• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Tmm cnm onuda bi arastirayim cok sagol. Bugunku doktorla esim biraz zitlasti. Tansiyonumu olctuler. 13,5 a 8 cikti. Doktorda normal dedi . Esim yuksek degil mi dedi. Sonra doktorda siz tipla mi ilgileniyorsunuz dedi. Esimde bunu kime sorsaniz bilir bunu dedi. Sonra muayeneden ciktiktan sonra uyuz oldum bu kadina birdaha buna gelmdyelim bence dedi:60:

Amaaann kizlar Allah ne yazdiysa o :)
Fundosumm senin doktor az acimasiz konusmus olmamasi imkansizdi diye oyle bisey yok sadece 1 yildan sonra tedavi destekli oluyor.Sen bi yumurta takibini yaptirr bunlari dusunmeeee

Ayyy dr da ne ukalaymiss tansiyon yani bilir tabi yorumda yapabilir hepdiyorum kabul etmiyolar yorumu elestiriyi yaaa
Seninkide benimki gibi illa yorum yapacak:1:

benim dr. aynen benide sasirtti ole diyince bi yandanda sevindim hizlandirir gidisati diye:1:

Ayyy dr da ne ukalaymiss tansiyon yani bilir tabi yorumda yapabilir hepdiyorum kabul etmiyolar yorumu elestiriyi yaaa
Seninkide benimki gibi illa yorum yapacak:1:

benim dr. aynen benide sasirtti ole diyince bi yandanda sevindim hizlandirir gidisati diye:1:

Benimki cok fenaa yaa asla alttada kalmaz. Ben hemen birsey sordum doktora konu kapansin diye:1:
Fundom hemen klomene baslaman cok iyi. Bak bizim gelinde klomenle hamile kaldi. 2 bucuk sene bekledi hemde. Klomene basladigi 2. Ayda hamileydi. Seninde oyle olacak insallah. Ben artik cikiyorum kizlar. Gozlerim kapaniyor. Hepinizi opuyorum. Yarin gorusmek uzere. Allaha emanet olun... seviyorumm siziiii canyoldaslar:16:

bende çıkıyorum kızlarr.. iyi geceler diliyorum.. benim eşim bugün maça gitmişti de yeni geldi kalkayım artık...

Ayşecim eşin en iyisini yapıyor.. öle doktorları bende sevmiyorum.. bilsem zaten sana gelmem kendim doğururum :52:

Benimki cok fenaa yaa asla alttada kalmaz. Ben hemen birsey sordum doktora konu kapansin diye:1:
Fundom hemen klomene baslaman cok iyi. Bak bizim gelinde klomenle hamile kaldi. 2 bucuk sene bekledi hemde. Klomene basladigi 2. Ayda hamileydi. Seninde oyle olacak insallah. Ben artik cikiyorum kizlar. Gozlerim kapaniyor. Hepinizi opuyorum. Yarin gorusmek uzere. Allaha emanet olun... seviyorumm siziiii canyoldaslar:16:

Bende ole yapiyom :1:
neee sahimiiii ayyy hadi ins demin birini okudum klomenle ilk ay ikiz olmus cok yum. olusmusss:9:

hadi iyi geceler canlarimmmm bende kacem:54:

Fundoşumm klomenle deniycen yaa hamile kalma şansin yuksekk zaten yumurtanin nezaman catlicagini da bilceksin ohhh :) kizlarr hepinize iyi gcelerr hayirli bi gune uyanalim insallahh opuyorumm

Fundoşumm klomenle deniycen yaa hamile kalma şansin yuksekk zaten yumurtanin nezaman catlicagini da bilceksin ohhh :) kizlarr hepinize iyi gcelerr hayirli bi gune uyanalim insallahh opuyorumm

Oyyyy:16: insallahhhh cannimmmm aralik sansim devam ediyoooo:52:
iyi uykularrrr benim gozlerde gidiyoo:54::54::54:

kızlar benimki gelince aniden çıkmak zorunda kaldım :9: traş olcam benii bekle dedii:9: o ara yazıyım dedim :9: fundoş ben çıktım siz gelmişiniz cnm yaa:5: ocak ayında olur inş bebişimiz bizimdee hepimizin:5: hadi iyi gecelerr:3::3:

Gunaydinnn kizlarr
Dun giremedim fırsat im olmadi
Guzel gunlerr olsun bugun
Guzel haberler olsun
:16: :16: optmmm ara ara gelirim :1:

kızlar benimki gelince aniden çıkmak zorunda kaldım :9: traş olcam benii bekle dedii:9: o ara yazıyım dedim :9: fundoş ben çıktım siz gelmişiniz cnm yaa:5: ocak ayında olur inş bebişimiz bizimdee hepimizin:5: hadi iyi gecelerr:3::3:

İnşallah canımmmm

Günaydınnnn kızlar :119:

:52::52: Ezo öldürüyon beni ya.. seni de ben bi göreydim canlı canlı.. bi sen kaldın ha :))

kızz ezo benim twiterde var ordan bak ama sende ins. var onunda varda eklemedim kocası yüzünden :1:
ezo çok tatlı çok güzelll hele bakışlarına gözlerine hastayım :54:

Gunaydinnn kizlarr
Dun giremedim fırsat im olmadi
Guzel gunlerr olsun bugun
Guzel haberler olsun
:16: :16: optmmm ara ara gelirim :1:

kimse yok kuşummm :1: inşallah güzel bir gün olurrr :16:
sosyal test sonuçlarını getiricek inşallah hayırlı olumlu haberler getirirrrr

slm canlarım bi gelişme var mı kimsede fundoş,sosyal,benay bi değişiklik var mı durumlarda:34: biz iyiyiz bebişimle çok şükür darısı size inşallah çok dua ediyorum:16::16: öpüyorum hepinizi kendinize iyi davranın:34::54:

slm canlarım bi gelişme var mı kimsede fundoş,sosyal,benay bi değişiklik var mı durumlarda:34: biz iyiyiz bebişimle çok şükür darısı size inşallah çok dua ediyorum:16::16: öpüyorum hepinizi kendinize iyi davranın:34::54:

canımmmmm :16: bende miniğinle seni öpüyorummmmm
benim dün azıcık kahverengi lekem geldi
bugünde hiçbişey yokkkkk napıcam bilmiyorum klomene 5. gün başlayacam ya ben şimdi dünü 1. günmü sayıcam napıcam bilmiyrum
sosyal bugün sonuç alacak canım ama önceki pıhtılaşma testi ile ilgili
benayda beklemede hala ikiside adet olmadı kan tahlili yaptırcak gelmezse yarın

Yani kizlar aklinizda bulunsun;bence testte ikinci cizgiyi ilk 10 dk bazinda degerlendirelim.Baksaniza ben de gecen ay nasil ... Oldum!!! :47:

bugünde hiçbişey yokkkkk napıcam bilmiyorum klomene 5. gün başlayacam ya ben şimdi dünü 1. günmü sayıcam napıcam bilmiyrum

Fundoşum hala devami gelmedi mi?Normalde boyle olur muydu??

devamı gelmesin bebiş gelsin yerleşmedir inşallah :34::16::16: ama devamı gelecek olursa ki inşallah gelmez bence dünden say 5. gün başla:44:
sosyalimin sonucu iyi çıkar inşallah onunda bebişini bekliyorum bu ay:34::16::16:
benay test yapalı kaç gün oldu bende ilk kan testi yaptırmıştım çıkmamıştı 5-6 gün sonra evde yaptığım teste çıkmıştı bebişi onunladır inşallah:16::16::16:

Back
X