Ağlayakta gözden mi olak???

merhaba bacılar

kızlar şimdi tabletten yazıyorum ya güncelleyemem işteki pc de güncellerim artık

Selam kizlarr
Twin ve sbry yeni yil size yeni bi baslangic getirmis insallah bu yemi baslangicin sonunda bebişleriniz sizinle olsun.
Dün soylemeyi unuttum sacma biliyorum ama dün sabah ben test yaptim 6 gun kala yani :) tabii ki negatiff
Ama napiim sabaha kadar ruyamda 2 degil 3 cizgi cikiyordu yaptigim testlerde ben de uyanir uyanmaz test yapayim dedim
Yani olsaydi cikar miydi acaba diye dusunuyorum biyandan tabi erken diyorum kendi kendime ne bilim ya öffff
Hakkimizda hayirlisi olsunn

14. gün yumurtladığını düşünsek yumurtlamadan sonra 8. gündesin idrar testinde çıkması imkansız kuzum boşuna yapmışsın gibi geldi bana, yani üzülecek çokta bir şey yok canım

14. gün yumurtladığını düşünsek yumurtlamadan sonra 8. gündesin idrar testinde çıkması imkansız kuzum boşuna yapmışsın gibi geldi bana, yani üzülecek çokta bir şey yok canım

Evet canm farkindayim daa ne bileyim adetten 1 hafta once ogrendim diyenler var ya ben de bi şansimi deneyeyim dedim :) gerci benim kizkardesimin hcgsi 409 cikmis oldugu halde o gün idrar testinde epey silik cikmisti bat den 2 gun sonra bile kaldi ki ben 6 gun once yapiyorum

Aysemm sen nezaman testte gormustun kuzumm senin de ilk dakikalarda mi cikmisti??

Kimsecikler yok gene.

Yelizcim erken olmuş ama kafanın eahatması için arada gerekiyo

merhaba kızlar yeni yılınız kutlu olsun bebişli olsun, bugün itibariyle kırmızılar gelmiş bulunmakta

güzelmişş sosyalcan sanada bebiş versin inş rabbim benim koca değişmez

Canlarımmm mutlu, aşk doluuu bebişli bir sene olsunnn bizler için

fundoşşşşş kızz sanda olsun bebişli mutlu bi senee nasılsın özledim valla kaç gündür giremiyorum nasıl geçti dünn

Dün çok eğlendik sabaha karşı yattık doğum günümdü birde güzel geçti
sen nasılsınnnn

Dün çok eğlendik sabaha karşı yattık doğum günümdü birde güzel geçti
sen nasılsınnnn

iyiyim cnm nolsun dün benimki bana içirdii evde yanii zor dayandım kızz 12 ye kadar kalk sızma diye dürtüp durdu yazık bugünde kırmızılar geldi fenayımm kötü olurum ilk 3 gün

Amiinnn canmmm
Dün ben dogumgununu buradan kutlamistim aklimdaydi ama sen gormemis olabilirsin tekrrdan yeni yaşini kutlarim cicimm

iyiyim cnm nolsun dün benimki bana içirdii evde yanii zor dayandım kızz 12 ye kadar kalk sızma diye dürtüp durdu yazık bugünde kırmızılar geldi fenayımm kötü olurum ilk 3 gün

Sağolll canımmm lafım birilerineydi ulaştııı alınma kızzz

yaa erkenmi sızdınnn
hayırlısı canım bidaha gelmez inş..

Sağolll canımmm lafım birilerineydi ulaştııı alınma kızzz

yaa erkenmi sızdınnn
hayırlısı canım bidaha gelmez inş..

ilk defa içince öle oluyor çok komiktim ama fundoş benimki bana kırılıyodu nasılsam artık inş hiç birimizin gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…