Ağlayakta gözden mi olak???

wallahi çok gitmek istiyorum ama olmuyo cesaretim yok korkuyorum kötü seyler söyleyecek diye oğlum 9 yaşında cok yaş farkı olucak ama olsun ya önemli değil yeter ki olsun

Kızlar doğumu yaklaşan kuzene söledimmmm adımı söle beni düşün diye
söz ama unutursam ya korkuyorum çok dedi

Ayy ben de dogurmak istiyorumm çatır çatır
Aynen ben de valla iş guc yolunda gidiyor olursa şayett hemen ikinciyi dusunuyorumm

canım ben kan testi yaptırmaya devlet hastanesinin aciline gitmiştim orda da doktorun istemesi gerekiyor testi bende başka hastaneye gitmeye üşendim doktora dişim iltihaplı antibiyotik kullanacam ama gebelik şüphem var dedim hemen test istedi 1-2 saat içinde sonucu aldım

ne akıllısın fatmacannnnnnnnnn

Evet devlet hastanesinde acilde kadin dogum uzmanina gorunmeksizin kan testi yapmanin tek yolu bu

Evet valaa iyi akil etmis. Sosyalimm cok sevindim hayirli haberineee artik gelsin bebislerrrrr
Fundam sende ne var ne yok. Kirmizilarin devami geldi miii?

Ayşemmm yok bu saat oldu wc gittim kahve akıntı olmuş gene az bişey
ne ağrı ne sızı şuan
göğüslerim acıyo merdivenden inerken oda

Hadii yaa. Gecen ay bu kadar uzamamisti dimi.

geçen ayda böle olduu soğana bağladım hani
yine beklediğim gün oldu ardındanda böle 2 gün ama daha yoğun
sonra 2 günde bayağı kanama oldu bitti yani normal adet 2 gün sürdü
bakalım yine yarın olcakmı

Bir an once gelsinde rahatla canim yaaa. Simdi sen cumartesi hapa baslayacaksin sonra yumurtan buyuyunce igne yapilacak dimi cnm
Bu arada sed nerde yaaa bugun hic gormedimmm

aysenurum bişi sorcam sana kuzum
şimdi benim bugun sağ tarafımda çok agrı var hareket bile edemiyorum bazen acaba diyorum bugunden başlayarak mı çalışmalara başlasam yoksa gec mi kaldım

Bir an once gelsinde rahatla canim yaaa. Simdi sen cumartesi hapa baslayacaksin sonra yumurtan buyuyunce igne yapilacak dimi cnm
Bu arada sed nerde yaaa bugun hic gormedimmm

aysenurum bişi sorcam sana kuzum
şimdi benim bugun sağ tarafımda çok agrı var hareket bile edemiyorum bazen acaba diyorum bugunden başlayarak mı çalışmalara başlasam yoksa gec mi kaldım

kuzummm evetttt cumatesi başlıyorummm aaa 5 gün kullanıp 2 gün ara sonra gidiyosun dr. a
şimdiden alim randevumu değilmi birde yoksaaa cumartesiye denk geliyooo ultrasonum iğne demediii ayşemm
bakacak çatlamışsa çalış dicek galibaaa
ona göre hareket edicezzz

sedommm çok yoğunmuş haftaya izne çıkıyo yaaaa
işlerim bitsin gircem dediiii

hk çatlıyo olabilirrrr bu akşamı boş geçmeeee

kızlarrrrrrrr çok fenayımmm şoktayımmmmm
ben klomene ctesi başlıyorum 5 gün kullanıp 2 gün ara verip dr. gidiyorum
ve bu ctesiye geliyo
benim eşim o hafta cumadan afyona gidiyo pazar gece dönecek şirketin tatiline
ayyy bana bişeyler oluyooooo

inşallah 36 saat sonra çalış der bakıpta

der der çünkü klomen zaten yeteri büyüklüğe getirir sonra çatlatmayı vurursun

neyi vuruyom ben iğnemi vuracam
o bakacağı zaman hahhh tamamm bu gece ilişki derse
ayyy bana bişeyler oluyooo :111:

Kuzum ben ilactan sonra kontrole gittigimde igne vermemisti bugun yada yarin catlar demisti.e catladiktan sonra 24 saat kadar da yaşadigini dusunirsek yetisir herhaldee

neyi vuruyom ben iğnemi vuracam
o bakacağı zaman hahhh tamamm bu gece ilişki derse
ayyy bana bişeyler oluyooo :111:

bak şimdi yumurtaların 18-20 mm olursa sana çatlatma iğnesi verecek sen onu göbekten yapacaksın, 36 saat sonra ilişki olacak kız kocanda tam gidecek haftayı bulmuş

Canlarım hepiniz iyisiniz inşallah ,ben çok yoruldum bugün

sosyalim çook sevindim canımm temiz çıkmış tahlilin gözün aydın
ayşemm eşin rahatsızmış geçmiş olsun bitanemm sende dikkat et kendine, ben düne göre daha iyiyim ,bulantım çok oldu ilacımı evde unutmuşum ama şimdi daha iyiyim ,sende iyisindir umarım :109:

cansucum canım hayırlısı olsun hakkında , benim testte 1 saat sonra çıkmıştı , herkeste aynı olmuyor demek ki inşallah hepiniz bu ay verirsiniz o güzel haberleri

lizim de hiç gelmemiş bugün

fundoşş 5 gün sonra mı başlayacaksın klomene , klomen tüplerlemi ilgiliydi hiç bilmiyorum :44: inşallah bu ay gelir minikleriniz
benayy sanırım o sensiin çok tatlısınn kuzum , maşallah

twin , yeliz , hkbinici, ezo ,Fatma sizlerde iyisinizdir inşallah :103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…