Ağlayakta gözden mi olak???

Ayyy hakkettt kızzz benayyyy

hıhhh ayşenur öle demekkkk

kuzular ben çıkıyorum yarın görüşürüz biraz ütüm var onu yapıcam öpüyorum hepinizi

Ayyy hakkettt kızzz benayyyy

hıhhh ayşenur öle demekkkk

Fundamm artik herkesi engelleyecem. Erken teste karsiyim. Bak sonra ne kadar uzuluyoruz. Kizma bana fundosummm bak yengecimm ben,kiyma şu duygulu kiza

Bu arada haklisiniz,halki merte yonlendiriyorlar ama bende benaya katiliorum hasan cok gariban duruyor,goturur bu isi

Yaa bu mertin nesi varmis bu kadar. Hepsi mert diyorr

Aynen benosumm benimki bazen disardayken de oyalaniyor yemek yemeye gidene kadar artik ben patliyorum biyerden sonraa hicc dayanamiyorum acliga o da dio bi ogrenemedim şu huyunu beni yicen nerdeyse acikinca :))

Haa herkes o ses turkiye izlioo bekarken ben de hep onu izlerdim ama simdikk kocamla karadayi izliyorumm tavsiye ederimmm

Ayy ütü müü hem de bu saatteeeee hicc isim olmazz
Ütülenmis bisey giymek isteyen ütüler giyerrrr

Aç kurt
Herkes izliyo evet bi biz izlemiyoruz o diziyi bide bizim işle ilgili ya galiba biz ondan izlemiyoruz gerçekle alakasız oluyo çünkü hemen yoruma sarıyoruz :)

Bende ütüden nefret ediyorum ve ben her sabah yaparım bigün elektrikler gitse b... Yerim

Ayşemmm kesinlike götürcek gariban tiplere hep üzülmüşümdür ben ( ayrıca bende çok duygusal ve sulugözüm

Sbry görüşürüz canım

Kızlar yazamadım bi türlü yarın için iş yerine götürmek için bişiler yaptımda ellerim kirliydi..şimdide geç oldu yatıcam artık hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere

Kızlar yazamadım bi türlü yarın için iş yerine götürmek için bişiler yaptımda ellerim kirliydi..şimdide geç oldu yatıcam artık hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere

Hamarat gelinimiz benayy
Benimde cok uykum geldi ama o sesi merak ediorum.
Iyu geceler cnm yrn gorusuruzz.

Fatmaa hosgeldinn. Bencede hasan birinci olacakk

ayşenurum sana bişey soracam benim kasıklarımdaki batma devam ediyor bazen çok ağrıyor sende de var mı durum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…