Ağlayakta gözden mi olak???

ayyy gıcık adamlar yaaa hakaten ya bugünse ya kaçırırsam diye diye kudurup resmen yağ çekiyosun sırf onların şeyine ihtiyacımız var diye
bende dün kıl oldum kızzz anasıgille tangodan konuşuyolar ing. deler yaaa
bende bişey sordum heralde yani fundaaa ayyy sendeee dedi
bende sinirle kalktım yanıma gelme sakın dedim yatağıma gittim
gelmiş bir yağlar çekiyo ne alıngansın sen hemen bozuldun
onların karşısında havaya giriyosun dedim aaa hiç öle düşünmemiştim diyor
küstüm nasıl sırnaşıyo uyuz şey

bugun sanırım yum yum günüm felaket derece de sağ tarafımda agrı var hareket etmemi bile engelliyo... Gerçi takvimde yum için bugunu gösteriyo du bakalım hayırlısı

canım benim kasığında ağrı varsa mutlaka yumurtluyorsundur benim yumurtlama günlerim de çok ağrılı oluyo hergün çalışma yapp inşallah bebişin gelir

Kızlarr bakalım yarın doğum günüm kocam ne yapacak çok merak ediyorumm

Cansumm ben evliykenki ilk dogum gunumde cok merak etmistim
Napicak diye (ki bi de bana evlenme teklif edişinin yildonumuydu)
Gele gele bikac gülle gelmişti eve.Kafasina carpmistim

Ayy fundoss ilahii
Ben de dun aynen oyle dedim eşime benim su hale dusmemin tek sebebi şeyine ihtiyacim var diye sakin yenilgi kabul etme diye hahahah o da cok pisliksin dedi

günaydın canım ne güzel evdesin bende bu ay sonunda evimde olacam artık inşallah bıktık işten güçten

çok hassasım kızlar kusura bakmayın
iş değişikliği durumum vardı ama maalesef dün olmayacagını öğrendim... işyerinde hiçbi arkadasım yoktu ya izinliler ya da raporlulalr kimseye anlatamadım içimi boşaltamadım..
eve geldim kocama anlattım hiçbişi söylemedi sanırım bi teselli bekledim yattı uyudu... 10 dk sonra mutlaka kaldır dedi.. yarım saat sonra zorla kaldırdım sanki kaldırmamı istememiş gibi bi afra bi sinir...işyerindekilere kızıp benden çıkarma hırsını dedi gitti yatak odasına yattı bu seferde bütün akşamı tek başıma ağlayarak geçirdim ve hala hassaslığım devam ediyo sanırım bu iş değişilkiğini çok istemiştim olmayınca kalakaldım sanki

bugun yum günü ama inanın bırakıp bişiler yapmak yüzünü bile görmek istemiyorum...

kusura bakmayın çok uzun oldu ama napiim içim acıyo sanki ya

canım benim üzülme kadınlar hep alttan aldıkları icin bu durumdayız biz hep iyi olalım dedikçe onlar bizi çileden çıkarıyo iş içinde üzülme vardır nasibin başka kapıda allah yardım eder üzülme sen sıkma canını çocuğun içinde çalışmalara devam et

Canmm inan ki bu yasadiklarini hepimiz yasiyoruz burda kimse diyemez ki bizde hic olmuyor.Bak ben de azonce anlattim yani onca duyarsizlik rahatlik ustune gidip sorf bebek icinn gururumuzu dinlemeyip alttan aliyoruz.Sen de oyle yapicaksin mecburen

Kızlarr birşey duydum bak bunu kesin yapın doğuma gidecek bi yakınınız varsa doğum anında isminizi söyletin doğum yapan kişiye kesin hamile kalıyormuşsun benim teyzemin kızının 14 sene olmadı 14 seneden sonra oldu oda doğum yaparken başka bi arkadaşının ismini söylüyor şimdi oda hamile

Ayy fundoss ilahii
Ben de dun aynen oyle dedim eşime benim su hale dusmemin tek sebebi şeyine ihtiyacim var diye sakin yenilgi kabul etme diye hahahah o da cok pisliksin dedi

aynen öle valla benimkide diyo bi hamile kalsan adam yerine koymazsın sen varya seeen diyo

hk canım benimkide öle koltukta sızıyor kaldırıncada huysuz davranıyor sabahta söleyince aaa diyor
benimkide işteki sorunları anlatınca çok yorum yapmıyo bende kızınca çık ozaman diyor
ben yorum yap destek ol diyorum sana diyorum.
hepimizde var yani üzülme yalnız değilsinnn

Kigggzzz dogum yaparken nerden aklina gelcek kadininnn Benim bulundugum tek bir dogum oldu en yakin arkadasimin,o da anca kocasina saydırıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…