Ağlayakta gözden mi olak???

ayy evett
topigin canlanmasi lazim. nazar degdi topigimizee
once fundoss,sonraa sosyal,yelizz,peri,twinn,benayyy ve sonrada diger kizlarrdan haber gelecekk baslayacakk

kötüyü düşünüp kötüyü çağırma canım bidahakinde bebeğini sağ salim kucağına alıcaksın inş

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn avulasyon testi alıcam yarın denicez bakalım içinde kaç tane oluyo bunların tek tek mi alıyosun hep

ondan korkuyorum ya zaten gözümü cok korkuttular bir kere düşük yaptımmı hep düşük yapmıyomusun doguramazmsın diyolar bir daha aynı acıyı yaşamak istemiyorum

bende kürtaj oldum ne yapak yani ağlayak mı karalar bağlayığ ağıtlar mı söyleyek , bak kuzu senin önünü açan pozitif olan yorumları dinle gerisini salla gitsin

benayın oğlu olacakmış

ohh masallah herkes buradaaa
kizlar haftasonu kar geliyormussss. hic sevmiyorum şu kariikarda yurume ozurluyum. kayip dusuyorum hemenn

Bendeee ayşemm ama pazar günü gtndüz yağsın kocişimle evde olunca güzeel

hımm fatmam benimde 28. Günüm bugün idrarda yapmadınmı hiç çıkmadı benimm:44:

evettt benay en çok ben

ondan korkuyorum ya zaten gözümü cok korkuttular bir kere düşük yaptımmı hep düşük yapmıyomusun doguramazmsın diyolar bir daha aynı acıyı yaşamak istemiyorum

Krizantem sen milletin dediğine bakma.. Bi kez oldu diye yeniden olacak değil.. Kötü düşünmek yok.. Olacak inşAllah..
Yaş kaç peki ?
Aytıca ankaralı kocayı götürmende iyi olmuş keşke bende yapabilsem ama nerdeee :)

Yaa ben bu işkenceyi cekmektensee kan testi yaptirmaktan yanayim sonuctaaa adet gunu veya bir iki gun once kesin sonucc yap kurtulll :))

ya yelizim bilmiyorum ki aslında çok haklısın ama insan gelmeyincede bi umutlanıyor ya

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn avulasyon testi alıcam yarın denicez bakalım içinde kaç tane oluyo bunların tek tek mi alıyosun hep

internetten al kuzu eczaneden pahalı oluyor

evettt benay en çok ben

Kizimmm sabahtan kan verseydinn simdiye halay cekiyoduk belkiideee ucu teeeee hamgi topigee varırdı kimbilirrr :))
Ayricaa aslinda senle oyle anlasmistikk kesin net sonuc icinnnn

evet canım ya benim de beyaz akıntılarımda fazlalaştı internetten baktım normalmiş tüm hamilelik boyunca devam edebilir yazıyordu

sagoll benayimmmm bende kiz hissediyorummm. olsa hic fena olmaz. bakalim 8 gun sonra cinsiyetini ogreniriz belki

yaa bende okudum ama ne bileyim killandim yine. birde herkesin doktoru idrar testi istiyor. benimki istemedi. ondan şeyettimm
sende bebegin kalp atislarini kafana takma cnm. 2 gun sonra duyarsin. hem seninde bulantilarin vardi. bu iyiye isaret.

bende kürtaj oldum ne yapak yani ağlayak mı karalar bağlayığ ağıtlar mı söyleyek , bak kuzu senin önünü açan pozitif olan yorumları dinle gerisini salla gitsin

benayın oğlu olacakmış

yok ben evlenmeden önce sundum ya izmire gel ya ne sen beni kandır ne ben seni dedim baştan Allah var oda sözünü tuttu ben 23 yasındayım valla bat sorma bilmiyom düzensiz oluyorum

fundoş kaç gün geçti kız benimde hafta sonuna falan ama hiçbi belirtim yok

fundamm sirt agrin devam ediyor muu?

fatmacan hosgeldinn. ya herkesten test istiyolar. benden niye istemediler hic birde senin akintin var mi fatmacan.benim beyaz akintilarim yogunlasti. doktora soyledim ama birsey demedii:44:

Sabom dündü bat

Sırt kasık evet ayşemmm bide şeyyy su gibi akıntı var:44:

Yaa ben bu işkenceyi cekmektensee kan testi yaptirmaktan yanayim sonuctaaa adet gunu veya bir iki gun once kesin sonucc yap kurtulll :))

Evet mantıklı aslında :)

ayy evett
topigin canlanmasi lazim. nazar degdi topigimizee
once fundoss,sonraa sosyal,yelizz,peri,twinn,benayyy ve sonrada diger kizlarrdan haber gelecekk baslayacakk

Ayy inşAllah canım benim bat şubat taaa önce kızlar peşine ben
Ayaklarını sürüsünler

benayın oğlu olacakmış

Kız sosyal bişeyi kırk kez söyleyince olurmuş hayırlısı diyelim seni dövmek istiyorum ama istan olsun istemiyorum

Son zamanlarda zaten erkek beklerde ilgimi çekiyo hayır demem yeter ki gelsin bebiş yada bebişlerim bende ikiz çok istiyorum..

evettt benay en çok ben

Olsunn bak başı inşAllah sen çekeceksin hiç önemli değil inşAllahta bir ile değil iki ile
Bi taşla iki kuş vurmanı çok istiyorum

birbirinizi buldunuz diye fazla kaynatmayın bakalım ben bi mutfağa kadar gidip geliyorum bi kahve yapıyim kendime kocada yok

ohhhh sefam olsun tv de benim pc de

Kizimmm sabahtan kan verseydinn simdiye halay cekiyoduk belkiideee ucu teeeee hamgi topigee varırdı kimbilirrr :))
Ayricaa aslinda senle oyle anlasmistikk kesin net sonuc icinnnn

evet ilk oyle karar verildi ama sonra ignenin etkisi uzun surebilir dendi. o yuzden bekleme karari alindi. ama sonra 5 gun ust uste test yapilmaya karar verildi. aslinda en guzeli hic tepkisiz beklemekti. ama biz bunu beceremiyoruz maleseff
fundosss kizz test yaptin mi yoksa bugunn

bak benim kızım olursa seninde oğlun değiştiririz

o normal eger hamileysen bende hamile oldumu cok akıntım geldinde anlamıştım ama biraz daha bekle öle yap derim kokuluysada akıntın korkma tatlım

nasıl akıntı kığğıızzzzz benimki sarı ve kokulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…