• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Kizlar telden bakiyorum size ama zor yaziyorum. Gorusuruz sedomm. OpUyorum seni
Fundom bir an once gelsin gitsinler. Sonra mucizen seninle olacak insallah:16:
Sosyalim sonuclarin iyi cikar insallah. Hayirli haberlerini beklioruz:16:

Kızlar almış yürümüşsünüz yine valla yalandan okudum o kadar çoktu ki..

Herkese iyi akşamlar..

Twincim ben akşamcıyım ya bak toplu yazıyorum ben halaa adet olmadım canım gelmezse perşembe kan verip cuma sonuç alıp pazartesi dıktora gitmeyi düşünüyorum..

Sosyalcim bende gelen yok daha geleceksede bi an önce gelsin artık.. Ayrıca sen ne pıhtısı yaptırdın ayol ben o arayı kaçırmışım canım o ne ki :9: inşAllah problem çıkmaz ve eminim güzel sonuç gelecek..

Ayşenurcum çok sevindim canım.. Kocaman olmuş sıpa.. İnşAllah verdiği ilaç işe yararda bulantılardan kurtulursun ve iyi dileklerin için kocaman ve içten bi Aminnn diyorum canım.. Allah razı olsum..

Peri sana da geçmiş olsun.. İnşAllah güzel haberlerini bekliyoruz.

Sbry işten mi çıktın kız ne güzel darısı banaaaaa :9: ama emekli olarak :1:

Fundacım senin doktorun muayene ücreti ne kız burdan soruluyomu bilmiyorum ama ben bugün fiyat aldımda ona sebep..

Sedacım, yelizcim, lizim ve unuttuklarım varsada kusura bakmasın sizler için yeni gelişme yok galiba gözümden kaçmamıştır inşAllah sizide unutmadım yani iyi bakın bebişliler kendibize yeliz sende iyi çalış yoğun günlerin senin :9:

Kizlarrr nassilsiniz bakalim az girdigim icin biraz fransiz kaldim konulara ama takip etmeye calisiyorum. Aysenurum canim gozun aydin:) bende gordum bebjsj pit pit atiyordu kalbi cok duygulandim

kızzz bende o konularda geziyodummm :9: çok varmış evet işin garibi ben bu filmi tüpler kapalımı sırf nou görmek için çektiriyosun sanıyordum
başka yolla görülmüyormuş çünkü
bakılıyo sonra kapalıysa tüp bebek yapılıyo biliyodum meğerse o sıvı tıkanıklığı açıyomuş resmen lavabo açıcı gibi :9:
izledim çünkü biraz öle :9:

klomen başarılı olmazsa hemen hsg çekilcek benimde :116:

bende öle sanıyordum tüpleri açmaya yaradığını öğrendim yazını okuyunca :9:

Merhaba ezo ben iyiyim valla sen nasilsin?baksana kimse kalmamiş
Kizlar benim biraz yogun gecti bugun arada okudum sadece yazdiklarinizi ama kalbim sizinle :16:
Sosyalimmmm insallahh hayirli haberlerle gelirsin yarinn
Fundoşum gozun aydinn o adet olunca gelen rahatlama da ayri bi guzel keske butun ayı o 1 haftaki kafa rahatligiyla gecirebilsekk!!
Arada yine bakicamm gelismeleri olan yazsinnn ben de simdi ovulasyon testimi yapicam

Selam pollen ve Ezo hoşgeldiniz..

mrb benay hoşbuldum kimse yok bizden başka :52:

Kizlar benim biraz yogun gecti bugun arada okudum sadece yazdiklarinizi ama kalbim sizinle :16:
Fundoşum gozun aydinn o adet olunca gelen rahatlama da ayri bi guzel keske butun ayı o 1 haftaki kafa rahatligiyla gecirebilsekk!!
Arada yine bakicamm gelismeleri olan yazsinnn ben de simdi ovulasyon testimi yapicam

ehh işte iyi diyelim iyi olalım evet bizden başka kimse yok :6:

Yeliz canim sen kac aydir deniyorsun bebis icin. Ben biraz uzak kaldim burdan o yuzden bilmiorjm k bakma sorum icin

Hosbuldum canimm senin adetin gecti degil mi benay

mrb benay hoşbuldum kimse yok bizden başka :52:

ehh işte iyi diyelim iyi olalım evet bizden başka kimse yok :6:

Evet polencim benim geçti ama her ay ileri attığı için beklemedeyim.. göğüslerim patlayacak gibi ağrıdan ama gelen giden yok bakalım.. cuma ya kadar izin verdim geldi geldi gelmedi o gün randevu alıcam pazartesi için bakalım..

Ezocum artık akşama takılan sayısı azaldı :)) kotalası full olanlar, eşi kızanlar var o yüzden alışkanlığın sonu kötü oldu :13:

Evet polencim benim geçti ama her ay ileri attığı için beklemedeyim.. göğüslerim patlayacak gibi ağrıdan ama gelen giden yok bakalım.. cuma ya kadar izin verdim geldi geldi gelmedi o gün randevu alıcam pazartesi için bakalım..

Ezocum artık akşama takılan sayısı azaldı :)) kotalası full olanlar, eşi kızanlar var o yüzden alışkanlığın sonu kötü oldu :13:

Ay canim insallah hamilesindir. Kasik agrinda var mi benim goguslerim cok fena sismisti bide kasik agrim vardi. Iyi duruyorsun valla test yapmadan ben daha 4 gun varken yapmistim :):)

yaa bende gizli giriyorum şimdi yok laptopu getirmiş bana sıkılmayayım diyee:9:

Ay canim insallah hamilesindir. Kasik agrinda var mi benim goguslerim cok fena sismisti bide kasik agrim vardi. Iyi duruyorsun valla test yapmadan ben daha 4 gun varken yapmistim :):)

benimde çok acıyor şişti yine günüm geçti ama eli kulağındadır test yaptım negatif :5:

polencim ben 3 kez test yaptım canım çıkmadı bişi.. yoksa duramam tabiki.. inşallah bebektir diycem ama ben hiç belirti yaşamıyorum ki.. kasık ağrım yok maalesef :(

Ezocum seni biliyoruz canım.. şu kocan bi alışsa şuraya zaten pek güzel olacak ama sanmıyorum :23:

$image.webp

Kizlarr bugunku ovulasyon testimm..Testin biri cok yavas ilerliyordu bozuktur diye ikincisini yaptim ayni idrar kullanarakk
Simdii gordugunuz gibi dünkünden daha silik.Dünkü de bir onceki gunden daha silikti
Bir onceki gun yani pazar gunu en koyusuydu
Burdan şunu mu cikarmaliyim acaba..
Pazar gunu LH degerim en yuksekti yani ondan sonraki 24 saat icind yumurtlamam gerçekleşmiş olmali :53:

aynen öle yelizim..
Pazar ve pazartesini boş geçirmediyse bugünü de boş geçirme ve sonra beklemeye başla ama yinede boş durma tabiki :52:

ben hep şimdiki eklediklerin gibi gördüm.. senin o koyuların gibi hiç yakalamadım bile düşün :50:

Eki Görüntüle 907376

Kizlarr bugunku ovulasyon testimm..Testin biri cok yavas ilerliyordu bozuktur diye ikincisini yaptim ayni idrar kullanarakk
Simdii gordugunuz gibi dünkünden daha silik.Dünkü de bir onceki gunden daha silikti
Bir onceki gun yani pazar gunu en koyusuydu
Burdan şunu mu cikarmaliyim acaba..
Pazar gunu LH degerim en yuksekti yani ondan sonraki 24 saat icind yumurtlamam gerçekleşmiş olmali :53:

cnm sen bu 3 4 günü değerlendir o dün koyu çıkması demek bugün yada yrn yumurtlama olacağını gösteriyor bende hep böyle çıkmıştı hiç kopkoyu çıkmadı hep bu şekildeydi

Back
X