Ağlayakta gözden mi olak???

birbirinizi buldunuz diye fazla kaynatmayın bakalım ben bi mutfağa kadar gidip geliyorum bi kahve yapıyim kendime kocada yok

ohhhh sefam olsun tv de benim pc de

biz içmeyiz zaten insan bi bizede sorar ama nerede

Son düzenleme:
Kuzum yarin git bi kan ver yahuu varsa bilelimm yoksa da doktoruna gitt ayy varsa da gitt tabii ama bisey yap beeee

Ayy az kalmış kız haftaya cinsiyet he hadi inşAllah gösterirde sıpa bizde öğreniriz

yok ben evlenmeden önce sundum ya izmire gel ya ne sen beni kandır ne ben seni dedim baştan Allah var oda sözünü tuttu ben 23 yasındayım valla bat sorma bilmiyom düzensiz oluyorum

Gençsin demek istemiyorum ama gençsin ne yapayım
Benimde düzensiz rahat ol.. 40 güne çıktı

birbirinizi buldunuz diye fazla kaynatmayın bakalım ben bi mutfağa kadar gidip geliyorum bi kahve yapıyim kendime kocada yok

ohhhh sefam olsun tv de benim pc de

Sendeki rahatlıkta kimsede yok kız afiyet olsun..

Bari soraydım belki içen olursu cimri kız bu

Sabom dündü bat

Sırt kasık evet ayşemmm bide şeyyy su gibi akıntı var:44:

her ay olandan farkli mi akintin. farkli birseyler hissediyor musun. burdan birseyler yakalayabiliriz belki. kasik agrisi vucudun degisik yerlerine vurabiliyormus. benim bacagima vurmustu direk. seninde sirtina mi vuruyor acaba. kasik ve sirt biraz ters kaliyor ama birseyler cikarmak istiyorummm. tamam gulmeyinnn

bak benim kızım olursa seninde oğlun değiştiririz

nasıl akıntı kığğıızzzzz benimki sarı ve kokulu

ben hamileliğimi örenmeden önce benden baya bir yoğunlukta ilk gün daha az son hataya kadar daha cok yoğun ve kokulu akıntı gelmeye başladı ama bayacok geliyor du ben ozaman ankadaydım ben öle söydim umutun kuzeninin eşi vardır birbirimizi cok severiz ya böle böle dedim cok geliyor artık mikrip mu kaptım ve ve acayip kokuyor dedim kız sen yoksa hamile kalmayasın dedi inanmadık gittik gebelik testi aldık valla pozitif cıktı sonra ankarada hastaneye gitmiştik kanda 2 hafalık gebelik olduğum ortaya cıktı

o normal eger hamileysen bende hamile oldumu cok akıntım geldinde anlamıştım ama biraz daha bekle öle yap derim kokuluysada akıntın korkma tatlım

hiç kokmuyoo

Ayşemmm vekaleten cevaplamışş yelooo
yaa korkuyorummm yarında gelmezsee kesin yapacam
evde bi test varrrr

ha tamam bunuda dedin ya ayşem nirvanaya ulaştık demektir

bakalim acarsa goruruzzz benayimmm. subat ayindada acilisi sen yaparsin ins.
fundam bence pazartesi kan testi yaptirr. belki igne gecikme yapabilir. kan testinde daha cok umitleniyor insan cunkuu.

Son düzenleme:
Kız funda senin şu tırsma işareti yapışın yok mu öldürüyo beni

Tüm topik senin bebişleri bekliyo.. Anam bu kadar merakla başka ne bekledim diye düşünüyorum bulamıyorum

Evet canımmm

fatmam kaçırdımmı minikte sorunmu varrrr:18:

canım benim sorun yoktur inşallah ben ilk doktora gittiğimde kalp atışın falan duymamıştım erken olduğu için şimdi de telaşlandım niye o kadar bekledim diye ama inşallah bişey çıkmiycak bebişim iyidir inşallah
bu arada şimdi hatırladım ben aynı gün sabah idrar testi yapmıştım çok çok silik çıkmıştı akşamki kan testi doğru çıkmıştı

koptum kızz alemsin..

Benim oğluşumun peşinden sen koş hıh değişmem ben bebemi

Buldun tabii yakışıklıyı kaçırmak istemiyorsun bu arda biz senle hep aynımı düşünüyoruz ne

herhalde artık birbirimize benzemeye başladık sanırım benoş onlar bi gelsin totolarını ısıracam zaten yok kız herkesin minnoşu kendisinde kalsın insan verir mi hiç

dur bakalım benim test günüm perşembe o zaman anlarız, izmirin neresi kız

hiç kokmuyoo

Ayşemmm vekaleten cevaplamışş yelooo
yaa korkuyorummm yarında gelmezsee kesin yapacam
evde bi test varrrr

ha tamam bunuda dedin ya ayşem nirvanaya ulaştık demektir

eveto zaman ben fikrimi soyluyorum yarin ilk idrarla patlat bi test fundam. yalniz on onceki mesajimda pazartesi yazmisim. onu neremden uydursam.orayi gormeyin siz

yaaa sosyalimmm cok guldurdun beniii. fundosss bak ne hallere geldikk,hepsi senin icinn
yemeginde dibini karistirma hic. ustten ustten yiyin

kızlar benim başım sızlamaya başladı az uyuycam uyandığımda geç olmazsa gelirim öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…