Hiç kötüyü düşünmeyim burdada galiba en büyük benim ve hiç umutsuzluğa kapılmak istemiyorum.. Eşin gibi bizede anneanne diyecek bebeler nerdeyse ama yapacak bişi var mı canım yok kısmet bu işler..
Erken koca bulukda biz mi evlenmedik
Ben erken buldum canım 20yaşında evlendim şimdi 25 giricem ama bu yaşa falan bakmıyor nasip kısmet zamanı var herşeyin
kuzular ben çıkıyorum yarın görüşürüz biraz ütüm var onu yapıcam öpüyorum hepinizi
Ayyy hakkettt kızzz benayyyy
hıhhh ayşenur öle demekkkk
Görüşürüz ayşenurcum
Doğru kız sosyal bende hep süpriz yapmak istiyorum birlikte alıyoruz ama gizli yapıyorum yok anam o anlıyo daha umutla bekliyo oluyo
Ayrıca bense hasan kazansın istiyorum sevimli adam
YelizZ senden yemek esnasınada uzak kalmak laZım anlaşılan Allah etmeye o sinirde arada gümbürtüye gideriz
Yaa bu mertin nesi varmis bu kadar. Hepsi mert diyorr
kuzular ben çıkıyorum yarın görüşürüz biraz ütüm var onu yapıcam öpüyorum hepinizi
Ayy ütü müü hem de bu saatteeeee hicc isim olmazz
Ütülenmis bisey giymek isteyen ütüler giyerrrr
Aynen benosumm benimki bazen disardayken de oyalaniyor yemek yemeye gidene kadar artik ben patliyorum biyerden sonraa hicc dayanamiyorum acliga o da dio bi ogrenemedim şu huyunu beni yicen nerdeyse acikinca :))
Haa herkes o ses turkiye izlioo bekarken ben de hep onu izlerdim ama simdikk kocamla karadayi izliyorumm tavsiye ederimmm
huu huuuu yelizden bir iddialı cümle geldi
Ne sandın kızıımmmmmm
büyüksün yelizzz reyizzz
Kızlar yazamadım bi türlü yarın için iş yerine götürmek için bişiler yaptımda ellerim kirliydi..şimdide geç oldu yatıcam artık hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere
Kızlar yazamadım bi türlü yarın için iş yerine götürmek için bişiler yaptımda ellerim kirliydi..şimdide geç oldu yatıcam artık hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere
Hamarat gelinimiz benayy
Benimde cok uykum geldi ama o sesi merak ediorum.
Iyu geceler cnm yrn gorusuruzz.
Fatmaa hosgeldinn. Bencede hasan birinci olacakk
hoşbuldum canım bende izliyorum kalkamadım başından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?