ayyyy ağzından bal damlıyoo ama benim doktorda bi defa deniyelim dediiii
olmazsa film çekilcekmiş bakalımmm kist yaparsa bide korunma süreci oyy oyy
sendede yan etki olmadı demek yan etki olanlar gebe kalıyooo sankiii
hadi yaa birimiz açılışı yapalım ama yaaa
sallayak gitsinnnnnnnnnn :124: :124: :124: :124:
E canim bana da dedi bir ay dogum kontrol hapi kullanalim diye kistten dolayi ama ben istemedim o da tamam dedi.Ben de sogan suyuna başvurdum yaaaa.Ama ilacin bendeki etkisi cok iyiydi yumurta boyutlari falan iyiydi o yan etkiler kişi bunyesine gore degişir oyle dusunme hemen deliikist olsa da hamile kalabiliyosun zaten olursa da hen sogan suyuna başlarsin cicimm biseycigin kalmazz hem bak daha guzel hsg cekilecekmissin hemenn ama innsallahh gerek kalmayacakk.
Hem gecen ay bana doktor bugun yada yarin catlar dedi ya kist olan yumurta o degildi o catladi gercekten ama bence ben gününü kacirdim bidaha gün aşiri yapmamaya karar verdim oyuzden bu ay hergun calistim yumurtlama doneminde
gün aşırı derse bile hergünmü şeyedek
peki çağırıp bakıyo yaa o günmü çalışın dedi bigün sonramı
ziraa kociş bu gece ayfon yolcusu pazar döncek cumartesi kontrol
ben bu ay yelizin dediği gibi yum haftasında 5 gün çalışacağım üstüste
kızzz bizde çalıştık nolduuuuuuuuuu
h.sonuna hatta hem sabah hem akşam
bu defada böle dedim full çektik
nolduuuu
incirle k.boynuzuda vardı
yalnız k.boynuzu yedir çok faydası var bak sölim
Valla bana bugun yada yarin catlar demisti ama bence ondan da birgun sonra catladi ve biz esimle küsmüştük yapmadik :) simdi sen cumartesi gitceksin doktor bugun yada yarin catlar derse;o gun catlasa bile pazar kapidan girdigi gibi işe koyulunertesi gunleri de degerlendir bu gece yolluk da yapmayi unutmaa yani arada gecen 24 saati de bugunkuyle garantiye almiş olursun bence kaybedecegin bisey yok kuzum
kızzz bizde çalıştık nolduuuuuuuuuu
h.sonuna hatta hem sabah hem akşam
bu defada böle dedim full çektik
nolduuuu
incirle k.boynuzuda vardı
yalnız k.boynuzu yedir çok faydası var bak sölim
Allahimm bendeki hesap kafasina bakar misinn kim derdi ki bi sperm hareketine de bukadar hesap yapacazz abooo
neeeeeeee yollukmuuuuuuuuuuuablam gelcek benle kalmaya ben korkuyorummmm
iş çıkışı gelcek o ondan önce gelirkiiii
gece 1-2 gibi demişti olmadı erkenden uyuyakda anlamasınsonra kalkar gider çaktırmadan o uyurken
ayyy çok heyecan yaptım ayolllll:78:
Kiz sosyal bnde gecen indrdim telefona 6 tane fln sonra begenmedim sildim
Bu hesap kitap isleri bizi oldurcek
Gecen sayiyorum kocis diyo yine niye sayiyosun
kürünü mü yaptın yoksa yedirdin mi kuzum :44:
dün beni görsen varya gülmekten ölürdün, tablete şu regl döngüsünden ne kadar uygulama varsa indirdim hepsini denedim en sonunda 1 tanesinde karar kıldım, ateşimi girdim tabloya 14 ay regl tarihimi girdim, bi baktım akşam olmuş , masanın üstünde kağıtlar hesap makinesi gözlerim ağrıdı resmen
Valla canm bul bi yolunuu napakk hersey sipalar icinn.Esim bazenn biz geceleri calistiktan sonra yok yastik getir yok pijamami giydir ustumu ort falan ugrastirinca ulen sipaya bak diyo gelsin diye kadin ne şekillere giriyo bu cocuk ilerde seni bi uzsun sorarim
Ben ona diyoohakkaten de oyle ya daha once de soylemistim Allahin izniyle bizim bebişlerimiz cok şansli olucakk sipaciklar agzini burnunu totosunu yerim ben onunnnn
Aynen valla hatta ben o programda mesela adet gunune 5 gun kaldi yaziyo ya bide ona guvenmeyip kendim hesap yapiyorum
pekmezi canım kavanoz yarıya indi geçen ay çok yedide bu ara hiçççç
kız bende öle tablete yükledim kaç tane varsa
twin kızzz benimkide öleeeegene başladı diyo
neeee pijamamı giydir miiiiiiiiiiii
ne kadar uğraşıyoruz değilmiiii ve tık yokkk bunca uğraşa rağmen
ayyy bende yerim onları yaaaa minikkkkkuşşş oyyyy bi gelsinler koklamaya kıyamayızzzzz
Dur bakiyim bnde cnm ing cok zor oluyoben bi tane indirdim beğendim canım adı adet takvimi Türkçe kolay yani
pekmezi canım kavanoz yarıya indi geçen ay çok yedide bu ara hiçççç
kız bende öle tablete yükledim kaç tane varsa
twin kızzz benimkide öleeeegene başladı diyo
neeee pijamamı giydir miiiiiiiiiiii
ne kadar uğraşıyoruz değilmiiii ve tık yokkk bunca uğraşa rağmen
ayyy bende yerim onları yaaaa minikkkkkuşşş oyyyy bi gelsinler koklamaya kıyamayızzzzz
Keci boynuzu pekmezi mi bu cnmtamam canım bende alayım hemen pekmezi, kızlar kabak çekirdeğide çok iyiymiş ama kavrulmamışını alın, bi de havuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?