Tmm cnm onuda bi arastirayim cok sagol. Bugunku doktorla esim biraz zitlasti. Tansiyonumu olctuler. 13,5 a 8 cikti. Doktorda normal dedi . Esim yuksek degil mi dedi. Sonra doktorda siz tipla mi ilgileniyorsunuz dedi. Esimde bunu kime sorsaniz bilir bunu dedi. Sonra muayeneden ciktiktan sonra uyuz oldum bu kadina birdaha buna gelmdyelim bence dedi
Amaaann kizlar Allah ne yazdiysa o :)
Fundosumm senin doktor az acimasiz konusmus olmamasi imkansizdi diye oyle bisey yok sadece 1 yildan sonra tedavi destekli oluyor.Sen bi yumurta takibini yaptirr bunlari dusunmeeee
Ayyy dr da ne ukalaymiss tansiyon yani bilir tabi yorumda yapabilir hepdiyorum kabul etmiyolar yorumu elestiriyi yaaa
Seninkide benimki gibi illa yorum yapacak
benim dr. aynen benide sasirtti ole diyince bi yandanda sevindim hizlandirir gidisati diye
Benimki cok fenaa yaa asla alttada kalmaz. Ben hemen birsey sordum doktora konu kapansin diye
Fundom hemen klomene baslaman cok iyi. Bak bizim gelinde klomenle hamile kaldi. 2 bucuk sene bekledi hemde. Klomene basladigi 2. Ayda hamileydi. Seninde oyle olacak insallah. Ben artik cikiyorum kizlar. Gozlerim kapaniyor. Hepinizi opuyorum. Yarin gorusmek uzere. Allaha emanet olun... seviyorumm siziiii canyoldaslar
Fundoşumm klomenle deniycen yaa hamile kalma şansin yuksekk zaten yumurtanin nezaman catlicagini da bilceksin ohhh :) kizlarr hepinize iyi gcelerr hayirli bi gune uyanalim insallahh opuyorumm
kızlar benimki gelince aniden çıkmak zorunda kaldımtraş olcam benii bekle dedii o ara yazıyım dedim fundoş ben çıktım siz gelmişiniz cnm yaa ocak ayında olur inş bebişimiz bizimdee hepimizin hadi iyi gecelerr
Ezo öldürüyon beni ya.. seni de ben bi göreydim canlı canlı.. bi sen kaldın ha :))
Gunaydinnn kizlarr
Dun giremedim fırsat im olmadi
Guzel gunlerr olsun bugun
Guzel haberler olsun
optmmm ara ara gelirim
Kızlar çok kötüyüm kırmızılar geldiii
Kızlar çok kötüyüm kırmızılar geldiii
slm canlarım bi gelişme var mı kimsede fundoş,sosyal,benay bi değişiklik var mı durumlardabiz iyiyiz bebişimle çok şükür darısı size inşallah çok dua ediyorum öpüyorum hepinizi kendinize iyi davranın
canımmmmmbende miniğinle seni öpüyorummmmm
benim dün azıcık kahverengi lekem geldi
bugünde hiçbişey yokkkkk napıcam bilmiyorum klomene 5. gün başlayacam ya ben şimdi dünü 1. günmü sayıcam napıcam bilmiyrum
sosyal bugün sonuç alacak canım ama önceki pıhtılaşma testi ile ilgili
benayda beklemede hala ikiside adet olmadı kan tahlili yaptırcak gelmezse yarın
canımmmmmbende miniğinle seni öpüyorummmmm
benim dün azıcık kahverengi lekem geldi
bugünde hiçbişey yokkkkk napıcam bilmiyorum klomene 5. gün başlayacam ya ben şimdi dünü 1. günmü sayıcam napıcam bilmiyrum
sosyal bugün sonuç alacak canım ama önceki pıhtılaşma testi ile ilgili
benayda beklemede hala ikiside adet olmadı kan tahlili yaptırcak gelmezse yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?