ya benim eşimin facesine virüs girmiş, yetenek sizsinize katıldım diye onunla uğraşıyordum sinir oldum
iyiyim kuzu ben sen nasılsın bat yaklaştı, güzel haberler bekliyorum diyeceğim ama sanırım korunuyorsunuz değil mi :44:
ya benim eşimin facesine virüs girmiş, yetenek sizsinize katıldım diye onunla uğraşıyordum sinir oldum
iyiyim kuzu ben sen nasılsın bat yaklaştı, güzel haberler bekliyorum diyeceğim ama sanırım korunuyorsunuz değil mi :44:
evet canım çok ara verdik şu an o kadar pişmanım ki bu kadar uzun süre olmayacağını bilseydim oğlum 2-3 yaşındayken tekrar yapardım belki o zaman daha kolay olurdu.. valla bi doktora gitmiş değilim o konu da biraz tırsıyorum panik atak var biraz o yüzden.. ama birinci olduysa ikinci de olur diye düşünüyorum hayırlısı Allahtan vardır onun bir bildiği diyorum.. oğlum olduğu için tabii ki bi kızım olsun istiyordum ama şu an uzun zamandır hamile kalamayınca artık kız erkek gibi bi isteğim yok yeterki oğluma bir kardeş olsun.. o tabii ki erkek istiyor kızla oynayamazmış:) okulda dilek kartı hazırladılar en altına bir kardeş diliyorum yazdı öyle duygulandım ki boğazımda bir düğüm oluştu Rabbim inşallah oğlumun duasını kabul eder 2013 olmadı ama belki 2014
çok yazdım ya kusura bakma
ayy kıyamam kardeş diliyomuşnormalde bu yaştaki çocuklar kıskanır anne babalarının sevgisini paylaşmak istemez. senin oğluşun pek bi sevgi dolu anlaşılan. inşallah rabbim onun dualarını kabul eder.
hastane fobinmi var canım? e hamiş olsan da hastaneye gideceksin mecbur kontrollerin olacak o zaman nasıl yapacaksın? yenmelisin korkularını çünkü sonucu çok güzel bi hediye olabilir
gunaydinn canlarimm,herkese hayirli,saglikli,huzurlu,mutlu ve bol bebisli seneler diliyorummmm
fundammmmmmmdogum gunun kutlu olsun canimmm,yeni yasinn kalbindeki butun guzelleri sana getirsin insallah yeni yilin ilk ayindada bize hayirli haberlerini vereceksin ins tulumlu oglusun ailenize renk katacakk:109: iyi ki tanimisim seniii vee cookk seviyorummmm
sedomm cok gecmis olsunn,bebiste buyumussRabbim onu tum kotuluklerden korusunn. tavuk suyuna corbaaa,limonlu ve karabiberliii.gribin tek ilaci onun sayesinde kendime geldim. bol bol ic cnm sende.
sosyalcimm iyi dileklerin icin cok tesekkur ederimmm
twincimm sagoll sizede hayirli yillar diliyorummm
benay,lizo,yeloo,ezo,perican,hbinici,fatmacan,saborosss sizede hayirli yillar diliyorummmm
gunaydinn canlarimm,herkese hayirli,saglikli,huzurlu,mutlu ve bol bebisli seneler diliyorummmm
fundammmmmmmdogum gunun kutlu olsun canimmm,yeni yasinn kalbindeki butun guzelleri sana getirsin insallah yeni yilin ilk ayindada bize hayirli haberlerini vereceksin ins tulumlu oglusun ailenize renk katacakk:109: iyi ki tanimisim seniii vee cookk seviyorummmm
sedomm cok gecmis olsunn,bebiste buyumussRabbim onu tum kotuluklerden korusunn. tavuk suyuna corbaaa,limonlu ve karabiberliii.gribin tek ilaci onun sayesinde kendime geldim. bol bol ic cnm sende.
benay,lizo,yeloo,ezo,perican,hbinici,fatmacan,saborosss sizede hayirli yillar diliyorummmm
ayşemm hoşgeldin canım
iyi olduğuna sevindim sana da çok geçmiş olsun
dikkat edin kendinize artık sadece kendinizi düşünmek yok koruyun hastalıktan
sana da hayırlı yıllar canım 2014 çok güzel olacak
Ayşenurummmmmmmmm
sana ve ailenede nice mutlu, sağlıklı huzur dolu yıllar diliyorum canımmmm.
bende çok seviyorum senii miniğini
inşallah canım çok sağollll
Sedommm fena üşütmş kıyamamm yaaa
hosbulduk canimmsagol lizommm.pek iyi sayilmam ama bulanti ne yapsam gecmiyo,saldim artik bende. bulanti gelince tutmuyorum kendimii gerci mide suyundan baska birsey cikmio. 14.-15. haftalari hayirlisiyla bi gorebilsem. senin kac haftalik oldu cnm?
tesekkur ederim canim benimmmevet sedoo fena olmus.tanidigim herkes grip su anda. virus bizi yikti gectii. neyse bunada sukur. bugun onerecegin film var mi fundossss
Benimde bu aralar sürekli bulantım var. Çıkarmıyorum ama yemek yerken, yemek kokarken sürekli bulanıyor. Bu arada bi arkadaşım yeni doğum yaptı demişimdir belki hamileliğin ilk aylarında sadece patates haşlayıp yiyebiliyordu. Ona doktoru çıkarmamaya çalış bulansada tutabildiğin kadar tut kendini diyomuş.
Ben haftamı bilmiyorum yaa doktora sorcam artık neyi baz alcam sürekli farklı bişey çıkıyo. En son ölçtüğüne göre bugün 10+5 olmalı. Adet tarihime göre de 10+6. Ama ilk başlarda geç döllenme diyodu o hesaplamasına göre 9+3.
Ben hangisine inanıcam
seninki 10+5 bence.ultrason olcumleri dikkate aliniyor.
ultrasonda da surekli degisiyor gerci. benimde ultrasona gore 8+1 bugun. bakalim birdahaki gittigimde ne diyecek. ya bende Allahtan gunduz yedigimi cikarmiyorum. sabahlari asiri bulantim oluyor,ogleye kadar suruyor ondada hep mide suyu cikiyor. yemek cikardigim sayilidir.ama bulantinin gun boyu devam etmesi beni cok halsiz birakiyor.birde simdi uyku geldi. ki ben normalde uykuya hic duskun degilimdir. 13. haftada bulanti ciddi sekilde azaliyormuss. hedef 13. hafta
bak sende arada elma ye mide bulantisini aliyor. tavsiye ederim. ben elmayla yasiyorummm
hosbulduk canimmsagol lizommm.pek iyi sayilmam ama bulanti ne yapsam gecmiyo,saldim artik bende. bulanti gelince tutmuyorum kendimii gerci mide suyundan baska birsey cikmio. 14.-15. haftalari hayirlisiyla bi gorebilsem. senin kac haftalik oldu cnm?
tesekkur ederim canim benimmmevet sedoo fena olmus.tanidigim herkes grip su anda. virus bizi yikti gectii. neyse bunada sukur. bugun onerecegin film var mi fundossss
Benimde bu aralar sürekli bulantım var. Çıkarmıyorum ama yemek yerken, yemek kokarken sürekli bulanıyor. Bu arada bi arkadaşım yeni doğum yaptı demişimdir belki hamileliğin ilk aylarında sadece patates haşlayıp yiyebiliyordu. Ona doktoru çıkarmamaya çalış bulansada tutabildiğin kadar tut kendini diyomuş.
Ben haftamı bilmiyorum yaa doktora sorcam artık neyi baz alcam sürekli farklı bişey çıkıyo. En son ölçtüğüne göre bugün 10+5 olmalı. Adet tarihime göre de 10+6. Ama ilk başlarda geç döllenme diyodu o hesaplamasına göre 9+3.
Ben hangisine inanıcam
sen söyledinya bana cnm bende elma yiyorum artık ekşi ekşi
bakalım bu sefer kesin öğrenicem doktordan
kızlar ben yemeğe kaçıyorum aşerdim galiba bişeyi
görüşürüzz öpüldünüz
kız oturduğum yerde titriyorum ayyy ne üşüyo içim anlatamam wc gittim üşene üşene yine geldiii
filmmiii kız dün izledim yaa ne hoş filmdi o öle
h.sonu bi gerilim filmi izlemiştik o yaptırdı diye olabilirçokta özel bi film değil ama
hayatın tadı tuzunu merak ediyom
lizommm maşallah yaaa 10 aylıkkkk bizim bebişlerin ablası yada abisi olacak
afiyet olsun lizommmm
bende cok usuyorumm fundamm. battaniyenin altindayim su anev isinmiyor valla.kalin perdeleri bile acmadim.karanlik karanlik oturuyorum.ruh halim cokmus durumda.kendimi hic iyi hissetmiyorum
gerilim filmi ne yaptirdi fundosum,o yazdigini anlayamadimm:44:
ayyyy kıyamammmmmkız bende akşamları öleyimm hep ona sarılıyom ohhh
anammm bazen insan öle oluyor yaaa ayşem dışardaki havada iğrenç zaten görme boşver
filmin adı o yaptırdı
erken çıkcakmışızzzzzzzzzzz
aa superrrresimde biraz once aradi 4 de cikacaklarmis siz kacta cikiyorsunuz??
he kızzzz demin şefim dediki 1-1,30 gibi çıkarsın neee dedim
ama o çok erken olur heralde 2-3 arası
ohh gelsinde seninde biraz havan değişir ayşem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?