E testttt
kiz cokmus yaaa sgkliya bide degilmi bu fiyat
Bide burda arastirdim cok ovgu yok
camlik belma hanim 40 mesela
benimkide cok populer kadin dogumda o bile 50
sende bi benimkini denesennn:44:
E5 e yakin ya bide rahat gidersinde terste degil sana
Ayşeyi dinle sen bak o da fulledi sonrası malum nur topu gibi bebişi oldu
ben yumurtladığımı bilsem bende full geçcem ama ben onu bilmiyorum işte ayşem ya
Ethicaya kötü mü demişlerde.. bende araştırdım ama orda bi kadın doktorla erkek varmış iyi demişlerdi diye hatırlıyorum.. senin kini araştırmadım.. ver hele bi adını :))
Evet ssk lı fiyatı.. belmayı da ben suratsız buldum.. kadın iyi olmaya iyi olabilir ama ne bilim sevemedim onu ultrasonla da bakmadı ya belkide ondanseninkinede giderim.. yeter ki doktor iyi olsun be kuzum benim kuzenim 120 ye gidiyordu.. Ben bakırköyde buldum kadının 130 lira ona bile gitmeyi düşündüm iyi yorumları görünce :))
yok be cnm bildigimden degil,kendi deneyimlerimi paylasiyorumm.insallah bir ise yarar.sende malum gunleri full gec benayim. yine en garantisi o.
yaa fiyatlar cokmus. bende bugun 55 lira verdim. medipole gittim doktor iyiydi ama biraz soguktu. gerci cok yaglayan ballayan doktorlarada gicik oluyorum.
He yaa burda okumustummm
benimki avcilar hospital gonul kazezoglu oda sogukk veee alttan bakti direk
ama bak bu hastanede nil bilgen var olay kadinn randevun zor geliyo ole yogunki hastalar siraya dizilmisss
hayrani dolu resmen
ve konustuk beklerken hastalari ile acaip ovuyolar cokta seker gordum ama onu bekleyemem dedim
benimkide iyi kizzz
kolanda arzu hn kuzen dogum yapti cok ovuyor 30 mu neymis muayene dogumda uygun
dr cok iyi sezeryani suoer kizin ne agri ne bisey
hastanede otel gibi kocaman oda lavabosu icinde hayran kaldimm
dogumu orda dusunuyorum
kız ayşe aslında çokta değil şöle bi düşününce millet neler veriyor.. yeter ki doktor iyi olsun ben gerçekten 100 bile olsa vermeye razıyım yeter ki iyi olsun..
kız funda o yoğun kadına sen gidemedin ben nasıl gideyim kız.. gidip saatlerce bekleyecek işim mi var benim :)) iki günde laf etmeye başlarlar vallahepsini araştırcam ama bana kolan çok test kalıyor haritadan bakmıştım. tek iyi yer avcılar.. Bakırköy bile eve çok uzak ama ne yapim dedim olsun artık
He yaa burda okumustummm
benimki avcilar hospital gonul kazezoglu oda sogukk veee alttan bakti direk
ama bak bu hastanede nil bilgen var olay kadinn randevun zor geliyo ole yogunki hastalar siraya dizilmisss
hayrani dolu resmen
ve konustuk beklerken hastalari ile acaip ovuyolar cokta seker gordum ama onu bekleyemem dedim
benimkide iyi kizzz
kolanda arzu hn kuzen dogum yapti cok ovuyor 30 mu neymis muayene dogumda uygun
dr cok iyi sezeryani suoer kizin ne agri ne bisey
hastanede otel gibi kocaman oda lavabosu icinde hayran kaldimm
dogumu orda dusunuyorum
evet cnm yine iyi.ama bugun 5 dk icin 55 lira alinca biraz koyduben medipol ve medicana arasinda gidip geliorum. medicana sizin yakadada vardir. o hastane hakkindada pek iyi seyler duymadim.siz medicanayi nasil bilirsiniz
inş ama hiç sanmıyorum artık
tesekkur ederimm benayimmm. Allah sizdende razi olsunnn. bundan sonra bebisimle dua ediyoruzzzcok cok az kaldi yeni miniklerin gelmesinee
sagoll pollencimm bende cok duygulandimm. sseninki kac haftalik oldu seker?
yelommmm sen pazartesi yumurtladinnn o zaman. zaten o gunleride bos gecirmedinn. Hadi Allah rast getireebirde pzrtesi kasik agrin oldu mu?
30 muuu cok iyiymiss kizz. bizim yakadada var mi o hastaneden
Canimm benim 9 haftalik olmus bugun saglik ocagindaki hemsire oyle dedi. Ama ben o kdr rahatim ki masallah hicc bulantim yok :) senin cok galiba
İnsallahh kizlarrr insallahh
Allahimm ne guzel 2 hafta rahattim yine basladi acaba oldu mu günlerineyse Allah biliyor artik nasip bakalim gorcezzz
Fundoşum adetlerin cok duzenliyse yumurtanin catlamama durumu olmaz zaten olsa her ay kist olmasi lazim bu bir
İkincisi canimm adetlerin duzenliyse yumurtlamama da olmazz ovulasyon testi tamamen goreceli bence denk gelirse koyulasiyor ama senin denk gelmemiş olabilir
Yerlesme kanamasi demek,bebişin rahme yerleşmesi demek,ki hcg ondan sonra yukseliyo canmm yani oyleyse eger testte cikmaz zaten.Ama kendini buna sakınn kaptirma ben de oyle yaptim hayatimda ilk kez gecen ay adetim gecikti cunku.Ama nihayetinde geldi yani ama tabii gec yumurtlama yasayan cok kadin var olmayacak birsey degil.
Tabi siz buyuk sehirde yasadiginiz icin caniniz her istediginde doktora gidemiyosunuz yoksa git bi kan ver hem de doktorla goruş derdim.Normal şartlarda lekelenmenin basladigi gun ilk gun sayin diyorlar ama seninki bidaha gelmediyse bilemiyorum onu bekle bakalim accik dahaa
canım benim kuzenim karşıda bi medicana da doğum yaptı ve çok memnundu ama onun doktoru süper bi kadındı.. yani bana uzak olmasa o kadar parayı o kadın için verirdim yani o derecetoplamda doğum için ne kadar verdi hatırlayamıyorum hep karıştırıyorum 2 küsürdü galiba ama çok memnun kaldı ki bide normal doğum yaptı. kadın ona teşvik ediyormuş..
Medipol hakkında hiç bişi bilmiyorum..
5 dk. lık muayene mi olur canım.. insan üzülür tabiki ama sıkma canını..
Bizim burdaki medicana çok pahalı 4 küsürmüş doğum ücreti
doktor yorumlarını da burdan okudum pek iyi görmedim nedense
Iki farkki yerde muayene ol bence bi ethicada
birde benimkinde ne dicejker hele
aynen cok zor nil hanima gitmek
Calisinca cok zor muayene testler offf
ben simdi habire ultrasina gidecem takibe
Canimm benim 9 haftalik olmus bugun saglik ocagindaki hemsire oyle dedi. Ama ben o kdr rahatim ki masallah hicc bulantim yok :) senin cok galiba
fundosum saol canim benim ins sizde boyle rahat gecirirsiniz hamisliklerinizi :)Kolan hospital bikac tane var aysemmm bi bak vardi galibaaa
pollenimmmm masallahhhh
yelomm catliyosa bir yildir niye olmuyo dr imkansiz dedi olurdu dedi
canim sanmiyorum gecen ayda bole basladi yaaa
Aman masallah cnm soyleme nazar degmesinnmasallah kocaman olmus sipa
Benim cok bulantim oluo cnm. Su anda bile elma yiyorum. Yakinda icimde elma agaci cikacakk
Kolan hospital bikac tane var aysemmm bi bak vardi galibaaa
pollenimmmm masallahhhh
yelomm catliyosa bir yildir niye olmuyo dr imkansiz dedi olurdu dedi
canim sanmiyorum gecen ayda bole basladi yaaa
fundosum saol canim benim ins sizde boyle rahat gecirirsiniz hamisliklerinizi :)
Ay caniimm benimm cok kotu olursun sen simdii. Beyaz leblebi ye o cok iyi gelirmis bulantiga. Ben gripken biraz bulandim 1 hafta canim cikti surekli olmaso cok zordur eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?