Ağlayakta gözden mi olak???

Ethicaya kötü mü demişlerde.. bende araştırdım ama orda bi kadın doktorla erkek varmış iyi demişlerdi diye hatırlıyorum.. senin kini araştırmadım.. ver hele bi adını :))

Evet ssk lı fiyatı.. belmayı da ben suratsız buldum.. kadın iyi olmaya iyi olabilir ama ne bilim sevemedim onu ultrasonla da bakmadı ya belkide ondan seninkinede giderim.. yeter ki doktor iyi olsun be kuzum benim kuzenim 120 ye gidiyordu.. Ben bakırköyde buldum kadının 130 lira ona bile gitmeyi düşündüm iyi yorumları görünce :))

Benimde ayni koyulukta oldu hep hissettimde yumurtladimii
Gunlerinden bile eminim artik baksaniza bat sasmiyo
yum. Hesabida belirtilerle uyuyo bu ay fulldu ve havhav misyoner hepsi denendi
yastik kondu pekmez incir icildiiii
yok yokk benim kesinnn catlamiyor yum. Olusuyo hersey tamam ama catlamiyo

Yelizimm senin yum. 3 gun icinde ya olduu ya bugun iyi degerlendirdinde
hadi hayirlisiiii insallah kavusma gerceklesmistir

Ayşeyi dinle sen bak o da fulledi sonrası malum nur topu gibi bebişi oldu

ben yumurtladığımı bilsem bende full geçcem ama ben onu bilmiyorum işte ayşem ya

yok be cnm bildigimden degil,kendi deneyimlerimi paylasiyorumm.insallah bir ise yarar.sende malum gunleri full gec benayim. yine en garantisi o.
yaa fiyatlar cokmus. bende bugun 55 lira verdim. medipole gittim doktor iyiydi ama biraz soguktu. gerci cok yaglayan ballayan doktorlarada gicik oluyorum.

He yaa burda okumustummm
benimki avcilar hospital gonul kazezoglu oda sogukk veee alttan bakti direk
ama bak bu hastanede nil bilgen var olay kadinn randevun zor geliyo ole yogunki hastalar siraya dizilmisss
hayrani dolu resmen
ve konustuk beklerken hastalari ile acaip ovuyolar cokta seker gordum ama onu bekleyemem dedim
benimkide iyi kizzz

kolanda arzu hn kuzen dogum yapti cok ovuyor 30 mu neymis muayene dogumda uygun
dr cok iyi sezeryani suoer kizin ne agri ne bisey
hastanede otel gibi kocaman oda lavabosu icinde hayran kaldimm
dogumu orda dusunuyorum

kız ayşe aslında çokta değil şöle bi düşününce millet neler veriyor.. yeter ki doktor iyi olsun ben gerçekten 100 bile olsa vermeye razıyım yeter ki iyi olsun..

kız funda o yoğun kadına sen gidemedin ben nasıl gideyim kız.. gidip saatlerce bekleyecek işim mi var benim :)) iki günde laf etmeye başlarlar valla hepsini araştırcam ama bana kolan çok test kalıyor haritadan bakmıştım. tek iyi yer avcılar.. Bakırköy bile eve çok uzak ama ne yapim dedim olsun artık

evet cnm yine iyi.ama bugun 5 dk icin 55 lira alinca biraz koydu ben medipol ve medicana arasinda gidip geliorum. medicana sizin yakadada vardir. o hastane hakkindada pek iyi seyler duymadim.siz medicanayi nasil bilirsiniz

30 muuu cok iyiymiss kizz. bizim yakadada var mi o hastaneden

evet cnm yine iyi.ama bugun 5 dk icin 55 lira alinca biraz koydu ben medipol ve medicana arasinda gidip geliorum. medicana sizin yakadada vardir. o hastane hakkindada pek iyi seyler duymadim.siz medicanayi nasil bilirsiniz

canım benim kuzenim karşıda bi medicana da doğum yaptı ve çok memnundu ama onun doktoru süper bi kadındı.. yani bana uzak olmasa o kadar parayı o kadın için verirdim yani o derece toplamda doğum için ne kadar verdi hatırlayamıyorum hep karıştırıyorum 2 küsürdü galiba ama çok memnun kaldı ki bide normal doğum yaptı. kadın ona teşvik ediyormuş..

Medipol hakkında hiç bişi bilmiyorum..

5 dk. lık muayene mi olur canım.. insan üzülür tabiki ama sıkma canını..

Bizim burdaki medicana çok pahalı 4 küsürmüş doğum ücreti
doktor yorumlarını da burdan okudum pek iyi görmedim nedense

Iki farkki yerde muayene ol bence bi ethicada
birde benimkinde ne dicejker hele
aynen cok zor nil hanima gitmek
Calisinca cok zor muayene testler offf
ben simdi habire ultrasina gidecem takibe

inş ama hiç sanmıyorum artık

Canimm benim 9 haftalik olmus bugun saglik ocagindaki hemsire oyle dedi. Ama ben o kdr rahatim ki masallah hicc bulantim yok :) senin cok galiba

İnsallahh kizlarrr insallahh
Allahimm ne guzel 2 hafta rahattim yine basladi acaba oldu mu günleri neyse Allah biliyor artik nasip bakalim gorcezzz
Fundoşum adetlerin cok duzenliyse yumurtanin catlamama durumu olmaz zaten olsa her ay kist olmasi lazim bu bir
İkincisi canimm adetlerin duzenliyse yumurtlamama da olmazz ovulasyon testi tamamen goreceli bence denk gelirse koyulasiyor ama senin denk gelmemiş olabilir
Yerlesme kanamasi demek,bebişin rahme yerleşmesi demek,ki hcg ondan sonra yukseliyo canmm yani oyleyse eger testte cikmaz zaten.Ama kendini buna sakınn kaptirma ben de oyle yaptim hayatimda ilk kez gecen ay adetim gecikti cunku.Ama nihayetinde geldi yani ama tabii gec yumurtlama yasayan cok kadin var olmayacak birsey degil.
Tabi siz buyuk sehirde yasadiginiz icin caniniz her istediginde doktora gidemiyosunuz yoksa git bi kan ver hem de doktorla goruş derdim.Normal şartlarda lekelenmenin basladigi gun ilk gun sayin diyorlar ama seninki bidaha gelmediyse bilemiyorum onu bekle bakalim accik dahaa

30 muuu cok iyiymiss kizz. bizim yakadada var mi o hastaneden

Canimm benim 9 haftalik olmus bugun saglik ocagindaki hemsire oyle dedi. Ama ben o kdr rahatim ki masallah hicc bulantim yok :) senin cok galiba

Kolan hospital bikac tane var aysemmm bi bak vardi galibaaa
pollenimmmm masallahhhh
yelomm catliyosa bir yildir niye olmuyo dr imkansiz dedi olurdu dedi
canim sanmiyorum gecen ayda bole basladi yaaa

Bizim yakada umraniyede medicana var cnm. Orda dogum yapmistir. Orda bi kadin varmis cok iyiymis ama cok yogunmus. Bu hastane iside cok zormuss. Allah hakkimiza hayirlisini nasip etsin..

Iki farkki yerde muayene ol bence bi ethicada
birde benimkinde ne dicejker hele
aynen cok zor nil hanima gitmek
Calisinca cok zor muayene testler offf
ben simdi habire ultrasina gidecem takibe

olmadı öle yapıyım nasılsa daha bişi yok ortada

senin için iyi ama yakınca sonuçta boşver güzel bişi uğraşıyorsun.. benimde olsa hiç ikilemem giderim.. yeterki maddi yönden belimizi bükecek duruma gelmeden gelsin bebişlerimiz canım..

Yelizcim seni etiket yapmadım o kadar uzun ve güzel yazmışsın ki canım ordan kendime tek çıkardığım nokta iki hafta ki rahatlığın.. bırak gelsin kız hemen işte bak bizim döngü aldı gidiyor o daha bi stres yani.. bence bebeği beklemek daha güzel

Aman masallah cnm soyleme nazar degmesinn masallah kocaman olmus sipa
Benim cok bulantim oluo cnm. Su anda bile elma yiyorum. Yakinda icimde elma agaci cikacakk

Bencede pollen maşallah de kız nazar değmesin..

Ayşenurcum bizimkinin doktoru özeldi muayehanesi var kadının hastanede çalışmıyor.. oraya doğuma gidiyor.. tam teşekküllü olmayan yerde doğurtmuyormuş o yüzden bilemiyorum canım..

Dediğin gibi hakkımızda hayırlısı ve iyi doktorlarla karşılaştırsın Rabbim bizi..

pollenimmmm masallahhhh
fundosum saol canim benim ins sizde boyle rahat gecirirsiniz hamisliklerinizi :)

Aman masallah cnm soyleme nazar degmesinn masallah kocaman olmus sipa
Benim cok bulantim oluo cnm. Su anda bile elma yiyorum. Yakinda icimde elma agaci cikacakk

Ay caniimm benimm cok kotu olursun sen simdii. Beyaz leblebi ye o cok iyi gelirmis bulantiga. Ben gripken biraz bulandim 1 hafta canim cikti surekli olmaso cok zordur eminim

pollenimmmm masallahhhh

Tmm cnm onuda bi arastirayim cok sagol. Bugunku doktorla esim biraz zitlasti. Tansiyonumu olctuler. 13,5 a 8 cikti. Doktorda normal dedi . Esim yuksek degil mi dedi. Sonra doktorda siz tipla mi ilgileniyorsunuz dedi. Esimde bunu kime sorsaniz bilir bunu dedi. Sonra muayeneden ciktiktan sonra uyuz oldum bu kadina birdaha buna gelmdyelim bence dedi

Amaaann kizlar Allah ne yazdiysa o :)
Fundosumm senin doktor az acimasiz konusmus olmamasi imkansizdi diye oyle bisey yok sadece 1 yildan sonra tedavi destekli oluyor.Sen bi yumurta takibini yaptirr bunlari dusunmeeee

Geceleri insanliktan cikiyorum cnm son iyi saatlerim. Basa gelen cekilir. Bunada sukur diorum.

Anladim benayimm. Ozel muayenehaneler daha pahali. Gerci hep diyoruz iyi doktor olsunda para ikinci planda artik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…