Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayşenurum çok sevindim güzelim.. allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah
darısı diğer kızlara olsun
kızzz bende o konularda geziyodummmçok varmış evet işin garibi ben bu filmi tüpler kapalımı sırf nou görmek için çektiriyosun sanıyordum
başka yolla görülmüyormuş çünkü
bakılıyo sonra kapalıysa tüp bebek yapılıyo biliyodum meğerse o sıvı tıkanıklığı açıyomuş resmen lavabo açıcı gibi![]()
izledim çünkü biraz öle
klomen başarılı olmazsa hemen hsg çekilcek benimde :116:
Selam pollen ve Ezo hoşgeldiniz..
Selam pollen ve Ezo hoşgeldiniz..
Merhaba ezo ben iyiyim valla sen nasilsin?baksana kimse kalmamiş
Kizlar benim biraz yogun gecti bugun arada okudum sadece yazdiklarinizi ama kalbim sizinle
Sosyalimmmm insallahh hayirli haberlerle gelirsin yarinn
Fundoşum gozun aydinn o adet olunca gelen rahatlama da ayri bi guzel keske butun ayı o 1 haftaki kafa rahatligiyla gecirebilsekk!!
Arada yine bakicamm gelismeleri olan yazsinnn ben de simdi ovulasyon testimi yapicam
Merhaba ezo ben iyiyim valla sen nasilsin?baksana kimse kalmamiş
Kizlar benim biraz yogun gecti bugun arada okudum sadece yazdiklarinizi ama kalbim sizinle
Sosyalimmmm insallahh hayirli haberlerle gelirsin yarinn
Fundoşum gozun aydinn o adet olunca gelen rahatlama da ayri bi guzel keske butun ayı o 1 haftaki kafa rahatligiyla gecirebilsekk!!
Arada yine bakicamm gelismeleri olan yazsinnn ben de simdi ovulasyon testimi yapicam
Hosbuldum canimm senin adetin gecti degil mi benay
mrb benay hoşbuldum kimse yok bizden başka
ehh işte iyi diyelim iyi olalım evet bizden başka kimse yok![]()
Evet polencim benim geçti ama her ay ileri attığı için beklemedeyim.. göğüslerim patlayacak gibi ağrıdan ama gelen giden yok bakalım.. cuma ya kadar izin verdim geldi geldi gelmedi o gün randevu alıcam pazartesi için bakalım..
Ezocum artık akşama takılan sayısı azaldı :)) kotalası full olanlar, eşi kızanlar var o yüzden alışkanlığın sonu kötü oldu :13:
Evet polencim benim geçti ama her ay ileri attığı için beklemedeyim.. göğüslerim patlayacak gibi ağrıdan ama gelen giden yok bakalım.. cuma ya kadar izin verdim geldi geldi gelmedi o gün randevu alıcam pazartesi için bakalım..
Ezocum artık akşama takılan sayısı azaldı :)) kotalası full olanlar, eşi kızanlar var o yüzden alışkanlığın sonu kötü oldu :13:
Ay canim insallah hamilesindir. Kasik agrinda var mi benim goguslerim cok fena sismisti bide kasik agrim vardi. Iyi duruyorsun valla test yapmadan ben daha 4 gun varken yapmistim :):)
yaa bende gizli giriyorum şimdi yok laptopu getirmiş bana sıkılmayayım diyee
benimde çok acıyor şişti yine günüm geçti ama eli kulağındadır test yaptım negatif![]()
Olsun canim hayirlisi oyle demekki uzme kendini herseyin bi vakti zamani var. Ins bu ay gelir bebis
Eki Görüntüle 907376
Kizlarr bugunku ovulasyon testimm..Testin biri cok yavas ilerliyordu bozuktur diye ikincisini yaptim ayni idrar kullanarakk
Simdii gordugunuz gibi dünkünden daha silik.Dünkü de bir onceki gunden daha silikti
Bir onceki gun yani pazar gunu en koyusuydu
Burdan şunu mu cikarmaliyim acaba..
Pazar gunu LH degerim en yuksekti yani ondan sonraki 24 saat icind yumurtlamam gerçekleşmiş olmali![]()