• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Sedoooo o yazı neeee sana bişey demedimki bennn çok üzüldümmmm şimdiii :(((

Twincim gelmedi daha her an gelebilir
benim yumurtlama 11-12 si gibiydi sanırım canım adetim pek şaşmaz gelir bu hafta
sosyalimmm inşallah zamanınd ayapıcaksın yaa hormon testlerini şimdi normal değerde çıkar
bu adaçayı ile hayıtta hormonları dengeliyomuşş iyi fikir canım
benim şimdiki aklım olsa o karışımı martta yapardım kızzz 1 sene oldu şimdi sıkıştım herşeyi üstüste yapıyorum neyse klomen işe yarar inşallah
sende normal çıkarsa değerler hemen 2 gün sonra başlarsınnnn :16:

sen sadece doktorun dediği gibi yap, kür falan uygulama bu ara, benim normal çıkar kuzum ya ama içime kurt düşürdü gidip yaptıracam mecbur :27:

Bu dr lar baska bisey bilmiyorlar yaa

stress varda bende ama ne yapayım o stress yapma dedikçe bende tavan yapıyor stress :52:

sosyalcanımm önemli bişey yok , biraz kırıldım ama geçti :9: cadılar çatışıyor bazen :10::10: :22:
yemeğim geldi teyzesi çok acıktım , miniğim aç kalmasın :29:

kuzum anlamadım ki yorum yapayım,kime kırıldın bana mı :44: oyy yerim ben o miniğiii

Ben ciktim kizlar optm

görüşürüz :3:

canlarım napıyosunuzzzz bugün çıkıyorum sonunda :32:

bebişte gelmiştir inş birazda ev hanımlığının tadını çıkarıyım bakalım dayanabilirsem tabi :9:

çıkar çıkar bizede yazarsın artık bol bol

Son düzenleme:

bebişte gelmiştir inş birazda ev hanımlığının tadını çıkarıyım bakalım dayanabilirsem tabi :9:

e hadi hayırlısı ozamannnn anacım o kadar güzel iş bırakılırmıııı :9:
aramayasın sonra:15:
inşallah bebişin seninledir canım çok iyi olur işte ozaman ben şahsen çift çizgiyi görür görmezzz :10:
tabi şimdi öle diyorum bakalım o zamanki şartlarda ne düşünürüm:1:
tazminatını alabildinmi :34:

kuzum anlamadım ki yorum yapayım,kime kırıldın bana mı :44: oyy yerim ben o miniğiii

görüşürüz :3:

çıkar çıkar bizede yazarsın artık bol bol

yok bitanemmm seninle ilgili değil :16: konu kapandı geçti

Kığızzzzz napiosunuzzz cadilarrr :51:
hoş geldin yelizcan sende iyisindir inşallah :109:

gelmiştir inşallah canımm , şimdi evdesin he ne güzeell benim yerime de uyu dinlenn , 1 kaç ay sonra bende geliyorum peşinden :10: sonra funda sosyal yeliz twin Süreyya tek tek diziliriz sıraya o zaman miniklere bakmaktan konuşmaya hiiç fırsatımız olmaz sanırım arada gece emzirmek için kalktığımız da :9: birbirimizi yakalarsak ancak :37:

:49::49::49::49::49::49:

Ayşemm ne yaptı acaba çabukk gelse çok merak ettim , miniği görecekti bugünn :nazar::emir_bebek: :16:

Canlarim merhaba. Simdi anneme geldim. Minigi gorduk kalp atislarinida cok az dinletti:) bi tuhaf oldum. 7+1 olmus:) mide bulantilarimi soyledim. Decavit verdi. Sedo senin ilactandi dimi cnm? Birde rennie surup verdi,mide yanmasi icin. Simdilik durumlar boyle:) Rabbim hepinize nasip etsinn insallahhh

Canlarim merhaba. Simdi anneme geldim. Minigi gorduk kalp atislarinida cok az dinletti:) bi tuhaf oldum. 7+1 olmus:) mide bulantilarimi soyledim. Decavit verdi. Sedo senin ilactandi dimi cnm? Birde rennie surup verdi,mide yanmasi icin. Simdilik durumlar boyle:) Rabbim hepinize nasip etsinn insallahhh

oyyy ben yerimm ikinizidee nasıl ayşemm dediğim kadar var mıı :16::emir_bebek::nazar: ben kalp atışlarını dinlemedim ama ekranda gördüm ,
benim de decavit canom , bulantı için olduğunu bilmiyorduuum , vitamin diye duymuştum demek o yüzden ilacı içmeden önce çok kötü oluyorum , ayşem bende de şişlik var acaba bu ilaç mı yapıyor :44:

7+1 demiş yani seninle aynıyıızz :9: 1 gün öndesin, çok ilginç ama değil mi benim yum. senden önceydi normalde benim 8 hafta olması gerekiyor :44:

Allahımm hepinize yaşatsın bu duyguyu kızlaar kısa zamanda ve bütün konumuz bu olsun :emir_bebek::49:

Ayşemmmm :16: maşallaaaah canımmmm
darısı başımızaaaa :21::21:
şimdi yat güzelce dinlen yoruldun kuzummmm :1:

oyyy ben yerimm ikinizidee nasıl ayşemm dediğim kadar var mıı :16::emir_bebek::nazar: ben kalp atışlarını dinlemedim ama ekranda gördüm ,
benim de decavit canom , bulantı için olduğunu bilmiyorduuum , vitamin diye duymuştum demek o yüzden ilacı içmeden önce çok kötü oluyorum , ayşem bende de şişlik var acaba bu ilaç mı yapıyor :44:

7+1 demiş yani seninle aynıyıızz :9: 1 gün öndesin, çok ilginç ama değil mi benim yum. senden önceydi normalde benim 8 hafta olması gerekiyor :44:

Allahımm hepinize yaşatsın bu duyguyu kızlaar kısa zamanda ve bütün konumuz bu olsun :emir_bebek::49:

Amin canim benim. Evet cnm col tuhaf oldum. Cok kisa dinletti zaten cnm:) her bebegin gelisimi farkli oluyormus sedom. Bi arkadasiminda 5 gun geriden geliyor tabi bu kotu birsey oldugunu gostermio. Decavit vitamin ama halsizlige bulantiya iyi geliomus. Sende oyle soylemistin tatlim. Hakkimiza hayirlisii. Ben inaniyorum yakinda burada herkes birbirinin bebegini konusacakk. O gunler cok yakindirr:16:

maşallah maşallahhhhh :nazar::nazar::nazar: çok sevindim canım gözün aydın ayşemmmm :52::16:

Oyy aysemm durdun durdun direk kalp atislarini dinledin masallah minik bebisine 7 haftalik kocamann olmus simdi daha da hizla buyuyecek:16:
Bi sonraki randevun ne zamana beni doktor cok sevdi heralee 10 gune bi cagirip duruyor:1: 12 haftalikken detayli ultrason bakilcakmis.
Acaba biraz para tuzagimi yapiyorlar kii

Aysemmmm masallahh Allah daha guzel gunlerini gostersin insallahhh :nazar::nazar:
Ayy darisi bizim basimizaaa insallahh kuzularrrr :9:

Aminnnn fundamm insallahh:5: simdi yemek yicem. Yemeden geldim hemen.sizi bekletmiyim diye:)
Yolda gelirken hepinize dua ettiimm. Allahim kabul eder insallahh

Afiyet bal şeker olsun kuzucukla sana :1: çabuk ye bebişi aç bırakma :20:
Allah razı olsun canımmmmm :16:

Oyy aysemm durdun durdun direk kalp atislarini dinledin masallah minik bebisine 7 haftalik kocamann olmus simdi daha da hizla buyuyecek:16:
Bi sonraki randevun ne zamana beni doktor cok sevdi heralee 10 gune bi cagirip duruyor:1: 12 haftalikken detayli ultrason bakilcakmis.
Acaba biraz para tuzagimi yapiyorlar kii

Evet lizomm iyikide beklemisimm 5 dk bakti bissuru para aldii:1: 3 hafta sonra cagirdi cnm. Ama 12. haftada detayli ultrason yapilmiyorki. 17-23 haftalar icinde detayli yapiyolar. Belki 2 li test icin cagirmislardir seni. Oda 11. Haftada oluyor ve o testtede ultrasondan genis sekilde cocuga bakiliyor. Sen yine sor sorustur cnm. Para icin cok test yapanlar var cunku.

Amin canim benim. Evet cnm col tuhaf oldum. Cok kisa dinletti zaten cnm:) her bebegin gelisimi farkli oluyormus sedom. Bi arkadasiminda 5 gun geriden geliyor tabi bu kotu birsey oldugunu gostermio. Decavit vitamin ama halsizlige bulantiya iyi geliomus. Sende oyle soylemistin tatlim. Hakkimiza hayirlisii. Ben inaniyorum yakinda burada herkes birbirinin bebegini konusacakk. O gunler cok yakindirr:16:

canım çook güzell bir duygu :16: ayşemm ben kullanıyorum ama ek vitamin olarak aklımda kalmış... hatta o gün dr. bulantı için Premesis diye bulantı hapı yazdıı yine canom aldım sgk karşılamıyor , unutmuşum :26:

benim için dr. geç döllenme olabilir demişti

Back
X