Ağlayakta gözden mi olak???

Slm kızlarrrr

Gezmedeydim bugün hiç giremedim o yüzden ohhh maşallah yum patlaması yaşanıyo bu ay topikte çifter çifter gelir bebişlerimiz inş

Cnm ohhhh boyle keyiflii ol hep kiz tutacakkk bu ay inss
Yarin gece olsun calisma

Sosyalcim geldim eet canım.. Bizde çalışmak istedik ama işte babam engel oldu
Bende olmazsa gidicim bide ben baktırıyım ?

Yelizcim çoksevindim canım süper haber bu.. Sende funda gibi ikizleri alacaksın inşAllah kucağına annelerin duaları tutar kız hafi bakalım

Fatmacım hoşgeldin canım.. İyice dinlen inşAllah güzel sonuçlar alırsınsın..

fatmacanım bi mesajda ne güzel özetlemişsin bütün günü adet belirtisi daha fazla bende kızz karnım çok ağrıyor oldum olacam hadi bakalım seninde tahlillerin güzel gelsin inşallah doktordan sonra bize yaz mutlaka

Sagol kuzum hastane insani hasta ediyor
Insss sonuclarin da cok iyi cikar canimm bebis nasil iyimi
Kuzum iyiym sagol valla is guc kosturuyorum

Slm kızlarrrr

Gezmedeydim bugün hiç giremedim o yüzden ohhh maşallah yum patlaması yaşanıyo bu ay topikte çifter çifter gelir bebişlerimiz inş

hani ev temizleyecektin yoksa dayanamadın kendini dışarı mı attın kız

baktır baktır geç bile kaldık biz

hoşbulduk canım dinleniyorum bende şuan hiçbişiy yapmıyorum

dersimi çalışıp geldim başkan benimde karnım kasıklarım ağrıyodu hadi bakalım hayırlısı inşallah

Kuzum atlama beni yaa bnde burdayim
Fundos gibi ikizleri alacaksin kucagina demissn Allah soyletmisss kuzum

Sagol kuzum hastane insani hasta ediyor
Insss sonuclarin da cok iyi cikar canimm bebis nasil iyimi
Kuzum iyiym sagol valla is guc kosturuyorum

Allah kolaylıklar versin canım
bebiş iyi galiba henüz irtibata geçemedik kendisiyle çarşamba günü sonuçları alıp gidicez doktora o söyliycek o zaman ne durumda olduğumuzu:44:

Ben telefon yuzundenn bazen alinti yapamiyorumm isaretlemeyi yapmiyorr oyuzdenn toplu olarak insallahhhhhhh diyorumm fundoş gibi ikiz haaa :)) hadi insallahh bakalimm

Allah kolaylıklar versin canım
bebiş iyi galiba henüz irtibata geçemedik kendisiyle çarşamba günü sonuçları alıp gidicez doktora o söyliycek o zaman ne durumda olduğumuzu:44:

Masallah miniginee cnm iyidr inss mercimegin.kac haftalik oldun kuzum

Buaradaa
Esim doktorun yaninda;doktor bana tavsiyelerde bulunurkenn pat diye dedi ki;yalniz doktor hanim bizim bi sorunumuz varr eşim kadinlar kulubune cok takiliyoo ayy ona neysee aptall
Sonra da kadin dedi ki bayanlar orda doktorculuk oynuyolar
Bana meslegimi sordu soyledim.Yani sizin orda kendinize careler aramaniz fikir danişmaniz;benim doktor olarak evde oturup insaat icin proje cizmeye calismam gibi bisey dedi.
Ay ne alaka dedim orasi bi paylasim sitesi herkesin de doktoru var orda kimse birbirine doktorluk yapmio ki dedimm :))
Ama daha once baska bi doktor da beni uyarmisti oraya fazla takilma diyee
Bana ne yaa o cahill cuhela insanlar icin gecerliii biz burdan ilac tedavi tavsiyesi alip uygulamiyoruz kii yoldaş oluyoruzz birbirimizee hıhhh

inşallah canım benim darısı sana ve bu topikteki diğer kızlara inşallah son adet tarihime göre 10+1 ama doktor doğrusu söyliycektir herhalde bu gidişimizde:44:

Ohh kuzum carsamba guzel haberler ver bize cnm
Inss topikte halaylar cekilir..

Ayy dr a bak den cekememis bizi sanki recete yaziyoruz biz
alla alla bnce cekememis vardir ya egolari yüksek insanlar sanki isine karisiyomusuz gibi :76:

yok canım ya bebişi tam olarak göremedik daha geçen ay gittiğimde keseyi görmüştük sadece kalp atışını falan da duymadım daha o yüzden çok heyecanlıyım:18::18:

kız ne yaptın sen kuzu kalp atışını daha duymadım mı dedin

madem girme diyor kendisinin buradan nasıl haberi varmış nerden biliyormuş doktorculuk oynadığımızı

Allah Allah şunlara bak hele sanki biz burda reçete mi yazıyoz birbirimize destek oluyoruz ailelerimizle bile paylaşamadığımız dertlerimizi sıkıntılarımızı burda atıyoruz
Ohh kuzum carsamba guzel haberler ver bize cnm
Inss topikte halaylar cekilir..
inşallah halay çekmeyeli baya oldu ya kurtlandık iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…