Aynen öle canım.. biz biraz tez canlıyız ama olmamakta elde değil. ilk defa deneyen hamile kalınca insan kendini çok üzüyor. ne bilim imreniyor falan.. Ama Rabbim herşeyi biliyor görüyor ve biliyorum ki bize de bi gün nasip edecek.. belki uzun bi zaman diliminde ya da en kısa zamanda ama biliyorum ki bi gün olacak.. yeter ki ümidimizi kaybetmediğimiz bir zaman diliminde olsun.. yeter ki hayırlısını, eli ayağı düzgün sağlıklı bi bebek nasip etsin.. ben beklemeye razıyım.. sadece kendimde hemen olsun isteğim var ona kızıyorum..
seni cok iyi anliyorum cnm. ama kendini o psikolojiye surukleme. yoksa daha kotu etkileniyosun. bu ayda birsey olmazsa,sadece bu ay benim icin hayirli degilmis diyecem ve umutlarim onumuzdeki ayla devam edecek..
ne karamsarim ne de cok umutlu. birde seyden korkuyorum hani illa olsun olsun dersin yaa sonrada Allah korusun cocukta bi ozur olur. o yuzden her zaman cocuk sahibi olmak benim icin hayirli ise o gunleri goreyim diyorum.
o yuzden ne olursa olsun illa bebek konusunda degil. bir seyi cok istemeye karsiyim. olmuyorsada bizim icin bi hayir var demektir. boyle dusunmek ve yolumuza oyle devam etmemiz gerekir