klomen gurubundada yazıyomm oraya baktımmm anamm 2. ayda hep tutmuş ya laa
klomen gurubundada yazıyomm oraya baktımmm anamm 2. ayda hep tutmuş ya laa
Tutar kizz tutmasa doktorlar verir mi o ilaci ay insallah 2 tane yumoş buyumusturrr ve ikisi de tutar insallahhh.Fundoşum doktor yumurtanin durumuna gore doktor igneyi isteyebilir istemeyebilir de.Ayy hadi hayirlisii
Benim de 4 gunum kaldi kasikta agrilar basladi ozellikle sag tarafta kasigim zonkluyo bacagima kalcamin biraz altina dogru vuruyor agrisi.Daha once oluyormuydu bilmiyorum ama
Bu sabah yine test yaptim yine negatif tabiiki
Ruyalarima giriyo daaa ondan sabahi zor ediyorummruyamda yaptigim testlerde 3 cizgi cikiyor hep puhahahaha
tabi ki tutacak umutsuzluk yokk
kuzum sende bi çift çizgiyi görseydin hayırlısıyla
ya kızlar adetim biteli 3 gün oluyor hafif pembe kahverengi akntım oluyor sizdede oluyor mu :44:
tabi ki tutacak umutsuzluk yokk
kuzum sende bi çift çizgiyi görseydin hayırlısıyla
ya kızlar adetim biteli 3 gün oluyor hafif pembe kahverengi akntım oluyor sizdede oluyor mu :44:
Canm bende hicc olmamisti ama son ay adet bittikten sonra bende de oldu o akinti ben sogana baglamistim ama
Normalde oluyor muydu cnm daha yeni bitmis yumos zamani olsydi yumurtlayincada akinti oluyo derdim ama erken daha belki adet ten kalan akintidr cnm
bende adaçayı ve hayıt içiyorum ona mı bağlayayım
çok olmuyordu canım ya, doktora gitmek istemiyorum artık bir şey yoktur herhalde :44:
bende adaçayı ve hayıt içiyorum ona mı bağlayayım
çok olmuyordu canım ya, doktora gitmek istemiyorum artık bir şey yoktur herhalde :44:
Tutar kizz tutmasa doktorlar verir mi o ilaci ay insallah 2 tane yumoş buyumusturrr ve ikisi de tutar insallahhh.Fundoşum doktor yumurtanin durumuna gore doktor igneyi isteyebilir istemeyebilir de.Ayy hadi hayirlisii
Benim de 4 gunum kaldi kasikta agrilar basladi ozellikle sag tarafta kasigim zonkluyo bacagima kalcamin biraz altina dogru vuruyor agrisi.Daha once oluyormuydu bilmiyorum ama
Bu sabah yine test yaptim yine negatif tabiiki
Olabilir de artik icme istersenn adacayi falan
Sosyalcim netten okudum da simdi adetten sonra gelen lekelenme hucreler yenilendigi iicin olabiliyormus
Ama cok uzun suruyorsa ve yogunsa dr a gidin yaziyor
hemencik coşmuşunuzzzz
ayyyy iki tanemiiiii kız biri tutsundaaa ikincide al sana çok bekledin sen mükafatı diyip miniğin yanında bide ona benzeyen ayyyyyyyyyyyyyyyyyy
kızz çok heyecanlı yaaa ama bu ilaç kasık ağrısı çok yapıyo diyolar bende hiçbir yan etki olmadııııı
kızzzz hamile olabilirsinnnnnnnnnn testi boşverrrrrr sen
4 gün var daha ayyyy inşallah yaaaaa
yok canım 11 gün içeceğim hırs yaptım
koyu pembe twinim gitmeme gerek yok ya salla gitsin
yok canım 11 gün içeceğim hırs yaptım
koyu pembe twinim gitmeme gerek yok ya salla gitsin
İnsallah canmmm insallahhhhh
Valla bende de hic yan etkisi olmadi yavrum bende baya biseyler okumustum ama hicbisey hissetmedim.
Bende 3-4 tane yumoş olmustu cicim ama maalesef tutmadi ama ben igne olmamistim oluruna birakmisti doktor yani :)
Bu ilaci kullanip ikiz gebeligi olan cok insan varr birinde olmazsa birinde mutlaka tutar bence cicim ben ara vermek zorunda kaldim kist olustugu icin ama benim bunyem zaten liseden beri o kisti hep yapiyordu ben biliyordum kist olacagini
İnsallah sende olmayacak ve olsa bile diger yumoslar tutacakk insallahhhh kigiizzz cift sayili yillar bana hep ugur getirmistir ben 2014 den cook umutluyummmm
Canmm ben adacayi icmek iyi degil diye biliyorum sen ne icin iciyosun ki.Bak benim bi ablam
Var eşimin dayisinin eşi.7 yildir bu sorunla boguşuyor hem yumurta rezervi cok az yani hamile kalmasi zor;hem de hamile kalinca tansiyon mu ne oluyo rahim atiyo bebegi 3 kez duşuk yapti.bu bitkisel olaylarda tam bi uzman herseyi yapiyor fardasini da goruyor bana adacayini kesinlikle icme demisti sebebini anlatti ama unuttum.o bir de süt maydanoz kaynatip buharinda oturuyodu zaten 3 kez de bu sekilde hamile kalmiş.Bana da yap dedi ama ugrasasim yokadacayini ne icin iciyosun bilmiyorum ama ben boyle biliyorum adet donemi dışında icme demisti bana
Bencede cnm salla gitsinherseyi takmaktan psikolojimizi etkiliyoruz
ayyyy ağzından bal damlıyoo ama benim doktorda bi defa deniyelim dediiii
olmazsa film çekilcekmiş bakalımmm kist yaparsa bide korunma süreci oyy oyy
sendede yan etki olmadı demek yan etki olanlar gebe kalıyooo sankiii
hadi yaa birimiz açılışı yapalım ama yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?