- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
Kizlar biz de dun eşimle tartistik yine.Ve inanirmisinizz benn hayatimdaa hic gostermedigim ozveriyi gostererek yattigimizda ressmen yalakalik yaptim yaa ama kudurdumm sinirimden yemin ederimve adam resmen bundan keyif aldi yaa ben normalde hayatta geri adim atmam hakliysam ama hersey bebis icin yani bu bebiş şayet olursaa benim kiymetimi bilmezse kahrolurummm bizdeki ozveriye bakar misin adamlardaki tamamen zevkk;biz gorev aşkiyla yapiyoruz ulenn biz kadinlarda hersey zor yaa
bugun sanırım yum yum günüm felaket derece de sağ tarafımda agrı var hareket etmemi bile engelliyo... Gerçi takvimde yum için bugunu gösteriyo du bakalım hayırlısı
sanırım beni kimse kaale almıyo ne diyim canınız saolsun
Kızlarr bakalım yarın doğum günüm kocam ne yapacak çok merak ediyorumm
ayyy gıcık adamlar yaaa hakaten ya bugünse ya kaçırırsam diye diye kudurup resmen yağ çekiyosun sırf onların şeyine ihtiyacımız var diye
bende dün kıl oldum kızzz anasıgille tangodan konuşuyolar ing. deler yaaa
bende bişey sordum heralde yani fundaaa ayyy sendeee dedi
bende sinirle kalktım yanıma gelme sakın dedim yatağıma gittim
gelmiş bir yağlar çekiyo ne alıngansın sen hemen bozuldun
onların karşısında havaya giriyosun dedim aaa hiç öle düşünmemiştim diyor
küstüm nasıl sırnaşıyo uyuz şey
cansumm ben evliykenki ilk dogum gunumde cok merak etmistim
napicak diye (ki bi de bana evlenme teklif edişinin yildonumuydu)
gele gele bikac gülle gelmişti eve.kafasina carpmistim
Günaydın kızlarrrr
bugun izinliyim evdeyim ohhh ne rahat.... evimi temizledim... çamaşırlarımı yıkadım.... oğluşumu okula götürdüm bi yemek kaldı o da ögleden sonraya inşallah.....akşama kadar beraberiz
çok hassasım kızlar kusura bakmayın
iş değişikliği durumum vardı ama maalesef dün olmayacagını öğrendim... Işyerinde hiçbi arkadasım yoktu ya izinliler ya da raporlulalr kimseye anlatamadım içimi boşaltamadım..
Eve geldim kocama anlattım hiçbişi söylemedi sanırım bi teselli bekledim yattı uyudu... 10 dk sonra mutlaka kaldır dedi.. Yarım saat sonra zorla kaldırdım sanki kaldırmamı istememiş gibi bi afra bi sinir...işyerindekilere kızıp benden çıkarma hırsını dedi gitti yatak odasına yattı bu seferde bütün akşamı tek başıma ağlayarak geçirdim ve hala hassaslığım devam ediyo sanırım bu iş değişilkiğini çok istemiştim olmayınca kalakaldım sanki
bugun yum günü ama inanın bırakıp bişiler yapmak yüzünü bile görmek istemiyorum...
Kusura bakmayın çok uzun oldu ama napiim içim acıyo sanki ya
iş değişikliği durumum vardı ama maalesef dün olmayacagını öğrendim... işyerinde hiçbi arkadasım yoktu ya izinliler ya da raporlulalr kimseye anlatamadım içimi boşaltamadım..
eve geldim kocama anlattım hiçbişi söylemedi sanırım bi teselli bekledim yattı uyudu... 10 dk sonra mutlaka kaldır dedi.. yarım saat sonra zorla kaldırdım sanki kaldırmamı istememiş gibi bi afra bi sinir...işyerindekilere kızıp benden çıkarma hırsını dedi gitti yatak odasına yattı bu seferde bütün akşamı tek başıma ağlayarak geçirdim ve hala hassaslığım devam ediyo sanırım bu iş değişilkiğini çok istemiştim olmayınca kalakaldım sanki
bugun yum günü ama inanın bırakıp bişiler yapmak yüzünü bile görmek istemiyorum...
kusura bakmayın çok uzun oldu ama napiim içim acıyo sanki ya
Ayy fundoss ilahii
Ben de dun aynen oyle dedim eşime benim su hale dusmemin tek sebebi şeyine ihtiyacim var diye sakin yenilgi kabul etme diye hahahaho da cok pisliksin dedi
iş değişikliği durumum vardı ama maalesef dün olmayacagını öğrendim... işyerinde hiçbi arkadasım yoktu ya izinliler ya da raporlulalr kimseye anlatamadım içimi boşaltamadım..
eve geldim kocama anlattım hiçbişi söylemedi sanırım bi teselli bekledim yattı uyudu... 10 dk sonra mutlaka kaldır dedi.. yarım saat sonra zorla kaldırdım sanki kaldırmamı istememiş gibi bi afra bi sinir...işyerindekilere kızıp benden çıkarma hırsını dedi gitti yatak odasına yattı bu seferde bütün akşamı tek başıma ağlayarak geçirdim ve hala hassaslığım devam ediyo sanırım bu iş değişilkiğini çok istemiştim olmayınca kalakaldım sanki
kusura bakmayın çok uzun oldu ama napiim içim acıyo sanki ya
Kızlarr birşey duydum bak bunu kesin yapın doğuma gidecek bi yakınınız varsa doğum anında isminizi söyletin doğum yapan kişiye kesin hamile kalıyormuşsun benim teyzemin kızının 14 sene olmadı 14 seneden sonra oldu oda doğum yaparken başka bi arkadaşının ismini söylüyor şimdi oda hamile
kigggzzz dogum yaparken nerden aklina gelcek kadininnnBenim bulundugum tek bir dogum oldu en yakin arkadasimin,o da anca kocasina saydırıyodu
valla kuzum aklından bile geçirmesi yetiyormuş sancı çekerkende söylenebiliyormuş
hee ozamann bi duşuneyimm.şubatta gorumcem dogum yapicak ama sezaryen olucak tühh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?