Ağlayakta gözden mi olak???

Kizlar selamm
Ben de hazirlik yapiyoruz biz evdeyiz bu gece eşimin de dogumgunu ona pasta yapicamm
Simdiden hepinizee iyi senelerrr.Benim gibi bekleyenlere 2014 bebişlerini getirsinn olanlaraa daa 2014 bebişleriyle saglikla gecsin insallahhhh.2014 hepimizee mutluluk getirsinnn...Hepinizi cokk seviyorumm
Fundoşum ayrica senin de yeni yaşini kutluyorumm nice saglikli mutlu yaşlara cicimm

eşinle inşallah nice senelere kuzum, aminn canım inşallah

canım yaa annemler geliyor bana da çok uzaktan çok heyecanlıyım yemek felan yapıcam... Fırında sebzeli tavuk, bulgur pilavı, mercimek çorbası, cacık, pasta yapıcam sanırım yetişriririm :))))

pericikk canııım ne becerikli hatunsun sen
benimde canım iki tane bişey istedi birini öğlen yemeye gittim içine sarımsak atmışlar yiyemedim
birinide anneme sipariş verdim
ben hiiç yemek yapamıyorum bu ara çok kötü kokuyor

Oyy canım benim çok özür dilerimmm unuttumben yemekleri de saydım canın çektiyse hakkını helal et.. Ben yemek yapmayı mutfağı çoook severim :)) Burda olsan ne istersen yapıp getirirdimmm

Oyy canım benim çok özür dilerimmm unuttumben yemekleri de saydım canın çektiyse hakkını helal et.. Ben yemek yapmayı mutfağı çoook severim :)) Burda olsan ne istersen yapıp getirirdimmm

yok canım çekmedi pericim çok hoşsun eminim çook lezzetli yapıyosundur
kendimden biliyorum şu ilk zamanlar pek bi heves oluyo yemek yapıyım da birileri çok begenerek yesin düşüncesi

hepinizi çok seviyorum iyi varsınız iyiki sizinle tanışmışım hayatıma renk kattınız. umarım yeni yılda Allahım bu topikte bebiş bekleyen herkese sağlıklı,sıhhatli bebiş versin hamiş olanlara ise sağlıkla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin.
hepinize sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz mutlu,huzurlu,sağlıklı ve bebişli bir yıl diliyorum

Aminnn canım benim.. Sende iyiki varsın ve tanımışız.. Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın bebişini..

Oyy canim benimm cok tesekkur ederimmm
Herkeside ayri ayri dusunmus. Senin icinde hersey cok guzel olur insallahh

Kizlar gunaydinn
Tekrar iyi yillar iyi seneler
An itibariyle kirmizilar hic bekletmeden geldiler yeni bat 26 ocak sosyalcim bi ara degisirsin
Yeni umutlar Merhaba

Günaydın kızlarrr

Yeni bil yıl ve yeni bir güne merhaba.. Rabbim bize bu yıl mucizemizi yaşatsın inşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…