• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Canım doktor beni servise yolladı o kağıtlarla git dedi yatış çıkış yapsınlar ki sonuçların çabuk çıksın dedi sağolsun o yardımı da yaptı.. Yani hematoloji servisine yattım çıktım olcam bu yüzden 3 haftada çıkar dedi bakalım çıksın sonuçlarımızı paylaşırız mutlaka unutmayalım olur mu..

çıksın yazarım canım buraya :34:

Canım topikte yeni sayılırım o yüzden herkes bilmiyor geçmişimi.. Ben 2 aralıkta kürtaj oldum.. Kalp atışı hiç oluşmadı gelişmedi bebeğim.. 6. haftada kaldık.. 9 haftalık o lması lazımken.. Ve alındı tabi... Çok kötü günler geçiriyor insan ama atlatıyorum yavaş yavaş.. 2-3 düşük olmadan bu testler yapılmıyormuş ama şansımı denemek istedim ve ufak pembe bir yalan söyledim dokktora.. ikinci düşüğüm dedim.. O da sağolsun tüm testleri yapıcam ben dedi 3 haftaya çıkarmış bakalım bir sıkıntı varsa bileyim en azından..

oyyyy kuzummmm çok geçmiş olsunnnn, testlerin sonucu inşallah temiz çıkar ve inşallah hiçbi tedaviye gerek kalmadan sağlıklı bir hamilelik geçirirsinnnnn :54: Allah birdaha yaşatmasınnnnn

kızzz bende o konularda geziyodummm :9: çok varmış evet işin garibi ben bu filmi tüpler kapalımı sırf nou görmek için çektiriyosun sanıyordum
başka yolla görülmüyormuş çünkü
bakılıyo sonra kapalıysa tüp bebek yapılıyo biliyodum meğerse o sıvı tıkanıklığı açıyomuş resmen lavabo açıcı gibi :9:
izledim çünkü biraz öle :9:

klomen başarılı olmazsa hemen hsg çekilcek benimde :116:
:9: hadi ya valla cnm dr um da soyledi bu sy icnde 2 hsg cektim dedi 2 si de hamile ymis ins bnde 3.olurum :16:
Cnm tikaniklgi aciyomus evet tikali degilsede ise yario demekki ins klomen ise yarar cnmmm

oyyyy kuzummmm çok geçmiş olsunnnn, testlerin sonucu inşallah temiz çıkar ve inşallah hiçbi tedaviye gerek kalmadan sağlıklı bir hamilelik geçirirsinnnnn :54: Allah birdaha yaşatmasınnnnn

Aminnn güzel yüreğine sağlıkk canımmm... Bakalım ben de öyle ümit ediyorm.. 2 adet dönemi bekliyorum ya vakit de geçmez artık :)

:9: hadi ya valla cnm dr um da soyledi bu sy icnde 2 hsg cektim dedi 2 si de hamile ymis ins bnde 3.olurum :16:
Cnm tikaniklgi aciyomus evet tikali degilsede ise yario demekki ins klomen ise yarar cnmmm

ayyyy hadi inşallaaaaaaaaahh :118: :118:

Canlar ben cikiyorum interntm cok az cekiyo muhabbet yarim kaliyo boyle aksama ugrarim inss optummmm

pıhtılaşma sonuçlarım çıkmış kızlar yarın gidip alacağım bana dua edin lütfen bi şey çıkmamış olsun :18:

kız kimsenin adeti gelmiyor mu, bekliyoruzda gelmiyor :9:

pıhtılaşma sonuçlarım çıkmış kızlar yarın gidip alacağım bana dua edin lütfen bi şey çıkmamış olsun :18:

kız varyaa wc gidiyorum heyecanla bekliyorum ama yokkkk gelsin diye bekliyeceğim aklımın ucundna geçmezdii :9:

ayyy canımmmmm inşallah tertemizzzz güzel sonuçlarla gelirsinnnnn önümüze bakarız sonradaaa
bence güzel sonuçların :21:
akşam alamıyomusun kuzum yaaa :44: erkende çıkıyon yarım saat sonra gidip alsan hemen

kız varyaa wc gidiyorum heyecanla bekliyorum ama yokkkk gelsin diye bekliyeceğim aklımın ucundna geçmezdii :9:

ayyy canımmmmm inşallah tertemizzzz güzel sonuçlarla gelirsinnnnn önümüze bakarız sonradaaa
bence güzel sonuçların :21:
akşam alamıyomusun kuzum yaaa :44: erkende çıkıyon yarım saat sonra gidip alsan hemen

52 gün oldu aslında vereli siz gidin biz size mesaj atacağız o zaman gelirsiniz dedi, burada bi arkadaşa rica ettim o aradıda çıktığını söylediler yoksa ben daha beklerdim mesajı :47:, şimdi gidemem canım gitsem bile üniversite hastanesi 4 te kapatıyorlar o yüzden yarın sabaha kaldı benim iş :34:

inşallah temiz çıkar canım inşallah :16:

haydi çıktım ben görüşürüz kızlar yarın geç gelebilirim, herkesler kendine ve minnoşlarına iyi baksın :16::3:iyi geceler

Ayşem ben çıkıyorum ,yeni geldin ama gidiyorum kuzum kendine iyi bak

çok öpüyorum seni :16:

iyi akşamlar herkese kızlar

Wc den geliyorummmm :9: kahverengi olaraktan başladı benim beklenmeyen şey :9:

Back
X