evet canım her test bir olmuyormuş onu anladık inşallah kuzum benim inşallah bu ay olurcanlarım hepiniz iyisiniz inşallah ,ben çok yoruldum bugün
sosyalim çook sevindim canımm temiz çıkmış tahlilin gözün aydın
Ayşemm eşin rahatsızmış geçmiş olsun bitanemm sende dikkat et kendine, ben düne göre daha iyiyim ,bulantım çok oldu ilacımı evde unutmuşum ama şimdi daha iyiyim ,sende iyisindir umarım :109:
Cansucum canım hayırlısı olsun hakkında , benim testte 1 saat sonra çıkmıştı , herkeste aynı olmuyor demek ki inşallah hepiniz bu ay verirsiniz o güzel haberleri
Lizim de hiç gelmemiş bugün
fundoşş 5 gün sonra mı başlayacaksın klomene , klomen tüplerlemi ilgiliydi hiç bilmiyorum :44: Inşallah bu ay gelir minikleriniz
Benayy sanırım o sensiin çok tatlısınn kuzum , maşallah
Twin , yeliz , hkbinici, ezo ,fatma sizlerde iyisinizdir inşallah :103:
bak şimdi yumurtaların 18-20 mm olursa sana çatlatma iğnesi verecek sen onu göbekten yapacaksın, 36 saat sonra ilişki olacak kız kocanda tam gidecek haftayı bulmuş
Kuzum ben ilactan sonra kontrole gittigimde igne vermemisti bugun yada yarin catlar demisti.e catladiktan sonra 24 saat kadar da yaşadigini dusunirsek yetisir herhaldee
bak şimdi yumurtaların 18-20 mm olursa sana çatlatma iğnesi verecek sen onu göbekten yapacaksın, 36 saat sonra ilişki olacak kız kocanda tam gidecek haftayı bulmuş
kızlarrrrrrrr çok fenayımmm şoktayımmmmm
ben klomene ctesi başlıyorum 5 gün kullanıp 2 gün ara verip dr. gidiyorum
ve bu ctesiye geliyo
benim eşim o hafta cumadan afyona gidiyo pazar gece dönecek şirketin tatiline
ayyy bana bişeyler oluyooooo
inşallah 36 saat sonra çalış der bakıpta
Canlarım hepiniz iyisiniz inşallah ,ben çok yoruldum bugün
ayşemm eşin rahatsızmış geçmiş olsun bitanemm sende dikkat et kendine, ben düne göre daha iyiyim ,bulantım çok oldu ilacımı evde unutmuşum ama şimdi daha iyiyim ,sende iyisindir umarım :109:
cansucum canım hayırlısı olsun hakkında , benim testte 1 saat sonra çıkmıştı , herkeste aynı olmuyor demek ki inşallah hepiniz bu ay verirsiniz o güzel haberleri
lizim de hiç gelmemiş bugün
fundoşş 5 gün sonra mı başlayacaksın klomene , klomen tüplerlemi ilgiliydi hiç bilmiyorum :44: inşallah bu ay gelir minikleriniz
benayy sanırım o sensiin çok tatlısınn kuzum , maşallah
twin , yeliz , hkbinici, ezo ,Fatma sizlerde iyisinizdir inşallah :103:
klomenn böylemii oluyor
canlarım ya Allah yardımcınız olsun ,ama her şey minik için işte en zor şeylere katlanan hep biz bayanlar oluyoruz
maalesefdilerimm yeni yılın ilk ayı hepinizin uğuru olur
Kizlar yazamadm yine cekmiyodu net.
Sed cnm iyiym sagol inss hemen atlatrsn tatlim
Fundos gece yada sabah gelir o zmn kirmizilar 5 gun klomen kullanicksn eger buyumsse catlatma ignesi olck bu sefer olck inaniyorum cnm twitter de ariyim seni ozmn
Ben galiba grip oluyorum ayaklar bu bogazim agriyo :2:
yanlış okumuşum canım ya , gitmese eşin olmaz mı ?
kuzummm evetttt cumatesi başlıyorummm aaa 5 gün kullanıp 2 gün ara sonra gidiyosun dr. a
şimdiden alim randevumu değilmi birde yoksaaa cumartesiye denk geliyooo ultrasonumiğne demediii ayşemm
bakacak çatlamışsa çalış dicek galibaaa
ona göre hareket edicezzz
sedommm çok yoğunmuş haftaya izne çıkıyo yaaaa
işlerim bitsin gircem dediiii
hk çatlıyo olabilirrrr bu akşamı boş geçmeeee
aysenurum bişi sorcam sana kuzum
şimdi benim bugun sağ tarafımda çok agrı var hareket bile edemiyorum bazen acaba diyorum bugunden başlayarak mı çalışmalara başlasam yoksa gec mi kaldım
Fundos bulamadım twitterde
Hkcanim benim yumurtladigim gun sag kasigim cok agrimisti. Sen bu geceyi iyi degerlendir
Yaa fundos bizim geline igne vermisti diye hatirliyorum. Hatta kontrole gittiginde bakiyor yumurta yeterli buyukluge gelince igneyi yapiyor ve 24 saat icinde iliski oneriyor. Aklimda bole kalmis.
Iyi diyelim iyi olsun sedommmm,esimde bende gribizz
Idare edioruz iste. Sende izine cikiyormussun. Dinlenirsin evde.biraz kendine gelirsin canimmm
iyiyim canım sen nasılsın iyi dinlen izin günlerinde bugünlerinde yorgunluğunu atCanlarım hepiniz iyisiniz inşallah ,ben çok yoruldum bugün
ayşemm eşin rahatsızmış geçmiş olsun bitanemm sende dikkat et kendine, ben düne göre daha iyiyim ,bulantım çok oldu ilacımı evde unutmuşum ama şimdi daha iyiyim ,sende iyisindir umarım :109:
cansucum canım hayırlısı olsun hakkında , benim testte 1 saat sonra çıkmıştı , herkeste aynı olmuyor demek ki inşallah hepiniz bu ay verirsiniz o güzel haberleri
fundoşş 5 gün sonra mı başlayacaksın klomene , klomen tüplerlemi ilgiliydi hiç bilmiyorum :44: inşallah bu ay gelir minikleriniz
özele gel yavrummmm
beni bul ezo sedo ayşem lizimde var orda
24 saat içindemiiiiiiiiiiyetişşşşşş kocişşşş
Canlarım hepiniz iyisiniz inşallah ,ben çok yoruldum bugün
klomenn böylemii oluyor
canlarım ya Allah yardımcınız olsun ,ama her şey minik için işte en zor şeylere katlanan hep biz bayanlar oluyoruz
maalesefdilerimm yeni yılın ilk ayı hepinizin uğuru olur
evettt ozaman tamammmm
he kızzzz sözde geçen hafta gidiyodu sonra bu hafta dediler
bende ablamalrla buna göre plan yaptım hep
şimdide diyo ocağın ilk haftası gidiliyomuş
zorunlu bide toplantı ankaradan genel müdür geliyomuş
ayyy bayılacammm
inş. 36 saat sonra der:18:
amiin inşallah canımevet canım her test bir olmuyormuş onu anladık inşallah kuzum benim inşallah bu ay olur
Kizlar yazamadm yine cekmiyodu net.
Sed cnm iyiym sagol inss hemen atlatrsn tatlim
Fundos gece yada sabah gelir o zmn kirmizilar 5 gun klomen kullanicksn eger buyumsse catlatma ignesi olck bu sefer olck inaniyorum cnm twitter de ariyim seni ozmn
Ben galiba grip oluyorum ayaklar bu bogazim agriyo :2:
sedommmmm senin konuya dalışını özet geçişini yerimmmm
klomene cumartesi başlıyorum canım yumurta geliştiriyo bu klomen canım tüple ilgili değil
iğneye gerek duymayabilir sedommm yum. çapına bağlııı
benim hala aralıkta umudum vardı ziraaa aralıktan sayılcak yine ocakta öğrensemde
ama bu afyon seyahati
özele gel yavrummmm
beni bul ezo sedo ayşem lizimde var orda
24 saat içindemiiiiiiiiiiyetişşşşşş kocişşşş
amiin inşallah canım
sağol cnm , salgın var twin , ben bugün biraz daha iyiyim :)
canımm yaa inşallah gelir miniğin ,aralık ya da ocak o güzel haberi kısa sürede verirsin umarım fundoşum,
hiç anlamıyorum işin bu kısımlarından canom:44:
afyon seyahatine bir çözüm bulmalısınsen de git beraber, madem gitmesi zorunlu öyle demi olmaz
Hkcanim benim yumurtladigim gun sag kasigim cok agrimisti. Sen bu geceyi iyi degerlendir
Yaa fundos bizim geline igne vermisti diye hatirliyorum. Hatta kontrole gittiginde bakiyor yumurta yeterli buyukluge gelince igneyi yapiyor ve 24 saat icinde iliski oneriyor. Aklimda bole kalmis.
Iyi diyelim iyi olsun sedommmm,esimde bende gribizz
Idare edioruz iste. Sende izine cikiyormussun. Dinlenirsin evde.biraz kendine gelirsin canimmm
evet canım güzelce dinlenmek istiyorumiyiyim canım sen nasılsın iyi dinlen izin günlerinde bugünlerinde yorgunluğunu at
Saat konusunda emin degilim fundamm. Bak sosyal 36 demis. Ben sadece aklimda kalani soyledim.
Sedoo ya birsey soracam senin bebisin boyunu soylediler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?