• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

aynen öle yelizim..
Pazar ve pazartesini boş geçirmediyse bugünü de boş geçirme ve sonra beklemeye başla ama yinede boş durma tabiki :52:

ben hep şimdiki eklediklerin gibi gördüm.. senin o koyuların gibi hiç yakalamadım bile düşün :50:

aynen bende benaycım benimki hep böyle silikti işte hiç kopkoyu olmadı yelizinki gibi benim eşe söylememek daha iyi benaycım yasaklar tamamen :)

Son düzenleme:
sonrada niye kafaya takıyon derler :40: gelde takma..

Bizimde olacak inanıyorum. kısmet bakalım kuzum..
Zaten hamile haberi alıp duruyorum şu sıralar.. geldi mi üst üste gelir gibi :26:

Valla kizlar istee ben pazar gunu cikan koyulugu baz alirsamm ve aciklamalarinda 24-36 saat icinde yumurtlama gerceklesir denildigine gore kalan gunleri de degerlendirdigime goree gerisi Allah'in takdiri :43:

sonrada niye kafaya takıyon derler :40: gelde takma..

Bizimde olacak inanıyorum. kısmet bakalım kuzum..
Zaten hamile haberi alıp duruyorum şu sıralar.. geldi mi üst üste gelir gibi :26:

aynen bende cnm yaa üst üste:14:

Valla kizlar istee ben pazar gunu cikan koyulugu baz alirsamm ve aciklamalarinda 24-36 saat icinde yumurtlama gerceklesir denildigine gore kalan gunleri de degerlendirdigime goree gerisi Allah'in takdiri :43:

sen kafanı rahat tut olmuş gibi hisset stres yapma bak ben koyuyu yakalayamadım hiçç sen yakalamışın ne güzel işte:5:

Kesinlikle öle canım.. sen iyi düşün ii olsun.. olmazsa da Rabbimin bi bildiği var yani.. yoksa bizi bu kadar bekletmez.. hayırlısı ile tez zamanda kucaklarımıza alalım İnşallah..

aynen bende cnm yaa üst üste:14:

sen kafanı rahat tut olmuş gibi hisset stres yapma bak ben koyuyu yakalayamadım hiçç sen yakalamışın ne güzel işte:5:

İnsallah canmm.Bendeki problemm ben çisimi tutamiyorumm oyuzden en fazla 3 saat tutarak yapabildim o en koyu olan da belki tam pozitif cikacaksa da bu yuzden cikmamistir diye dusunuyorum yani umut istee :) yani benim döngülerim genelde 26 gundur ilk kez gectigimiz ay gecikti.Yine 26 diye dusunursekk zaten bu teste gore dogru cikiyor tam 14 gun once olmuş oluyor yani

İnsallah canmm.Bendeki problemm ben çisimi tutamiyorumm oyuzden en fazla 3 saat tutarak yapabildim o en koyu olan da belki tam pozitif cikacaksa da bu yuzden cikmamistir diye dusunuyorum yani umut istee :) yani benim döngülerim genelde 26 gundur ilk kez gectigimiz ay gecikti.Yine 26 diye dusunursekk zaten bu teste gore dogru cikiyor tam 14 gun once olmuş oluyor yani

ne güzelcnm benimki düzensiz 1 senedir ne regli oluyorum ne bebek oluyor ben o yüzden ne zaman yumurtlama bilemiyorum yada yumurtluyomuyum sanırım değil testte hiç çıkmadı kopkoyu:31:

ne güzelcnm benimki düzensiz 1 senedir ne regli oluyorum ne bebek oluyor ben o yüzden ne zaman yumurtlama bilemiyorum yada yumurtluyomuyum sanırım değil testte hiç çıkmadı kopkoyu:31:

Bir senedir regl olmuyor musun??Ben dogru mu anladim??

benimde bebek düşüneli beri düzensiz.. saolsun 40 günü buluyor :52::52: bu yüzden yumurtlama ne zaman tahmin edemiyorum galiba

Kizlarrr nassilsiniz bakalim az girdigim icin biraz fransiz kaldim konulara ama takip etmeye calisiyorum. Aysenurum canim gozun aydin:) bende gordum bebjsj pit pit atiyordu kalbi cok duygulandim

Kızlar almış yürümüşsünüz yine valla yalandan okudum o kadar çoktu ki..

Herkese iyi akşamlar..

Twincim ben akşamcıyım ya bak toplu yazıyorum ben halaa adet olmadım canım gelmezse perşembe kan verip cuma sonuç alıp pazartesi dıktora gitmeyi düşünüyorum..

Sosyalcim bende gelen yok daha geleceksede bi an önce gelsin artık.. Ayrıca sen ne pıhtısı yaptırdın ayol ben o arayı kaçırmışım canım o ne ki :9: inşAllah problem çıkmaz ve eminim güzel sonuç gelecek..

Ayşenurcum çok sevindim canım.. Kocaman olmuş sıpa.. İnşAllah verdiği ilaç işe yararda bulantılardan kurtulursun ve iyi dileklerin için kocaman ve içten bi Aminnn diyorum canım.. Allah razı olsum..

Peri sana da geçmiş olsun.. İnşAllah güzel haberlerini bekliyoruz.

Sbry işten mi çıktın kız ne güzel darısı banaaaaa :9: ama emekli olarak :1:

Fundacım senin doktorun muayene ücreti ne kız burdan soruluyomu bilmiyorum ama ben bugün fiyat aldımda ona sebep..

Sedacım, yelizcim, lizim ve unuttuklarım varsada kusura bakmasın sizler için yeni gelişme yok galiba gözümden kaçmamıştır inşAllah sizide unutmadım yani iyi bakın bebişliler kendibize yeliz sende iyi çalış yoğun günlerin senin :9:

Aysemmmm yeni testimm ellerinden operr yorumunu alayimm :1:

tesekkur ederimm benayimmm. Allah sizdende razi olsunnn. bundan sonra bebisimle dua ediyoruzzz:16: cok cok az kaldi yeni miniklerin gelmesinee:38:

sagoll pollencimm bende cok duygulandimm. sseninki kac haftalik oldu seker?

yelommmm sen pazartesi yumurtladinnn o zaman. zaten o gunleride bos gecirmedinn. Hadi Allah rast getiree:1: birde pzrtesi kasik agrin oldu mu?

Benaycimmm 50 tl benim gittigim sen kac aldin?
Ethicami sldigin
yaa kizlar azcik kahve geldi 5 gibi dahada bisey yok simdi bugunu 1. Gunmu sayicam cunku 5. Gun klomene baslamaliyim ya

dusa giriyorum gelirim hemencik:1:

tesekkur ederimm benayimmm. Allah sizdende razi olsunnn. bundan sonra bebisimle dua ediyoruzzz:16: cok cok az kaldi yeni miniklerin gelmesinee:38:

sagoll pollencimm bende cok duygulandimm. sseninki kac haftalik oldu seker?

yelommmm sen pazartesi yumurtladinnn o zaman. zaten o gunleride bos gecirmedinn. Hadi Allah rast getiree:1: birde pzrtesi kasik agrin oldu mu?

Kuzumm pazar gecesi ve pazartesi gunduz baya bi kasik agrim vardi bugun gecti ayy galibaa yimirtladim benn :) o gunleri de bos gecmedim ama yine de ben 27-28 e kadar devam edicemm Allah nasip eder insallah bu ay :54:

Benaycimmm 50 tl benim gittigim sen kac aldin?
Ethicami sldigin
yaa kizlar azcik kahve geldi 5 gibi dahada bisey yok simdi bugunu 1. Gunmu sayicam cunku 5. Gun klomene baslamaliyim ya

dusa giriyorum gelirim hemencik:1:

kız yerleşme kanaması olmasın o :52:

evet canım ethica.. 75 dedi o da..

Kuzumm pazar gecesi ve pazartesi gunduz baya bi kasik agrim vardi bugun gecti ayy galibaa yimirtladim benn :) o gunleri de bos gecmedim ama yine de ben 27-28 e kadar devam edicemm Allah nasip eder insallah bu ay :54:

aminnn yelizimmmm..o zaman sen yumurtladin canimmm:21:hadi hayirlisi olsunn:46: bencede full gecir ve devam et:1:

kız yerleşme kanaması olmasın o :52:

evet canım ethica.. 75 dedi o da..

E testttt:9:

kiz cokmus yaaa sgkliya bide degilmi bu fiyat:53:
Bide burda arastirdim cok ovgu yok
camlik belma hanim 40 mesela
benimkide cok populer kadin dogumda o bile 50
sende bi benimkini denesennn:44:
E5 e yakin ya bide rahat gidersinde terste degil sana

aminnn yelizimmmm..o zaman sen yumurtladin canimmm:21:hadi hayirlisi olsunn:46: bencede full gecir ve devam et:1:

Ayşeyi dinle sen bak o da fulledi sonrası malum nur topu gibi bebişi oldu :52::52:

ben yumurtladığımı bilsem bende full geçcem ama ben onu bilmiyorum işte ayşem ya :43:

Back
X