi :)
yemeğimi de gidip ısıtıp yiyeyim görüşürüz twincan

Kizlarrrr
Nasilsnz bakalim

Cnm senn yumurtlama gunun ne zmndi acaba gec yumurtlama mi oldu

markete gidip meyve aldım biraz önce fundoşumm kivi portakal elma...evden de pırasa getirdim gel yiyip barışalım :29::9:

geçen gittiğimde 29. günüydü adetimin yaptırdı, sonra yüksek çıktı aslında bunların adetin 3. günü yapılması lazım dedi o zaman gel dedi, bu ay olursa gideyim tekrardan yapsın bakalım

bal çörek yapmayacağım canım çok fazla hormonlarla oynamayayım, bu ay sadece hayıt tohumu ve adaçayı içeceğim

Sedoooo o yazı neeee sana bişey demedimki bennn çok üzüldümmmm şimdiii :(((

Twincim gelmedi daha her an gelebilir
benim yumurtlama 11-12 si gibiydi sanırım canım adetim pek şaşmaz gelir bu hafta
sosyalimmm inşallah zamanınd ayapıcaksın yaa hormon testlerini şimdi normal değerde çıkar
bu adaçayı ile hayıtta hormonları dengeliyomuşş iyi fikir canım
benim şimdiki aklım olsa o karışımı martta yapardım kızzz 1 sene oldu şimdi sıkıştım herşeyi üstüste yapıyorum neyse klomen işe yarar inşallah
sende normal çıkarsa değerler hemen 2 gün sonra başlarsınnnn :16:

bulur canım bulur, zamanında buradan çıkmıyordum ya acısı fena çıkıyor, zamanında yediğin hurmalar şimdi yavrum tırmalar durumu:9:

bu arada neden üsteki gibi bi açıklama yaptın, atladığım bir şey yok inşallah:44:
Bu dr lar baska bisey bilmiyorlar yaa

sosyalcanımm önemli bişey yok , biraz kırıldım ama geçti :9: cadılar çatışıyor bazen :10::10: :22:
yemeğim geldi teyzesi çok acıktım , miniğim aç kalmasın :29:

canlarım napıyosunuzzzz bugün çıkıyorum sonunda :32:

bebişte gelmiştir inş birazda ev hanımlığının tadını çıkarıyım bakalım dayanabilirsem tabi :9:

Sedoooo o yazı neeee sana bişey demedimki bennn çok üzüldümmmm şimdiii :(((

Twincim gelmedi daha her an gelebilir
benim yumurtlama 11-12 si gibiydi sanırım canım adetim pek şaşmaz gelir bu hafta
sosyalimmm inşallah zamanınd ayapıcaksın yaa hormon testlerini şimdi normal değerde çıkar
bu adaçayı ile hayıtta hormonları dengeliyomuşş iyi fikir canım
benim şimdiki aklım olsa o karışımı martta yapardım kızzz 1 sene oldu şimdi sıkıştım herşeyi üstüste yapıyorum neyse klomen işe yarar inşallah
sende normal çıkarsa değerler hemen 2 gün sonra başlarsınnnn :16:

fundoşumm kapansın mı konu bitanem çünkü bende çok üzüldüm
yemeğim geldi canomm görüşürüz birazdan

Back
X