Ağlayakta gözden mi olak???

doktor bişey olsa gel mutlaka bakalım demez miydi ama:18:

Benosum bak yine kacicam kocis geliyomus
Opuyorum kizlarrr

slm kızlar nasılsınız

millet yumoşlarını anlata anlata bitiremedi

bende ne var ne yok acaba :26:

Fatmacımm stres yok.. Aksi bişi olsa zaten sölerdi.. Sabece bizler sen gibi sabırlı değiliz galiba.. Biz bu gidişle 9 ay değil 6 ayda doğurmakta isteriz

Kaç bakalım twin seninde işşn zor anam

Hoşgeldin krizantem senin var mı bebiş ?

Kız sbry bizde bilmiyoz ne durumda var mı yokmu varsa nasıl yumoş yada yumoşcuklar

kızlar ovulasyon testi nedir biliyomusunuz

Sagol fundoşummm artikk gerisi Allaha kalmisş :)
Krizantem ovulasyon testi yumurtlama zamanini belirlemek icin kullaniliyor evde yapilan gebelik testleri gobi evde idrarla yapabiliyosun

ohh masallah herkes buradaaa
kizlar haftasonu kar geliyormussss. hic sevmiyorum şu kariikarda yurume ozurluyum. kayip dusuyorum hemenn

Kizzz sen niye kafana taktin simdi allah allahh eskiden ultrason mu doktor mu vardii allah allahhhh :)) bosver seninki en iyisi sen bize bakmaa
ne bileyim canım ya kızlar öyle diyince kendimi çok ihmalkar buldum

canım benim adetim düzensizdi zaten geç olurdum hep 28. gün kan testi yaptırmışım onda çıkmış canım bu arada hastanenin sayfasından eski test sonuçlarıma baktım tam tarihi bulmak için

Kız funda burda sanırım en uzun bebek bekleyen aday sensin galiba ?
O yüzden herkes için hemen bebek olsun istiyorum.. Günler boşa geçsin istemiyorum ve halay çekelim artık diyorum o yüzde. 5 yumoşla açık ara öndesin

anlat bakalım nerden gelirsin nereye gidersin

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=258935 burada gerekli bilgi var canım bu adresi incele istersen

sıkı durnnnnnnnnnnnnn anlatıyorum şimdi
ben izmir doğumluyum izmirde dogduk büyüdük ankaradan koca bulduk onuda izmire taşınmayı ikna ettikten sonra evlendik yaklaşık bir buçuk seneden beri kocamla evliyik

bir kere hamile kaldım 2 haftalıkken öğrendim ama sonra 8 haftalıkken düşük yaptım şimdi ise aradann 7 ay geçti nerseyse tekrardan hamile kalmak istiyorum çalısıyoum kendi işimiz var şükür geçinip gidiyoruz düzensiz adet olduğumdan maalesef kamile ne zaman kalırım ne zaman bat ım hiç bilmem genen hafta eşimlen istanbula gittik birde baktım bildiğin kahverengi akıntı geliyor korktum test yaptım negatif izmire döndük bu sefer adet kanaması gibi ma gene kahve kan gibi değil bitmesini bekledim bitti şimdi doktordan randevu aldım haftaya gidicem bakalım ne dicek

fundamm sirt agrin devam ediyor muu?

fatmacan hosgeldinn. ya herkesten test istiyolar. benden niye istemediler hic birde senin akintin var mi fatmacan.benim beyaz akintilarim yogunlasti. doktora soyledim ama birsey demedii:44:

benayimm seninle hic denk gelemedikk. gel bi opeyimm
aynen katiliyorum sanaa yuzdelik dilimi en yuksek fundosss. ins bu hafta icinde bebis yada bebislere halay cekerizz.
sende hosgeldin mutlulukcannn

Son düzenleme:
fundoş kaç gün geçti kız benimde hafta sonuna falan ama hiçbi belirtim yok

ohh masallah herkes buradaaa
kizlar haftasonu kar geliyormussss. hic sevmiyorum şu kariikarda yurume ozurluyum. kayip dusuyorum hemenn

tam matine oldu burası ahh ahh bide hamiş haberimiz gelse tam olacaktı
bendeeee geldimmmmmm

hoş geldin kuzu

kalırsın kalırsın bak bizde burda beraber bekliyorum iyiyi kötüyü herşeyi paylaşıyoruz zaman daha çabuk geçiyor gibi, bu arada geçmiş olsun Rabbim acını tekrarlatmasın inşallah

Son düzenleme:
fundamm sirt agrin devam ediyor muu?

fatmacan hosgeldinn. ya herkesten test istiyolar. benden niye istemediler hic birde senin akintin var mi fatmacan.benim beyaz akintilarim yogunlasti. doktora soyledim ama birsey demedii:44:

evet canım ya benim de beyaz akıntılarımda fazlalaştı internetten baktım normalmiş tüm hamilelik boyunca devam edebilir yazıyordu

ondan korkuyorum ya zaten gözümü cok korkuttular bir kere düşük yaptımmı hep düşük yapmıyomusun doguramazmsın diyolar bir daha aynı acıyı yaşamak istemiyorum

benayimm seninle hic denk gelemedikk. gel bi opeyimm
aynen katiliyorum sanaa yuzdelik dilimi en yuksek fundosss. ins bu hafta icinde bebis yada bebislere halay cekerizz.
sende hosgeldin mutlulukcannn

gel kız öpeyim bende seni..

Senle evet konuşamadık bayadır ama takipteyim bebişinin güzel haberlerini alıyorum ve alacağızda inşAllah..

Sana ben kızın olacak diyorum ama bakalım ne olacak.. Benim tahminler tutmaz

ondan korkuyorum ya zaten gözümü cok korkuttular bir kere düşük yaptımmı hep düşük yapmıyomusun doguramazmsın diyolar bir daha aynı acıyı yaşamak istemiyorum

kötüyü düşünüp kötüyü çağırma canım bidahakinde bebeğini sağ salim kucağına alıcaksın inş

Yaa ben bu işkenceyi cekmektensee kan testi yaptirmaktan yanayim sonuctaaa adet gunu veya bir iki gun once kesin sonucc yap kurtulll :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…