Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok bitanemmm seninle ilgili değilkonu kapandı geçti
hoş geldin yelizcan sende iyisindir inşallah :109:
gelmiştir inşallah canımm , şimdi evdesin he ne güzeell benim yerime de uyu dinlenn , 1 kaç ay sonra bende geliyorum peşindensonra funda sosyal yeliz twin Süreyya tek tek diziliriz sıraya o zaman miniklere bakmaktan konuşmaya hiiç fırsatımız olmaz sanırım arada gece emzirmek için kalktığımız da
birbirimizi yakalarsak ancak
![]()
Ayşemm ne yaptı acaba çabukk gelse çok merak ettim , miniği görecekti bugünn![]()
![]()
canım çook güzell bir duyguayşemm ben kullanıyorum ama ek vitamin olarak aklımda kalmış... hatta o gün dr. bulantı için Premesis diye bulantı hapı yazdıı yine canom aldım sgk karşılamıyor , unutmuşum :26:
benim için dr. geç döllenme olabilir demişti
Ben bugün doktora gittim hematoloji bölümüne.. Doktor o kadar pozitif çıktı ki ilk düşük desem de yaparmış testleri sanırım :) Söyledim iki düşüğüm var dedim ne bakılması gerekiyorsa baksanız dedim.. Tamam canını sıkma ben herşeye bakıcam şimdi testler vericm 3 haftaya çıkar onların hepsini al yanıma gel dedi.. Şükür sorun çıkmadı.. Bakalım neler olacak sonuçlarda...
Cok şükür cnm Rabbim saglikli bir evlat nasip etsinBen bugün doktora gittim hematoloji bölümüne.. Doktor o kadar pozitif çıktı ki ilk düşük desem de yaparmış testleri sanırım :) Söyledim iki düşüğüm var dedim ne bakılması gerekiyorsa baksanız dedim.. Tamam canını sıkma ben herşeye bakıcam şimdi testler vericm 3 haftaya çıkar onların hepsini al yanıma gel dedi.. Şükür sorun çıkmadı.. Bakalım neler olacak sonuçlarda...
Aysecim cnm iyi oldugunuza cok sevindim Rabbim guzel gunlerini de görmeyi nasip etsin kalp atislarini duymak nasıl bi duygumasallah cnmm
sen pıhtılaşma testi istedin mi canım
Cok şükür cnm Rabbim saglikli bir evlat nasip etsin
Sagoll canim benim.darisi senin basinaa insallahh. Hadi gittim benn![]()
Ben bugün doktora gittim hematoloji bölümüne.. Doktor o kadar pozitif çıktı ki ilk düşük desem de yaparmış testleri sanırım :) Söyledim iki düşüğüm var dedim ne bakılması gerekiyorsa baksanız dedim.. Tamam canını sıkma ben herşeye bakıcam şimdi testler vericm 3 haftaya çıkar onların hepsini al yanıma gel dedi.. Şükür sorun çıkmadı.. Bakalım neler olacak sonuçlarda...
Ayşenurum çok sevindim güzelim.. allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah
darısı diğer kızlara olsun
Canım doktor kendisi söyledi ben söylemeden daha.. Pıhtılaşmadan tut bir sürü test yazmıştı tam 9 tüp kan verdim :S İki kolumdan alabildiler ancak o kadar kanı.. Sonu güzel olsun da bir sorun varsa bileyim de keşke...
Aminnn canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah...
Sosyalcim nasilsnnn
Cnm ya hsg cekildkten sonra hamile kalma orani yukseliyomus bu dogrumu sence
Hosgeldin cnm nasılsın
gözün aydın pericim yalnız pek sık gelmiyosun diye ben konuyu hatırlayamıyorum sen hamişmisin bu testler niyeydi diye kusura bakma canım biraz hafıza sorunu varda
bu arada doktorun pozitif olması çoook önemli benimki çok suratsız geriyo beni ama iyi bi doktormuş ve gidişat iyi diye ses çıkarmıyorum
inşallah testlerde iyi çıkar herşey yolunda gider canımm![]()
bir gün yaşarız inşallah twincanAmin cnm ne guzel olur ins hepmz bebislermzle gecirdgmz anlarimizida yazariz
çok geçmiş olsun canım , güzel sonuçlarla gelirsin umarım :109:Ben bugün doktora gittim hematoloji bölümüne.. Doktor o kadar pozitif çıktı ki ilk düşük desem de yaparmış testleri sanırım :) Söyledim iki düşüğüm var dedim ne bakılması gerekiyorsa baksanız dedim.. Tamam canını sıkma ben herşeye bakıcam şimdi testler vericm 3 haftaya çıkar onların hepsini al yanıma gel dedi.. Şükür sorun çıkmadı.. Bakalım neler olacak sonuçlarda...
git dinlenn ayşemm ben bugün eve gideer gitmez uyumak istiyorum, hiç kalkmicamCanim banada bulanti hapi yazdi ama onu hic almadim bile. Zaten doktorda Cok zorda kalmadikca alma dedi.o yuzden bende hapi ic almadim. Neyse canlarim gidiorum ben. Biraz sonra gelirummmm opuyorum hepiniziii
Sosyalcim nasilsnnn
Cnm ya hsg cekildkten sonra hamile kalma orani yukseliyomus bu dogrumu sence
tamam canım bende 15 tüp vermiştim, iyi yapmışsın sonuçların çıkarsa buraya yaz tamam mı , ben kendiminkiyle karşılaştırayım tabii benim ki çıkarsa52 gün oldu testi vereli çünkü
tamam canım bende 15 tüp vermiştim, iyi yapmışsın sonuçların çıkarsa buraya yaz tamam mı , ben kendiminkiyle karşılaştırayım tabii benim ki çıkarsa52 gün oldu testi vereli çünkü
iyiyim kuzum sen nasılsın
ben hsg çekildikten 3 ay sonra hamile kaldım, ama öyle kalanı çok duydum canım![]()