Ekleyenedim ya..
Lizim yaptığımıngösterecektim acaba boyut mu büyük telden çektim
Yani canmm ozel hastaneler de devletler gibi sgklıdan ucret almicaklar.Yasal degil yani almalari cunku devlet ozel hastanelerin muayene ucreti vs tamamen karşiliyor artik ama hala hastaneler katki payi adi altinda bi guzel dolandiriyolar milleti.Ben antalyanin en iyi ozal hastanelerini biliyorum bi kuruş katki payi almayan
Günaydın kızlarrr
benay kız ne resmi ekliceksin
fundoş ilkokul arkadaşımın kızı çok tatlı demi annesinin aynısı minyatürü baktıkça şaşkınlık geçiriyorum
Yapamadım olmadı resmi ekledi ama kaydet gibi buraya gönder gibi bişi yok
Yapamadım olmadı resmi ekledi ama kaydet gibi buraya gönder gibi bişi yok
feysden benle paylaş sadecebende alim buraya eklim senin adına
maşallah ne pratik zekalısın kız sen öylebenim aklıma gelmemişti
yaa hiç tadı tuzu yok buralarınbi biz ayakta tutuyoz haaaa aşkolsun ama diğer kızlara vallaaa
ayşenurumu saymıyorum o çok zor geçiriyo hamilelini yoksa bırakmazdı
yaa hiç tadı tuzu yok buralarınbi biz ayakta tutuyoz haaaa aşkolsun ama diğer kızlara vallaaa
ayşenurumu saymıyorum o çok zor geçiriyo hamilelini yoksa bırakmazdı
Gunaydinlaaarrr
Aksamlari da beni cook yalniz birakionuz uleyynnnn
Kızlar bizim kalem badana oluyo çıkmak zorunda kaldım telden giriyorum ya ben belki ondan oldu.. Son kez deniycem olmazsa sana atarım funda
Gunaydinlaaarrr
Aksamlari da beni cook yalniz birakionuz uleyynnnn
Kızlar bizim kalem badana oluyo çıkmak zorunda kaldım telden giriyorum ya ben belki ondan oldu.. Son kez deniycem olmazsa sana atarım funda
Kizlarr ben galiba grip oluyorum.Yada eşiginden döndüm bilmiom bunu yataktan cikinca anlicam
Dün feci baş agrim vardi ama soguk alginligi agrisi yani.Gece de ateşim cikti sabaha kadar defalarca sirilsiklam olup ustumu degistirdim başlamadan bitmiştir insallah.Sizler nasilsiniz bakiim?
Bide kasiklarim cok agriyor (her zamanki gibi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?