• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

yaa fundaa cok guldummmm:9::9:Allahta seni guldursun emiiii:9:
benayim tamam sen msj at bakarim instagramdan:34:
midemin bulantisi yeni gecti yaa. acgozluluk yapmicaktim:9:
fundosumm o gofreti bende cok seviorumm:51:
yelomm hosgeldin. benay hakli. 3 gun fulleee:21: gerci biz bazen sabah yapmistik. birgun sabah birgun aksamda yapabilirsin. bu oneriyide sosyalim soylemisti galibaa:23:

Aysemm nasill yanii simdi dun gece yaptikk bugun sabahh mii yapcektikk ama arada az zaman oluyoo simdii birgun sabah birgun aksam nasil olcek kizzz

hastaneyi aradım gene ptesi 8,40 boşmuşşş :32: randevu aldım rahim filmini sordum randevulymuş radyolojiye aktardılar sordum en erken çarş. boş dedi yazalımmı dedim dr. yok görüşemedim ne yaptırcak bilmiyorumki
neyse ptesi sabah izin alırım film günüde gelmem olur biter
genel anestezi ile yapıyoruz dedi

iyi yapmissin cnm. ins hemen o haftada filmin cekilirr. oda tertemiz cikarr:16:

yaa fundoss konuyla alakasi yok ama.simdi aklima geldii. senin esin makarnaci o yuzden soruyorum. kiz makarna kurtlanir mi:53:

hastaneyi aradım gene ptesi 8,40 boşmuşşş :32: randevu aldım rahim filmini sordum randevulymuş radyolojiye aktardılar sordum en erken çarş. boş dedi yazalımmı dedim dr. yok görüşemedim ne yaptırcak bilmiyorumki

adetten 8-9 gün sonra en erken yaparız ded
2. günüm dedim tam ideal dedi çarşamba

Ayyy hadii hayirlisi fundosummm hafif bi tikaniklik varsa da acilirr sen de sorunu anlamis olursunn vee rahatlarsin sonra gelsin bebişşş :52:
Buarada esinden test istemediler mii

ya dostlar benim bu regl çok tuhaf siyah resmen pedim çok yoğunda değil :17:
sabahta pıhtı gelmiş ama rengi bi acaipti

kistmi oldu yaa soğanmı içsem

benimde adetim geç gelirse siyah geliyor canım ama kızlar haklı soğan suyuna başla kuzu sen hemen, faydası var zararı yok

ben sevmem kanıbaharı :)
patlamış mısır kilo mu yapmıyormuş mu :52: aa ben bunu duydum ya her akşam yaparım artık mısır :))

kız sosyal senle görüşemedik canım ;)
ne yiyon diycen ama aramızda hamileler var :32:

sabah net gitti canım şimdide çok yavaş dönüyo dönüyo düşünüyo kör olasıca sonra açıyo sayfayı

Kiiiizzzzzllaaaaarrrrrrrrrrrrrr :16::16::16:
Nasilsiniz canlarimmmm
Cok fecii agrim varr kasiklarimdaa bu sabah basladi iki gundur pek bisey yoktu yururken bile aci cekiyorum batiyo sanki oturup kalkerken bile

yarın sabah tekrar ilişki olsun
Kizlar gldim yine aferin cok ucmamissinz :1:
Sosyalcim iyiym kuzum sagol sen biraz gerilmssin sabah sanriim
Fundos 3.gun de olsa alttan bakiyo

şimdi pamuk gibiyim canım

Yaa ben burda kac ayri doktora gittimm hicbiri beni o catala cikarmadi hatta kiyafetlerini bile tam cikarmadan muayene ediolar yanii adetliyken bilee

nasıl yani kız nasıl bakıyorlar anlamadım

yaa fundaa cok guldummmm:9::9:Allahta seni guldursun emiiii:9:
benayim tamam sen msj at bakarim instagramdan:34:
midemin bulantisi yeni gecti yaa. acgozluluk yapmicaktim:9:
fundosumm o gofreti bende cok seviorumm:51:
yelomm hosgeldin. benay hakli. 3 gun fulleee:21: gerci biz bazen sabah yapmistik. birgun sabah birgun aksamda yapabilirsin. bu oneriyide sosyalim soylemisti galibaa:23:

söyledim canım ama hesaba alınmıyor ki :19:

adetten 8-9 gün sonra en erken yaparız ded
2. günüm dedim tam ideal dedi çarşamba

aynende çok ideal canım haftaya inşallah bütün sorularımız cevap bulacak :34:

yaa fundoss konuyla alakasi yok ama.simdi aklima geldii. senin esin makarnaci o yuzden soruyorum. kiz makarna kurtlanir mi:53:

Kurtlanirrr.Bizzat yasamis oldugumdan biliyorummm.Kaloriferler yanmaya basladigini takriben 1 ay icinde sadece makarnam degil bicok bakliyatim kurtlandii sicaktann :47:

Aysemm nasill yanii simdi dun gece yaptikk bugun sabahh mii yapcektikk ama arada az zaman oluyoo simdii birgun sabah birgun aksam nasil olcek kizzz

simdi bak yavrum bizim calisma planini anlatiorum sanaa:1:ilk basta cuma sabah ikinci cumartesi aksam,ucuncu pazar gunduz saat 3 gibiydi:1:(bugun koyu cizgiyi gordugum gun bu arada) dorduncude pazartesi aksam:1: buyuk ihtimalle o gun tuttu zaten. 12 saatten fazla oldu hep aralari. tabi haftasonuna gelmeside iyi oldu. yoksa gunduz 3 te nereden bulacaktim adamii:9:

Yok kizzz becerikliyse bulurr hihahahahaha :9::9::9::52:

Ayyy hadii hayirlisi fundosummm hafif bi tikaniklik varsa da acilirr sen de sorunu anlamis olursunn vee rahatlarsin sonra gelsin bebişşş :52:
Buarada esinden test istemediler mii

:9::9::9::9:

ayy evet ayşemm sosyalimmm ideallll ptesi bakar derse çektir çarşamba yazar filan gelmem dinlenirimmmm

evet ayşemmm kurtlanırmışşşşşş konusu geçmişti bi akşam arkadaşı ile esprisini yaptılarrrrr nolduuuu

yelizim inşallaaaahhhhh kız senin ikinci kullanış yaaa inşallah tutar banada umut oursun
ama dicem dr hani çoğul bile olurdu neden olmadı sizce

eşim vedi test canım normal çıktı şükür

kızlarrr acil çıkıyom silivriyee
sonra eve bıraktırırımmmm çok yazışmayın

benimde adetim geç gelirse siyah geliyor canım ama kızlar haklı soğan suyuna başla kuzu sen hemen, faydası var zararı yok

sabah net gitti canım şimdide çok yavaş dönüyo dönüyo düşünüyo kör olasıca sonra açıyo sayfayı

yarın sabah tekrar ilişki olsun

şimdi pamuk gibiyim canım

nasıl yani kız nasıl bakıyorlar anlamadım

söyledim canım ama hesaba alınmıyor ki :19:

aynende çok ideal canım haftaya inşallah bütün sorularımız cevap bulacak :34:

Kigizzz nasil hesaba alinmiyorrr sen başgansinnnn ask olsunnnnn :16::16:

Kurtlanirrr.Bizzat yasamis oldugumdan biliyorummm.Kaloriferler yanmaya basladigini takriben 1 ay icinde sadece makarnam degil bicok bakliyatim kurtlandii sicaktann :47:

kiz annem makarna yapti gecenlerdee,icinden kafam kadar kurtlar ciktii.hemde salcali cok guzel olmustuu. makarna bize bakiyor biz ona:9: hepsini cope doktukk

simdi bak yavrum bizim calisma planini anlatiorum sanaa:1:ilk basta cuma sabah ikinci cumartesi aksam,ucuncu pazar gunduz saat 3 gibiydi:1:(bugun koyu cizgiyi gordugum gun bu arada) dorduncude pazartesi aksam:1: buyuk ihtimalle o gun tuttu zaten. 12 saatten fazla oldu hep aralari. tabi haftasonuna gelmeside iyi oldu. yoksa gunduz 3 te nereden bulacaktim adamii:9:

bana hiç taktik vermedinnn :19::19::19: kanka olacak bide :19:

:9::9::9::9:

ayy evet ayşemm sosyalimmm ideallll ptesi bakar derse çektir çarşamba yazar filan gelmem dinlenirimmmm

evet ayşemmm kurtlanırmışşşşşş konusu geçmişti bi akşam arkadaşı ile esprisini yaptılarrrrr nolduuuu

yelizim inşallaaaahhhhh kız senin ikinci kullanış yaaa inşallah tutar banada umut oursun
ama dicem dr hani çoğul bile olurdu neden olmadı sizce

eşim vedi test canım normal çıktı şükür

kızlarrr acil çıkıyom silivriyee
sonra eve bıraktırırımmmm çok yazışmayın

makarna kurtlandidaa:1:kurtlari gormesek yiyordukk:9:
tamam canim hemen git gelk,kolay gelsin sanaa
bu arada niye olmadi demek yoktu hani.bu ay zamani degilmis demekki.hadi opuyorumm senii,dikkat et kendineee

kiz annem makarna yapti gecenlerdee,icinden kafam kadar kurtlar ciktii.hemde salcali cok guzel olmustuu. makarna bize bakiyor biz ona:9: hepsini cope doktukk

neeeeeeeeeee iğrençççççççççççç hayatta yememm görsem bidaaaa

hangi markaydııı isim verme oysa baş harf yaz
bide büyük haaa iğrenççççççççççç

makarna kurtlandidaa:1:kurtlari gormesek yiyordukk:9:
tamam canim hemen git gelk,kolay gelsin sanaa
bu arada niye olmadi demek yoktu hani.bu ay zamani degilmis demekki.hadi opuyorumm senii,dikkat et kendineee

ama yavyum 10 küsür sağlı sollu yum saatli çalışma iğne biraz merak gerektirmiyomuuu

Heee ozamann şöylee
Baskanimin da iradesiyleeee (o da demisti cunkuu)
Simdikk persembe sabahhh cuma gecee cumartesi pazar gecelerr olsunn :9::9::9:

ayşemmm sedonun yoğunluğu var bide bulantısı sancısı varmış ama gelcek birazdan ben gidince gelir
onu çok sevdiğimi söle olurmu :1: inanmıyodaaa :1:

bana hiç taktik vermedinnn :19::19::19: kanka olacak bide :19:

kizzz olur mu oyleee,senin icin bi yerlerimi yirttimm:9:
hem doktorun sana saat vermisti fundamm,bu yavruya saat bile vermemisler:1: igne vurup gondermisler:9:
hem ben bu calisma planimi kac defa anlattim kizz:1:
ve hatta hamile kaldiktan sonraa ne gibi hazirliklar yaptigimi madde halinde yazdim yaa kizzzz:9:(benay rica etmisti hatta)

kizzz olur mu oyleee,senin icin bi yerlerimi yirttimm:9:
hem doktorun sana saat vermisti fundamm,bu yavruya saat bile vermemisler:1: igne vurup gondermisler:9:
hem ben bu calisma planimi kac defa anlattim kizz:1:
ve hatta hamile kaldiktan sonraa ne gibi hazirliklar yaptigimi madde halinde yazdim yaa kizzzz:9:(benay rica etmisti hatta)

kız şaka yerim seni yaaa
canımmmm şu jelide sorim doktora unutmadan haaaa preesed mi ne ondanmı alsam
jelle süper yaa kociş artık diyo şu jel nerdeeee :41: :9::30:

son yudumumu aldım veeee :10:

Back
X