gunaydin kizlarrrrr
cansumm ben dun sorucaktim arada kaynadi o ikinci cizgi kacinci dakikada cikmisti ki??
Saglik olsun canm
yelizcim çizgi 5 dk içinde çıkmıştı ama adi bi testi herhalde mahvetti beni inanmıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin kizlarrrrr
cansumm ben dun sorucaktim arada kaynadi o ikinci cizgi kacinci dakikada cikmisti ki??
Saglik olsun canm
Fundoşum hala devami gelmedi mi?Normalde boyle olur muydu??
devamı gelmesin bebiş gelsin yerleşmedir inşallahama devamı gelecek olursa ki inşallah gelmez bence dünden say 5. gün başla:44:
sosyalimin sonucu iyi çıkar inşallah onunda bebişini bekliyorum bu ay
benay test yapalı kaç gün oldu bende ilk kan testi yaptırmıştım çıkmamıştı 5-6 gün sonra evde yaptığım teste çıkmıştı bebişi onunladır inşallah![]()
Gunaydin kizlarrrrr
Cansumm ben dun sorucaktim arada kaynadi o ikinci cizgi kacinci dakikada cikmisti ki??
Saglik olsun canm
Yani kizlar aklinizda bulunsun;bence testte ikinci cizgiyi ilk 10 dk bazinda degerlendirelim.Baksaniza ben de gecen ay nasil ... Oldum!!!![]()
gelmedi canım yaaa kafam karıştı şimdi 5. gün klomene başlayacam doktora mı sorsam bu başlangıçmı sayılıyo yani 1. günmü sayılıyo
ama bugün hiçbişey yokkkk
evet fatmam bugünde olursa dünü 1. gün sayıcam geçen ayda öle oldu ya hani yine kahverengi başladı ben soğana bağladım bunu
ozamanda saymıştım takip ettim dün olmam gerekiyodu ve geldiii, benayın bayağı gecikti varsa eğer mutlaka çıkar kanda bence
nasılsın canım bebişin nasıl bulantıların devam ediyor mu halen Allah yardımcın olsun kuzum bi an önce atlatırsın inşallah![]()
Merhaba kizlar. Bugun esim evde, rahatsiz isede gidemedi.o yuzden pek araniza gelemeyecem.
Cansucum belki ustune gormedir. Bence hap icme biraz bekle bakalim.
Fundam ssnde dunu 1. Gunun sayarsin.
Sosyalde iyi haberlerle gelir insallah.
Oyy geçmiş olsun canımmmm sen eşin ve kendinle ilgilen bizi düşünme canım benimmmm
tamam canım dünü sayıcam çünkü bazıları 3. günde bile başlıyomuş olduki yarın yoğunlaştı bişey kaybetmem yani
ben cumartesi klomene başlıyom gidim alim bari reçetede yazanı neymiş ne kadarmış bakalım
![]()
yelizcim çizgi 5 dk içinde çıkmıştı ama adi bi testi herhalde mahvetti beni inanmıştımneyse kuzum sağlık olsun serephone içicem bende bakalım inşallah ocakta yeni yılda tuttururuz.
![]()
cansum sen yine de bi kan testini yaptirr bana doktorum demisti ki saglikli olmayan döllenmelerde kadin duşuk yaptigini anlamaz bile adet goruyor şekilde olur.ilk 5 dk icnde ciktiysa bunda bi iş var bence bi doktora git yada kan testini yap
Fundoşumm benim fikrimm eger bugun devami gelmediyse ilk gun sayma.Ama bugun yogun bisekilde olursa tabii ki dünü ilk gun sayarsin.Ben hala kan testi yaptirmandan yanayim bugun de bekle devami gelmezse yarin kan testi yaptir bence
bende iyiyim canım benimki 6artı4 oldu galibaAmin canim benim sagolasin...Iyiyim fatmacim sen nasilsin? Bulantilar ayni. Artik alistim durumabebiste iyi dun kalbini dinledik cnm. Seninki nasil ne kadarlik oldu?
Ne yaniii hamiş olabilirmiyimmmmkızzz sağ kulağım çok kötü ağrıyorrr zonkluyo resmen ağlıycam o dereceeee
senin bitti yum. günleri değilmi yoksa devammıenerji nasıl kız ben pert oluyorumda bu k.boynuzu pekmezi eşlerde işe yarıyoo
![]()
kizlar biz de dun eşimle tartistik yine.ve inanirmisinizz benn hayatimdaa hic gostermedigim ozveriyi gostererek yattigimizda ressmen yalakalik yaptim yaa ama kudurdumm sinirimden yemin ederimVe adam resmen bundan keyif aldi yaa ben normalde hayatta geri adim atmam hakliysam ama hersey bebis icin
Yani bu bebiş şayet olursaa benim kiymetimi bilmezse kahrolurummm bizdeki ozveriye bakar misin adamlardaki tamamen zevkk;biz gorev aşkiyla yapiyoruz ulenn biz kadinlarda hersey zor yaa