• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

napıyonuz kızlar ben hastaneye gittikten sonra hep kötü oluyorum anca kendime geliyorum:9: gittim öğle arasına yakalandım öğleden sonrayı bekledim mecbur :50:dört beş tüp kan aldılar bide idrar testi istediler idrar için fazladan bir saat oyalandık çünkü gelmedi bir türlü:9::9:sonuçları yarın alıcam ertesi günde doktora gidecem inşallah:16:
fundoşum gelen giden yokmuş çok şükür inşallah hiç gelmiycek kırmızılar:16::16:
sosyalcan seninde ufak tefek belirti varmış hadi bakalım fundoşla beraber güzel haberlerinizi alırız inşallah:16::16:
yelizcan yumoşların 3 taneymiş çalışmalara sıkı hazırlan senden de hayırlı haberler bekliyorum:16::16:bu arada benim yaptığım iğnede ovitrelle idi:34:
ayşecan,tiwinim,benoş,lizim siz nasılsınız kızlar bi yaramazlık yok inşallah:16::16:

yelizim itiraf ediyorum o doktor benim:9::9::9:

doktorunda senin gibi rahatmış kuzu :32::32::32:

selametle kuzu görüşürüz:3:

Aa diger mesaji da alintiladii fatma bidaha sorayim ozaman kac yumos olusmustu sendee
Sosyalim beklerim sendenn :))
Kiğiiizzzzz ben hamile kalsamm eve ultrason cihazi alirimm heralde yoksa doktor kapilarinda heba olurumm hihihii

Aa diger mesaji da alintiladii fatma bidaha sorayim ozaman kac yumos olusmustu sendee
Sosyalim beklerim sendenn :))
Kiğiiizzzzz ben hamile kalsamm eve ultrason cihazi alirimm heralde yoksa doktor kapilarinda heba olurumm hihihii

burda olsaydın beraber alırdık kız :9::9:

millet yumoşlarını anlata anlata bitiremedi :9:

bende ne var ne yok acaba :26:

Yelizimmmm:32: oleyyyy dr bulmana çoook sevindim veee yumoşlaraaa hadi inş. Tutacakkkk

Kızzz seninkide aynı benimkiiii serde martta bi dr gitmiştem pat diye reklam etti kendini kadınlarla yazışıp duruyo demişti çok utenmştım ağzına ettim soraaa:47:

Fatmammm kız bende ovitrelle kullandım sana sorum şuuu gecikme olmuşmuydu idrarda test yapmğşmıydınnn
unuttum kusuruma bakmaa:54:

benaycımmmmm çok mutlu oluyorum yaaa benle ilgili düşüncelerine ayyy inşallahhhh

Back
X