sağol canım , inşallah erken gelirde bizim minnoşlar sizinkilere arkadaş olurlar
evet canım böyle oluyor, sağol tatlım ağzına sağlık inşallah
fundoş senin adetin tam başlamadı ki ama lekelenme fazla mı
amiin inşallah canım
sağol cnm , salgın var twin , ben bugün biraz daha iyiyim :)
canımm yaa inşallah gelir miniğin ,aralık ya da ocak o güzel haberi kısa sürede verirsin umarım fundoşum,
hiç anlamıyorum işin bu kısımlarından canom:44:
afyon seyahatine bir çözüm bulmalısınsen de git beraber, madem gitmesi zorunlu öyle demi olmaz
Ekledim cnm
Fundos bu arada igneden sonra 24_ 36 saatte catliyomus..
oyy geçmiş olsun ayşem , evet çıkıyorum sonunda çok kötü oluyorum özellikle bütün günü meyveyle geçiştiriyorum,midem bulanıyor canım yemekler de bazen kötü oluyorevden de zor oluyor getirmesi, neyse gidebildiği yere kadar artık...
evet canım güzelce dinlenmek istiyorum
canım bana fasulye kadar dediverdiği ultrason kağıdına bakıyorum bir şey yazmıyor peki sana söyledi mi ayşem bide midende şişlik var mı ?
sağol canım , inşallah erken gelirde bizim minnoşlar sizinkilere arkadaş olurlar
evet canım böyle oluyor, sağol tatlım ağzına sağlık inşallah
fundoş senin adetin tam başlamadı ki ama lekelenme fazla mı
başlamadı sosyalimm iki gündür azıcık kahverengi acaba saymasammııı ilk günü dün diyeee
inşallah sedoşummmmm
olmaz kızz eşli değillll işyerindekiler gidiyorrrr ne saçma yıl sonu olur böle şeyler genelde yaaa offf
twin kızzz bi resmin bile yokkkkkkkkk
36 olsunnn 24 çok azzzz
inşallah sosyalim , bütün konumuzda bu olurminiğim tekme attı , cinsiyet tahminleri , bu kadar kilo aldım , düşünmesi bile ne güzel geliyor yaa
Fasulye miiiiyaa banada soylemedi sonra kagittan buldum.crl yazan yerin karsisinda 1.08 cnm yaziyor. Sende bak crl yee. Bende hep sislik var cnm. Gazda bitmiyor
Yaa fundam senin esinde bi sorun yokki. Sen rahat ol. Hemen olmez spermler. Keciboynuzuna bu ayda devam ettir ama
aslında sayılması lazım ama sen sökülmen için acaba adaçayı mı içsen bugün :44:
Fasulye miiiiyaa banada soylemedi sonra kagittan buldum.crl yazan yerin karsisinda 1.08 cnm yaziyor. Sende bak crl yee. Bende hep sislik var cnm. Gazda bitmiyor
Yaa fundam senin esinde bi sorun yokki. Sen rahat ol. Hemen olmez spermler. Keciboynuzuna bu ayda devam ettir ama
baktııımm 6,7 mm yazıyooor , daha çok küçüük :26: ama o gün 6 hafta 4 günlük demişti ,3 -4 günde uzamıştır herhalde
evet canım yaa şişlik beni çook rahatsız ediyor, bulantı olsa da zorla yemeye çalışıyorum ama o şişlik te yiyemiyorum nefes bile zor alamıyorum
minikkkk 1 cm mi yani kızzzzzzzz annaaaaammmm
ayşemmmm sen ne diyonn sabah uğurlarkenn kaşıkla kavanoz elimdeeee yakıyom içini çocuğun yaaa sabah sabaahhhh oda kuzu gibi açıyo ağzınııı
sayıcam sosyalimmm neyse artık ctesiye randevu alim ben kızzz
adaçayı içsemmi içerim vallaa
baktııımm 6,7 mm yazıyooor , daha çok küçüük :26: ama o gün 6 hafta 4 günlük demişti ,3 -4 günde uzamıştır herhalde
evet canım yaa şişlik beni çook rahatsız ediyor, bulantı olsa da zorla yemeye çalışıyorum ama o şişlik te yiyemiyorum nefes bile zor alamıyorum
Ohhh aferin onaa. Sen onu ihmal etme. Saat konusunada hic takilma cnm. Sonucta kac saat icinde catlayacagi tam belli bile degil. Biz kalbimizi bozmayalim.evt fundos 1 cm olmus
Gayet normal cnm. Bak hergun 1 mm uzarmis sedom. Ona gore hesaplarsin. Seninkinin boyuda 1 cm i gecmistir artik.
Mide sismesi mi pardon ben yanlis anlamisim.mide sismesi yok cnm bende karnimda sislik var. Yaa butun dengemiz bozuluyor iste.
Tamammm
Hergün bir mm miiii yani 10 günde 1 cm dahamı uziycakkk
ayyy Allahım sen ne büyüksün yarabbimmmm
başlamadı sosyalimm iki gündür azıcık kahverengi acaba saymasammııı ilk günü dün diyeee
inşallah sedoşummmmm
olmaz kızz eşli değillll işyerindekiler gidiyorrrr ne saçma yıl sonu olur böle şeyler genelde yaaa offf
twin kızzz bi resmin bile yokkkkkkkkk
36 olsunnn 24 çok azzzz
aaaa boyumu o şimdiii anammmm miniminnacıkkkkkkk
kıyamammm yaaaa
Ohhh aferin onaa. Sen onu ihmal etme. Saat konusunada hic takilma cnm. Sonucta kac saat icinde catlayacagi tam belli bile degil. Biz kalbimizi bozmayalim.evt fundos 1 cm olmus
Gayet normal cnm. Bak hergun 1 mm uzarmis sedom. Ona gore hesaplarsin. Seninkinin boyuda 1 cm i gecmistir artik.
Mide sismesi mi pardon ben yanlis anlamisim.mide sismesi yok cnm bende karnimda sislik var. Yaa butun dengemiz bozuluyor iste.
Evt cnm oylemis bende nette arastirmalarim sonucunda bu bilgiye ulastim. Mucize iste
keşke olsaydı canım, eşli olsaydı otelin altını üstüne getirirdiniz
ama sadece iki güün cuma günü pazar da hemen gelir gelmez, iki günden bir şey kaçıracağını sanmıyorum içini ferah tut
daha minicikmiş ama bu 4 gün önceydi şimdi gelişmiştir inşallah
ayşemm dr. bana fasulye dediğinde fasulyenin pişmiş halini getirdim aklıma
bu daha elma çekirdeği dahaama dediğin gibi 1 cm olmuştur , zaten saatler içinde hızlı gelişiyorlarmış bu bıdıklar
karnımda şişlik te var ama midemm daha kötü geçer inşallah canım
keşke olsaydı canım, eşli olsaydı otelin altını üstüne getirirdiniz
ama sadece iki güün cuma günü pazar da hemen gelir gelmez, iki günden bir şey kaçıracağını sanmıyorum içini ferah tut
daha minicikmiş ama bu 4 gün önceydi şimdi gelişmiştir inşallah
ayşemm dr. bana fasulye dediğinde fasulyenin pişmiş halini getirdim aklıma
bu daha elma çekirdeği dahaama dediğin gibi 1 cm olmuştur , zaten saatler içinde hızlı gelişiyorlarmış bu bıdıklar
karnımda şişlik te var ama midemm daha kötü geçer inşallah canım
Bencede fundomm bi giderken calisin birde gelir gelmezz
Gelismistir sedommm. Su anda pirinc kadarlar
Inss mide sisliginde gecer. Elma ye. Cok iyi geliyor..
Kizlar ben cikiyorum yavastan yemegi hazirlayayim.hepinizi opuyorummmmm.
helal olsun sana canımmmm
he kızzz bide termal otel şifalı suya giriceklermişşş
pazardan umutluyum valla ne yapam artık
pişmiş fasulyemiiii
elma çekirdeği mantıklı tam o boyuttaaa
Bencede fundomm bi giderken calisin birde gelir gelmezz
Gelismistir sedommm. Su anda pirinc kadarlar
Inss mide sisliginde gecer. Elma ye. Cok iyi geliyor..
Kizlar ben cikiyorum yavastan yemegi hazirlayayim.hepinizi opuyorummmmm.
ne güzell şifa olsun, afyondan gelir gelmez bebiş olsun
insan inanamıyor o kadar küçük olduklarına
inşallah canım ,
iyi akşamlar öpüyorum canmbende yarım saat erken çıkıyorum
fundoşş görüşürüz canımm
herkese iyi akşamlar kızlar :109:
kızz ezo benim twiterde var ordan bak ama sende ins. var onunda varda eklemedim kocası yüzünden
ezo çok tatlı çok güzelll hele bakışlarına gözlerine hastayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?