Sagol cnm bebis nasil iyi mi cnm
bebis iyi canim,bende iyi olmaya calisiyorum. sen nasilsin? seninde yum buyumuss hadi inss bebis olur bu seferrr
2 de cik sende yavrumm.esinde erken cikar insallahhh.
evet yaa gelsinnnn
tamam canım kaçarımonun belli değil ama şirkette yeni yıl yemeği olcakmış çıkmadan
Sagol tatlim gecti yum gunlerm bata 1-2gun var bakalim hayirlisi bnde iyi olmaya belirti aramamya calisiyorum
hakkina hayirlisi olsun twincann.hayirli haberlerini beklioruzz
fundacim kaskol bere eldiven ne varsa tak.hava cok fenaaaa:18:
Kizlar beni rahatlatin biraz takmiyorum diyorum ama hep aklimda ayse simdi ben belirti aramiyim mi sende ne degisiklkler oldu
cnm bence hic kendini dinleme,dinledikce birseyler buluyorsun cunku.bende sadece kasik ve bacak agrisi olmustu ama kasik agrim her ay oluyordu zaten cnm. o yuzden onuda pek sallamamistim. ki hamile oldugumuda hic hissetmedim. sen aklindan cikar belirti kelimesiniiizaten batinada az kalmisss.biraz daha sabir cnmm
hakkina hayirlisi olsun twincann.hayirli haberlerini beklioruzz
fundacim kaskol bere eldiven ne varsa tak.hava cok fenaaaa:18:
Selamm kızlarrr
Yeni yılınımızı kutlayan her arkadaşımın bende yeni yılını kutlamak istiyorum.. İnşAllah yeni yıl bebişsizlere öncelikle sağlıkla, sıhhatle bebiş getirir, bebişlilere de inşAllah hayırlı bi doğum getirsin...
Fundoşum ben gerekli yerden kutladım ama eksik yazdım oraya yazamazdımdoğum günün kutlu olsun tekrardan canım.. Yeni yaşın inşAllah tez zamanda sana bebişini getirir.. yeni yıl yeni bir bebek... insanın kulağına ne kadar hoş geliyor..
Fatmacım ya senin o kaynananı alacaksın kazana atıp kaynatcam ama o da eminim fayda etmeyecek.. o nasıl bi insan ya.. ona mı sorcakmışsın erken olup olmadığını yaa sinir oldum.. ağlama canım ya onun için göz yaşı döktüğüne değmez.. boşver.. gelirse de konuşmazsın olur biter.. laf mı soktu sende altta kalma canım.. ağzının payı ver o tipler ondan anlıyor çünkü.. sen sustukça ezmeye çalışırlar.. yazık ya.. bebeğini düşün canım..
Kendimi cok dinliyorum sonra hayal kirikligi evet unutaym su kelimeyi guzel haberler verrm inss aslinda bu ay nasil rahatti icim sanki kesin olacakmis gibi gerci bu bi his sadece
Cnm sen ogretmndn dimi calismiyosun snrm suan
kız bazıları yaka bağır bacak heryer açık incecik montla geziyo yaaa ne sinir olyuom haaaa benmi çok üşüyom diye kendime
cok dusunmee gelirsede surprizz olurr
evet cnm sinif ogretmeniyim. su anda evdeyim ama.artik bebis belirli yasa gelince calisirim insallah.
onlar atesli fundammmbende lahana gibi giyiniorummm evde battaniyeyle oturuyorum dusun artik
hosgeldin benayyyy,sanada hayirli,mutlu yillarr
fundoss bugun d.gunu kutlamasini nerde yapicaksiniz:118:
Hosgldn cnm iyi yıllar benaycim nasılsın
Fatmanin kaynansi tam kaynana gercktn haklisin boyleleri iflah olmaz
evet cnm sinif ogretmeniyim. su anda evdeyim ama.artik bebis belirli yasa gelince calisirim insallah.
onlar atesli fundammmbende lahana gibi giyiniorummm evde battaniyeyle oturuyorum dusun artik
Ben kactim aysecim
Grss kizlar
Hoşbulduk canım.. tşk ediyorum.. ben iyiyim işte öğle arası kaçamağı yaptım.. çalışmaya devam..
kesinlikle iflah olmaz.. Rabbim Fatmaya sabır versin gerçekten zor bir durum..
Sende belirti arama canım boşver takılma varsa da belirti yok bebekten değildir de süpriz olsun
Hoşbuldum canım benim.. tşk ediyorum inşAllah yeni yıl bana da bebişimi getirir inşAllah..
funda iki olayı birden yaşıycak ne güzel ya şanslı anam
bizde iki kukumav kuşu evde oturcaz
Kizlar beni rahatlatin biraz takmiyorum diyorum ama hep aklimda ayse simdi ben belirti aramiyim mi sende ne degisiklkler oldu
Selamm kızlarrr
Yeni yılınımızı kutlayan her arkadaşımın bende yeni yılını kutlamak istiyorum.. İnşAllah yeni yıl bebişsizlere öncelikle sağlıkla, sıhhatle bebiş getirir, bebişlilere de inşAllah hayırlı bi doğum getirsin...
Fundoşum ben gerekli yerden kutladım ama eksik yazdım oraya yazamazdımdoğum günün kutlu olsun tekrardan canım.. Yeni yaşın inşAllah tez zamanda sana bebişini getirir.. yeni yıl yeni bir bebek... insanın kulağına ne kadar hoş geliyor..
Fatmacım ya senin o kaynananı alacaksın kazana atıp kaynatcam ama o da eminim fayda etmeyecek.. o nasıl bi insan ya.. ona mı sorcakmışsın erken olup olmadığını yaa sinir oldum.. ağlama canım ya onun için göz yaşı döktüğüne değmez.. boşver.. gelirse de konuşmazsın olur biter.. laf mı soktu sende altta kalma canım.. ağzının payı ver o tipler ondan anlıyor çünkü.. sen sustukça ezmeye çalışırlar.. yazık ya.. bebeğini düşün canım..
Fundacan pas vermiyosun bakiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?