Kız her doğumda olabilir kuzum yatınca doğum masasına yeliz desin yeter bebeğim
Kigggzzz dogum yaparken nerden aklina gelcek kadininnnBenim bulundugum tek bir dogum oldu en yakin arkadasimin,o da anca kocasina saydırıyodu
Kiz sosyal nerde kaldiii
haaa tamamm ozamana kadar hamile kalmazsam soylicem ona.ama ben bunlara karşi da cocugu olmuyor caresiz kadin goruntusu de vermek istemiyorum.zaten kv gil beni korunuyo zannediyolar hep oyle diyorum yoksa cenelerinden kurtulamam
oyşşşş
Benimde yakınlarda yokkkk
Aaa var var eşimin kuzeniiii arayayım ocak ortası diye hatırlıyorummm
kız bende çok meraktayımmm öğleden sonra gelirim diyodu
Kızlarr birşey duydum bak bunu kesin yapın doğuma gidecek bi yakınınız varsa doğum anında isminizi söyletin doğum yapan kişiye kesin hamile kalıyormuşsun benim teyzemin kızının 14 sene olmadı 14 seneden sonra oldu oda doğum yaparken başka bi arkadaşının ismini söylüyor şimdi oda hamile
kızlar yine bentüpte olmadı kimyasalmış maalesef...bat 20 ocak normal yoldan denemeye devam sorumsuz canım listeye eklermisin
kızlar yine bentüpte olmadı kimyasalmış maalesef...bat 20 ocak normal yoldan denemeye devam sorumsuz canım listeye eklermisin
inşşalah fundam allah kısa zamanda versin inşallah meleklerimizi
canım onu bende duymuştum ama inanmamıştım şimdi inanıyorum çünkü benim amcanım eşi yengem yani 1-1.5 ay önce doğum yaptı sancı çekerken hep benim için dua etmiş inşallah o da bu duyguyu yaşasın diye duası tuttu çok şükürsizde bi deneyin derim
Saglik olsun canim durmak yok yola devamm :)
evet umut devam ediyo denemeye devamhadi yaa üzüldüm haticemm
inşallah bidahakine canımmmm umudumuzu kaybetmeyelimmm
canım onu bende duymuştum ama inanmamıştım şimdi inanıyorum çünkü benim amcanım eşi yengem yani 1-1.5 ay önce doğum yaptı sancı çekerken hep benim için dua etmiş inşallah o da bu duyguyu yaşasın diye duası tuttu çok şükürSizde bi deneyin derim
kimse yok kuşummminşallah güzel bir gün olurrr
sosyal test sonuçlarını getiricek inşallah hayırlı olumlu haberler getirirrrr
Kızlarrr selammmm
Arada girmeye çalıştım ama işten dolayı yazamadım..
Cansucum üzülme tatlım ya kısmet diyelim ve doğum yapana ismini söyletmeyi duyaydım daha yeni kasım sonunda doğum yapan vardı ki derdirtirdim.. Neyse ocakta bi daha var ona diyim bari
Hk cım sakın üzülme aynıları olmasa bile emin ol benzelerini yaşıyoruz can sıkmak yok..
Kızlar yarın kan testi vereceğim inşAllah.. Doktordan bunun için randevu alınıyormuş galiba.. Devlet hastanesi öle bişi mi var.. Bende sanıyorum ki gidip direkt veririz kan
Sabahtan gidicem bakalım.. Bugün zaten sağ kasık tarafı inceden sızlıyo hayır olsun diyorum..
Sonaca görede pazartesi doktora gitcem inşAllah fikrim değişmezse
kızlarrr selammmm
arada girmeye çalıştım ama işten dolayı yazamadım..
Cansucum üzülme tatlım ya kısmet diyelim ve doğum yapana ismini söyletmeyi duyaydım daha yeni kasım sonunda doğum yapan vardı ki derdirtirdim.. Neyse ocakta bi daha var ona diyim bari
Hk cım sakın üzülme aynıları olmasa bile emin ol benzelerini yaşıyoruz can sıkmak yok..
Kızlar yarın kan testi vereceğim inşallah.. Doktordan bunun için randevu alınıyormuş galiba.. Devlet hastanesi öle bişi mi var.. Bende sanıyorum ki gidip direkt veririz kan
Sabahtan gidicem bakalım.. Bugün zaten sağ kasık tarafı inceden sızlıyo hayır olsun diyorum..
Sonaca görede pazartesi doktora gitcem inşallah fikrim değişmezse
Kızlarrr selammmm
Arada girmeye çalıştım ama işten dolayı yazamadım..
Kızlar yarın kan testi vereceğim inşAllah.. Doktordan bunun için randevu alınıyormuş galiba.. Devlet hastanesi öle bişi mi var.. Bende sanıyorum ki gidip direkt veririz kan
Sonaca görede pazartesi doktora gitcem inşAllah fikrim değişmezse
Ay hadi guzel haberler getrr
Sosylm gelmemis hala neden ki
Fundos se nasılsın gelmedi dimi kirmizilar
Cansucum kan testi yapmadın dimi keske yapsaydin düşük fln degildir inss sikma o guzel canini
Ins süpriz yaparsın cnm bebis ceee yapar sana
sosyal geldiiii gördümmmm başka topikte bilgi alıyo sonucu ile ilgiliiiii
benaycım inşallah kanda pozitif çıkacakkk inşallaaaah
twin gelmedi ama sancım çokkk
yemeğe iniyorum bi wc gidim varmı bişey bakim naklen yayın yapıyoruz yaa
sosyal geldiiii gördümmmm başka topikte bilgi alıyo sonucu ile ilgiliiiii
benaycım inşallah kanda pozitif çıkacakkk inşallaaaah
twin gelmedi ama sancım çokkk
yemeğe iniyorum bi wc gidim varmı bişey bakim naklen yayın yapıyoruz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?