tam matine oldu burası ahh ahh bide hamiş haberimiz gelse tam olacaktı
hoş geldin kuzu
kalırsın kalırsın bak bizde burda beraber bekliyorum iyiyi kötüyü herşeyi paylaşıyoruz zaman daha çabuk geçiyor gibi, bu arada geçmiş olsun Rabbim acını tekrarlatmasın inşallah
kötüyü düşünüp kötüyü çağırma canım bidahakinde bebeğini sağ salim kucağına alıcaksın inş
ondan korkuyorum ya zaten gözümü cok korkuttular bir kere düşük yaptımmı hep düşük yapmıyomusun doguramazmsın diyolar bir daha aynı acıyı yaşamak istemiyorum
gel kız öpeyim bende seni..
Senle evet konuşamadık bayadır ama takipteyimbebişinin güzel haberlerini alıyorum ve alacağızda inşAllah..
Sana ben kızın olacak diyorum ama bakalım ne olacak.. Benim tahminler tutmaz
ohh masallah herkes buradaaa
kizlar haftasonu kar geliyormussss. hic sevmiyorum şu kariikarda yurume ozurluyum. kayip dusuyorum hemenn
ne bileyim canım ya kızlar öyle diyince kendimi çok ihmalkar buldum
canım benim adetim düzensizdi zaten geç olurdum hep 28. gün kan testi yaptırmışım onda çıkmış canımbu arada hastanenin sayfasından eski test sonuçlarıma baktım tam tarihi bulmak için
Kız funda burda sanırım en uzun bebek bekleyen aday sensin galiba ?
O yüzden herkes için hemen bebek olsun istiyorum.. Günler boşa geçsin istemiyorum ve halay çekelim artık diyorum o yüzde. 5 yumoşla açık ara öndesin
ondan korkuyorum ya zaten gözümü cok korkuttular bir kere düşük yaptımmı hep düşük yapmıyomusun doguramazmsın diyolar bir daha aynı acıyı yaşamak istemiyorum
bende kürtaj oldum ne yapak yani ağlayak mı karalar bağlayığ ağıtlar mı söyleyek , bak kuzu senin önünü açan pozitif olan yorumları dinle gerisini salla gitsin
benayın oğlu olacakmış
Yaa ben bu işkenceyi cekmektensee kan testi yaptirmaktan yanayim sonuctaaa adet gunu veya bir iki gun once kesin sonucc yap kurtulll :))
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn avulasyon testi alıcam yarın denicez bakalım içinde kaç tane oluyo bunların tek tek mi alıyosun hep
Bendeee ayşemm ama pazar günü gtndüz yağsın kocişimle evde olunca güzeel
hımm fatmam benimde 28. Günüm bugün idrarda yapmadınmı hiç çıkmadı benimm:44:
evettt benay en çok ben
evet canım ya benim de beyaz akıntılarımda fazlalaştı internetten baktım normalmiş tüm hamilelik boyunca devam edebilir yazıyordu
gel kız öpeyim bende seni..
Senle evet konuşamadık bayadır ama takipteyimbebişinin güzel haberlerini alıyorum ve alacağızda inşAllah..
Sana ben kızın olacak diyorum ama bakalım ne olacak.. Benim tahminler tutmaz
bende kürtaj oldum ne yapak yani ağlayak mı karalar bağlayığ ağıtlar mı söyleyek , bak kuzu senin önünü açan pozitif olan yorumları dinle gerisini salla gitsin
benayın oğlu olacakmış
Krizantem sen milletin dediğine bakma.. Bi kez oldu diye yeniden olacak değil.. Kötü düşünmek yok.. Olacak inşAllah..
Yaş kaç peki ?
Aytıca ankaralı kocayı götürmende iyi olmuş keşke bende yapabilsem ama nerdeee :)
ya yelizim bilmiyorum ki aslında çok haklısın ama insan gelmeyincede bi umutlanıyor ya
internetten al kuzu eczaneden pahalı oluyor
fundoşkaç gün geçti kız benimde hafta sonuna falan ama hiçbi belirtim yok
fundamm sirt agrin devam ediyor muu?
fatmacan hosgeldinn. ya herkesten test istiyolar. benden niye istemediler hicbirde senin akintin var mi fatmacan.benim beyaz akintilarim yogunlasti. doktora soyledim ama birsey demedii:44:
Yaa ben bu işkenceyi cekmektensee kan testi yaptirmaktan yanayim sonuctaaa adet gunu veya bir iki gun once kesin sonucc yap kurtulll :))
ayy evett
topigin canlanmasi lazim. nazar degdi topigimizee
once fundoss,sonraa sosyal,yelizz,peri,twinn,benayyy ve sonrada diger kizlarrdan haber gelecekkbaslayacakk
benayın oğlu olacakmış
Bendeee ayşemm ama pazar günü gtndüz yağsın kocişimle evde olunca güzeel
hımm fatmam benimde 28. Günüm bugün idrarda yapmadınmı hiç çıkmadı benimm:44:
evettt benay en çok ben
Sabom dündü bat
Sırt kasık evet ayşemmm bide şeyyysu gibi akıntı var:44:
Kizimmm sabahtan kan verseydinn simdiye halay cekiyoduk belkiideee ucu teeeee hamgi topigee varırdı kimbilirrr :))
Ayricaa aslinda senle oyle anlasmistikk kesin net sonuc icinnnn
birbirinizi buldunuz diye fazla kaynatmayın bakalım ben bi mutfağa kadar gidip geliyorum bi kahve yapıyim kendime kocada yok
ohhhh sefam olsun tv de benim pc de
Evet mantıklı aslında :)
Ayy inşAllah canım benim bat şubat taaa önce kızlar peşine ben
Ayaklarını sürüsünler
Kız sosyal bişeyi kırk kez söyleyince olurmuşhayırlısı diyelim seni dövmek istiyorum ama istan olsun istemiyorum
Son zamanlarda zaten erkek beklerde ilgimi çekiyo hayır demem yeter ki gelsin bebiş yada bebişlerimbende ikiz çok istiyorum..
Olsunn bak başı inşAllah sen çekeceksin hiç önemli değilinşAllahta bir ile değil iki ile
Bi taşla iki kuş vurmanı çok istiyorum
o normal eger hamileysen bende hamile oldumu cok akıntım geldinde anlamıştım ama biraz daha bekle öle yap derim kokuluysada akıntın korkma tatlım
akıntın beyaz mı kız :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?