Ağlayakta gözden mi olak???

yengec erkegi kiyamaz kizzz. kizsa bie 5 dk sonra siniri gecerr.

Uyuyakaldım dicemmm beni hamile sanıyooo bişey geldimi diye sorup duruyoo

kızzz benim gibisin haaa bende mayısta düğün var böle hamiş gitmek istiyommm

Ayşemmm kesenlikleeeee kıyamazzz

neyse sosyalime yorum yapip kacayim ben. benimki ters ters bakmaya basladi
sosyalim psikolojik olabilir daha yumun ustundende pek gecmemiss. ama ins yaniliyorumdurrr:44:

miden mi bulanıyo bende eşime sabah diyorum ki 2-3 gündür çok su içiyorum ben dedim bişey olmasın diyo suyla ne alakası varsa garibim herşeyden bişey çıkartıyo

geçen sayfalarda bi sürü dedikodunu yaptık okumadın mı

sana yazdimm sosyalimm. bu sefer cok dikkatliydim ve basardimm

şaşırdım kız

neden olmasın

Hadi üç büyüklerin başkanı inşAllahhhh.. Belirti arama aslında ama onlarda zor aratıyo değil mi

tamam aramıyorummm bi de olmazsa görürüm ben kendimi

şaşırdım kız

okudum okudum okumam mı okumamış gibi yapıyorum yalnızlığı özlemişim canım yoksa kendime yapıp sizi bırakırmıyım

fundammm topikçek nedemek kiii ben yeniyim ya daha anlayamıyommm

Yani bu konu başlığındaki herkes

şaşırdım kız

Yok kötü düşünmek.. Var iyi düşünmek..
Bazen bizlerde yorumlarla karşımızdakilerinin umudunu iki katına çıkarıp olmadığı zaman hayal kırıklığını yoğun yaşamasına sbep olabiliyoruz o yüzden canım sana zaten az kaldı şurda perşembeye ne kalıdı ki.

Alacağız güZel haberleri..

Ayy yetisemiyorum sizeee ben de kocayi beklerkenn acliktan bayilcemm simdii yemegim de gec kaldi zatenn nefret ediyorum aciktigimda hayvanlasiyorum resmenn cok sinirli oluyorumm öfff ben su yemegi halledeyimm gelicemm kizlarr optumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…